Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.02.2016 14:01 | Prominenti | Domáci Prominenti

Herec Kožka a jeho náhle rozhodnutie o dome hrôzy: Predzvesť nového života alebo definitívny koniec?!

Život Štefana Kožku (61) je ako na „húsenkovej dráhe“. Ešte pred pár mesiacmi patril medzi hviezdy seriálov, momentálne sa mnohí na neho pozerajú ako na násilníka. 

Všetko sa to začalo vo vile v bratislavských Rusovciach, kde mal herec útočiť na nevlastnú dcéru Zuzanu Jányovú (29) a manželku Zuzanu Skopálovú (49) nožom. Tento dom hrôzy je však po novom na predaj. Chcú azda manželia začať odznova na úplne inom mieste alebo urobia za spoločným životom poslednú bodku?!

Manželstvo Kožku a Skopálovej bolo po incidente v dome v bratislavských Rusovciach v troskách. Najprv sa zdalo, že herečka dala manželovi druhú šancu, no herec sa z luxusnej vily nakoniec odsťahoval. Dokonca ju ponúka cez realitnú kanceláriu na predaj. Výlučným vlastníkom je však samotný Kožka, ktorý si rozľahlý dom kúpil ešte v roku 1998, pred svadbou so Skopálovou. Po incidente sa manželia odmlčali a v tichosti sa zbavujú domu hrôzy. Čo je dôvodom predaja, Kožka ani Skopálová nekonkretizujú.

Je však možné, že Skopálová nakoniec povolila a pri manželovi napokon zostane, ale na inom mieste, ktoré im pomôže zabudnúť na hroznú udalosť. Pre herečku môže vila v Rusovciach vyvolávať pocity hrôzy, keďže sa tam odohrala poriadna dráma. Druhým scenárom môže byť, že Kožka dostal od rodiny košom a vzťah manželov je definitívne na konci. Keďže je výlučným majiteľom domu Kožka, manželka s dcérou sa budú musieť z domu vysťahovať. „Je to naša súkromná záležitosť. Nebudem na nič odpovedať,“ povedala Novému Času herečka. A na slovo skúpy je aj naďalej Kožka. „Veci sa kupujú a predávajú, to je všetko,“ povedal herec.

Otvoriť galériu

 

Skopálová nič nedostane

Isté však je, že pokiaľ by herec vilu predal, na účet mu pribudne 420 000 eur. Jeho manželka by z tohto balíka nevidela ani cent. „Ak nadobudol dom ešte pred uzavretím manželstva, dom nespadá do bezpodielového spoluvlastníctva manželov. Ide o jeho výlučné vlastníctvo, a preto jeho manželka nemá nárok na polovicu výťažku z predaja,“ vysvetlil právnik Marek Benedik. Skopálová však podľa katastra nehnuteľností vlastní byt, ktorý kúpila od svojich rodičov ešte v roku 2006. V prípade rozvodu s Kožkom by sa tak mala kam zložiť. A herec si môže v prípade úspešného predaja konečne splatiť dlhy. V Sociálnej poisťovni mu svieti 2 439,36 eura a Všeobecnej zdravotnej poisťovni by mal zacvakať 268,62 eura.

Otvoriť galériu

Vila potrebuje rekonštrukciu

Andrej Churý, realitný maklér

- Nehnuteľnosť má historický nádych, čo ju samotnú, ak je dobre zvládnutá rekonštrukcia, posúva o level vyššie, čo vnímam ako hlavný bonus. Ako hlavnú nevýhodu vnímam veľmi malý pozemok v osobnom vlastníctve, čo s cenou dosť zamáva, a ak bude financovanie cez banku, tak to zníži hodnotu nehnuteľnosti až o jednu tretinu, čiže klient musí mať z veľkej časti hotovosť.

To môže predĺžiť čas predaja. Ak beriem do úvahy celkovú výmeru pozemku, ako aj podlahovú plochu domu, tak si myslím, že cena je dobre nastavená, avšak už z fotografií vidieť, že je potrebná rekonštrukcia minimálne fasády. A k takej budove použiť plastové okná + laminátovú podlahu je známka lacnej rekonštrukcie. Môj názor je, že nakoniec predajná cena bude niekde na úrovni 350- až 370-tisíc eur, pretože je potrebná ďalšia investícia.

Nemôžu spolu ďalej žiť

Danica Caisová, psychiatrička a sexuologička

- Zdravý rozum vám káže odísť z tejto situácie a začať život odznova. Ľudia,
ktorí to takto neurobia, nemajú takúto šancu. Musia žiť aj naďalej spolu. Nemajú napríklad peniaze alebo nemajú dosť síl, aby odišli. Možno toto pomohlo a povedali si,
že už viac spolu nemôžu žiť. Dáva mi to toto vysvetlenie. Tieto traumy, ktoré vzniknú v dôsledku párových nezhôd, nebývajú zriedkavé. Ak to ona chce riešiť tak, že začne úplne odznova a niekde úplne inde, je to jedno z veľmi dobrých riešení. To, či on dostane šancu, sa môžeme len domnievať. Pretože do budúcnosti sa ona môže báť, že sa pri ďalšom konflikte niečo podobné zopakuje.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Lutz Berlemont-Bernard - Stadt-Land-Fotografie - Israel von Norden bis Süd
Grécko zavalili mračná prachu zo Savany: Takéto niečo nezažili roky! Úrady varujú
Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie
Fínsky prezident Alexander Stubb.
Fínsky prezident na plné ústa: Po vstupe do NATO stojíme na frontovej línii, tvrdí