Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.03.2016 13:00 | Šport | Kuriozity
ExkluzívneFotoVideo

Otec Zdena Cháru čaká dvojičky: Jeho frajerka je v šiestom mesiaci!

Klan Chárovcov sa roztomilo rozrastá. Jeden z najlepších hokejových obrancov na svete Zdeno Chára (38) sa od 6. februára teší z dvojičiek Bena a Zacka.

Na rovnako krásnu udalosť sa však pripravuje aj jeho otec Zdeněk Chára (63). Jeho priateľka Eva je v šiestom mesiaci tehotenstva a aj ona nosí pod srdcom dvojičky!

Kým kapitánovi Bostonu Bruins a jeho manželke Tatiane k dcérke Elliz Victorii pribudli dvaja bratčekovia, milé prekvapenie pre svojich najbližších si pripravil aj Zdeněk Chára starší. To, že sa stane čoskoro opäť otcom, včera potvrdil pre Nový Čas.

 

Vyzerá to na dievčatá

"Áno, priateľka je tehotná. O dva-tri mesiace by sme sa mali tešiť z dvoch dievčatiek. Vyšlo to tak, že Zdeno má dvoch chlapcov a my budeme mať baby," povedal nám s úsmevom bývalý úspešný olympionik v zápasení a vyštudovaný doktor filozofie.

S priateľkou si vraj už aj vybrali okruh prípadných mien, zatiaľ si ich nechávajú pre seba. "Zdenko si tiež do poslednej chvíle myslel, že to bude pár, a nakoniec majú chlapcov. Tak uvidíme... Aj moderné prístroje sa môžu mýliť, ale vyzerá to na dievčatá."

Otvoriť galériu
Chara
Zdroj: kil

Otec dvojnásobného strieborného medailistu z hokejových MS a víťaza Stanleyho pohára je už dlhšie rozvedený a zo svojho vzťahu nechce robiť žiadnu senzáciu.

„Nič na tom nevidím. Hlavné je, aby deti boli zdravé, všetko ostatné je nepodstatné. A dôležité je aj to, že celá naša rodina sa spolu s nami teší. Všetci sa k tomu postavili kladne. Veď je to krásna udalosť v živote. Zdeno je rád, taktiež moja dcéra, ktorá mi hneď povedala, že pôjde vybrať kočík, či brat, ktorý žije v Plzni,“ netají nadšenie Zdeněk Chára, ktorého partnerka je lekárka v rehabilitačnom ústave a v pláne šťastného páru je zrejme aj spečatenie vzťahu svadbou. „Určite nebudeme žiť nadivoko,“ naznačil budúci otecko.

Otvoriť galériu
Chara
Zdroj: tasr

Sympatická a šťastná

Fotografie potvrdzujú, že budúca mamička sa v spoločnosti robustného ochrancu zjavne cíti šťastná. Za náš záujem sa sympatická tridsiatnička Eva poďakovala, ale radostné očakávanie a svoje súkromie nechcela komentovať. Po návrate lídra Bostonu Cháru zo zámoria tak bude počas letných rodinných stretnutí na programe aj spoločné kočíkovanie štyroch maličkých ratolestí.

Otvoriť galériu
Chara
Zdroj: fb

"Uvidíme, kedy sa mu skončí sezóna, ale určite to bude zaujímavé," usmial sa Zdeněk a dodal: "Už sme aj vtipkovali, že keď budeme mať chuť, pôjde on s dievčatami a zasa s chlapcami. Alebo naopak."

 

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: rag

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí