Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.03.2016 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Moderátorka Kmotríková: Na galavečer OTO so záhadným mužom!

Bude kráľovnou večera? Adriana Kmotríková (45) by sa podľa informácií Nového Času mohla v ankete OTO 2016 prebojovať medzi tri najlepšie moderátorky a odniesť si tak domov prvú sošku.

Tú by jej určite dopriali mnohí diváci, ktorých dojal jej statočný boj so zákernou chorobou. Počas slávnostného večera by mal Kmotríkovú sprevádzať muž jej veľmi blízky. Nový Čas pozná jeho identitu! Galavečer OTO 2016, ktorý nastaví známym tváram zrkadlo diváckej popularity, odhalí už dnes mená víťazov. Na nablýskaný večer plný emócií, zábavy a skvelej hudby sa chystá aj moderátorka Novín TV JOJ Adriana Kmotríková. Šarmantnej blondínke by mal robiť garde uznávaný lekár František Jurčaga.

 

Ten je primárom neurologického oddelenia Nemocnice svätého Michala v Bratislave. „Áno, pôjdeme spolu. Pán doktor je môj kamarát a veľmi si ho vážim,“ prezradila pred pár dňami Kmotríková. Sympatická jojkárka, ktorá bojuje so zákernou chorobou ako levica, k nemu chodí na prehliadky a vyšetrenie elektroencefalografiou. Počas jednej z návštev ju zachytil minulý týždeň aj Nový Čas. Nie je vylúčené, že práve vtedy sa dvojica dohodla na spoločnej účasti na odovzdávaní cien popularity.

Otvoriť galériu

Držia jej palce

Kmotríková, ktorá vždy patrila medzi najpopulárnejšie tváre u nás, má za sebou náročné obdobie. Po tom, čo jej lekári pod vedením profesora Juraja Šteňa v júli odstránili nádor, sa statočná moderátorka neutiahla do ústrania. Práve naopak! Adriana napriek vážnej diagnóze, náročnej rádioterapii a silnej chemoterapii našla dostatok síl, aby sa vrátila späť medzi milovaných fanúšikov. „Znamená to pre mňa veľmi veľa. Neskutočne sa teším na to, že budem spracúvať aktuality, prídem na iné myšlienky, a tiež sa veľmi teším na kolegov,“ radovala sa v októbri jojkárka.

Otvoriť galériu

Okrem toho pomáhala v Rozborilovej relácii, hoci sama potrebovala pomoc od iných. Adriana pred celým Slovenskom vtedy so slzami v očiach vyrozprávala o najťažších chvíľach svojho života, čím dodala odvahu mnohým ľuďom a získala si tak ich srdcia. Obdiv a uznanie si upevnila aj medzi kolegami. „Adriana ukázala inšpirujúcu silu, všetci sme jej držali palce, určite to nemala ľahké. Želám jej len to najlepšie,“ priznala markizáčka Zlatica Puškárová. Dobro a energiu, ktorú Kmotríková odovzdala, tak jej už dnes môžu diváci odplatiť ziskom prestížnej sošky OTO.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Paríž chce zriadiť špecializovanú prokuratúru: Slúžiť má na boj s organizovaným zločinom
Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!
Streľba z kanóna Bohdana v ukrajinskom Ľvove 27.4.2024.
Hlavný veliteľ potvrdil to, čo sa už šuškalo: Ukrajina na tom nie je dobre! Sťahujú vojakov?
Ilustračné foto.
Predpoveď na LETO: Čakajú nás vlny horúčav? Meteorológovia prezradili, na čo sa máme pripraviť
(ilustračné foto)
Detektív prezradil najčastejšie výhovorky neverníkov: ODPADNETE! Také niečo len tak nevymyslíte
vojak
Izrael niečo také urobil prvýkrát: Ukončenie vojny s Hamasom? Schyľuje sa k dôležitej veci