Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.02.2016 19:26 | Šport | Hokej
FotoVideo

Slovanisti sa lúčia s play off: Nad CSKA Moskva nevyhrali ani jeden zápas!

Hokejisti Slovana Bratislava prehrali aj v sobotňajšom štvrtom štvrťfinále play off Západnej konferencie KHL s CSKA Moskva 1:3 a rozlúčili sa so sezónou.

Pri oboch účastiach v play off medzinárodnej súťaže tak vypadli v najkratšom možnom čase, v štyroch dueloch a stále čakajú na premiérové víťazstvo.




Zverenci trénera Miloša Říhu sa rovnako ako v predchádzajúcich dvoch zápasoch ujali vedenia a ani tentokrát ho nedokázali udržať. V 13. minúte sa po samostatnej akcii presadil Tomáš Surový, no favoriti udreli v záverečnej tretine a gólmi Radulova a Da Costu otočili stav stretnutia.

Otvoriť galériu

Slovanu do konca zápasu už poriadne nič nedovolili a tak si zabezpečili postup do 2. kola vyraďovacej časti. Pár sekúnd pred koncom pridali tretí gól do prázdnej bránky Zajcev.

Otvoriť galériu
Slovan Bratislava - CSKA Moskva 1:3 (1:0, 0:0, 0:3)

Góly: 13. Surový - 43. Radulov (Svetlakov, Kiselevič), 46. Da Costa (Hjalmarsson, Radulov), 60. Zajcev (Radulov, Blažijevskij). Rozhodovali: Boman, Cyplakov - Metalnikov, Sirotkin, vylúčení: 7:9 na 2 min, navyše: Sersen 5+DKZ za úder do hlavy a krku - Petrov 10 min za nešportové správanie, presilovky: 0:0, oslabenia: 0:0, 10.055 divákov (vypredané).

 

Slovan Bratislava: Brust - Kundrátek, Barker, Starosta, Švarný, Višňovský, Sersen, Rosandič, Mihálik - Kašpar, Viedenský, Nedorost - Jeglič, Tičar, Šťastný - Nagy, Surový, Bartovič - Šiška, Lušňák, Skalický

CSKA Moskva: Sorokin - Zajcev, Denisov, Kutuzov, Kiselevič, Sergejev, Panin, Blažijevskij - Radulov, Muršak, Hjalmarsson - Telegin, Da Costa, Kugryšev - Petrov, Stoljarov, Mamin - Žarkov, Junkov, Pihlström - Svetlakov

Otvoriť galériu

Hlasy po zápase:

Ľubomír Višňovský, obranca Slovana: "Ďakujem všetkým vám, spoluhráčom, masérom a všetkým ľuďom okolo, ktorí sa o mňa starali niekoľko rokov. Patrí vám veľká vďaka. Je mi veľmi ľúto, že sme tu spolu neuhrali aspoň jedno víťazstvo. Je to smutné. Jeden krásny sen sa pre mňa končí, ale ostali mi nádherné spomienky."

Miloš Říha, tréner Slovana: "Tento zápas bol už o hlavách a tie boli úplne preč. Bolo to vidieť hlavne v tretej tretine. Po tejto sérii sa môžeme pozrieť do očí, pretože sme boli minimálne dva zápasy lepším tímom, dva sme mohli vyhrať. Ak by sa nám to podarilo v druhom v Moskve, tá séria by musela vyzerať úplne inak. Súper bol silný, vyhral základnú časť, je to klub s tradíciou. Myslím si, že sme sa k tomu postavili úplne famózne s tým, že sme sa ničoho nebáli. Práve naopak, myslím si, že súper z nás mal obrovský rešpekt. Škoda len, že to vyzerá tak zle - 0:4, ale myslím si, že im spadol kameň zo srdca, keď odišli s víťazstvom."

Tomáš Surový, kapitán, útočník a strelec jediného gólu Slovana: "Chceli sme vyhrať aspoň jeden zápas, aby to nebolo 0:4. Všetky boli tesné, ale je škoda, že sme nevyhrali. Škoda zápasov, v ktorých sme stratili náskok. Keď to zoberieme ako celú sezónu, tak klobúk dolu. Myslím si, že bola dobrá, hlavne v porovnaní s minulou."

Michal Sersen, obranca Slovana: "Je to sklamanie, pretože tá séria vyzerá, že sme im neboli dôstojným súperom. Je to 0:4 a to nás veľmi mrzí. Pred domácimi fanúšikmi sme chceli uspieť a myslím si, že sme na to mali. Oba zápasy sme mali dobre rozbehnuté, ale v oboch nám akoby došli sily v tretej tretine. No klobúk dolu pred nimi, hrali až do konca a veľmi skúsene. Nie náhodou vyhrali základnú časť."

Václav Nedorost, útočník Slovana: "Hrali sme dosť v oslabení a akoby nám v závere chýbali sily. Mali by sme hrať viackrát v play off, aby sme boli ako tím skúsenejší a vedeli sme si to ustrážiť. Oni nás potom nepustili ani do svojej tretiny, pomaly sme sa nedostali ani cez modrú. Je to 0:4 a je to škoda."

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Čas.sk

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Speváčka trpela v bolestiach dva týždne.
Foto
Desivé dni Veroniky Nízlovej: Slzy a neutíchajúca bolesť! Twiinske zistili nepríjemné ochorenie
Bývalého mafiánskeho bossa Černáka čaká súd, ktorý rozhodne o jeho prepustení z basy.
Foto
Bývalý kulturista Reichel má pre Černáka drsnú výzvu: Ak bossa mafie prepustia, chce s ním bojovať!
Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky.
Dlh v zdravotníctve vyrástol na 817 miliónov eur: Mohol byť ešte vyšší
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Toto Amerika nemala robiť! Čína zúri: Hrozí ďalší konflikt? Ich slová hovoria za všetko
 Nitrianski colníci zadržali falzifikáty riflí za 1,69 milióna eur
Foto
Nitriansky colníci zhabali fejky za 1,69 MILIÓNA! Odhalil ich tento DETAIL
Sydney Sweeney
Foto
Filmová producentka totálne NALOŽILA známej herečke: Nevie hrať a nie je ani PEKNÁ!
Minister označil udalosť za zbytočnú tragédiu.
Boj proti medveďom: Z envirorezortu sa presunie 200.000 eur zásahovým tímom
Vláda rozhodla o zákone o Slovenskej televízii a rozhlase! Čo sa mení?
Na snímke poslankyňa NR SR Mária Kolíková (SaS).
Zákony o strategických investíciách a VO sú podľa SaS nebezpečné: Sme zásadne proti
(ilustračné foto)
Zlé správy z Ukrajiny! Rusi tvrdo udreli: Zasiahli obytné oblasti
Úrad na ochranu osobných údajov uložil hnutiu pokutu, OĽaNO sa odvolalo.
Úradu na ochranu osobných údajov nemá šéfa už 4 roky: nového predsedu navrhnú bez hodnotiacej komisie
Europarlament. (ilustr. foto)
Voľby do europarlamentu sa blížia: Ako požiadať o hlasovací preukaz?