Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.02.2016 13:35 | Prominenti | Domáci Prominenti

Manželka Romana zo Siedmeho neba spomína na chvíle pred jeho smrťou: Posledné vyznanie lásky!

Mal ešte toľko snov! Roman Horecký († 32), ktorý v sobotu ráno prehral svoj boj so zákernou rakovinou, bol v najťažších momentoch s milovanou manželkou Jankou (28). 

Mladá žena, ktorá pri vážne chorom manželovi stála až do poslednej chvíle, porozprávala, čo vzorný otec troch anjelikov prežíval tesne pred smrťou, o čom sníval a prečo už chcel zomrieť, hoci po celý čas statočne bojoval. Príbeh statočného muža, ktorý sa s vypätím všetkých síl vzoprel neľútostnému osudu, poznali diváci vďaka relácii V siedmom nebi.

Roman, ktorý v sobotu podľahol zákernej rakovine pankreasu, bol v posledných minútach života s milovanou manželkou. „Posledné, čo mi povedal, bolo, že ma miluje a že to bude lepšie. Sedela som pri ňom a držala ho za ruku. Ešte aj dlho potom, ako navždy zatvoril oči. Našťastie sme si stihli povedať všetko, čo sme chceli,“ povedala Novému Času zronená Romanova manželka Janka, ktorá nechce uveriť tomu, že svoju lásku už nikdy neuvidí.

Otvoriť galériu

„Stále si hovorím, že len spí a ešte príde domov. Mal ešte veľa plánov. Postaviť dom, ísť na dovolenku do Egypta... Veľmi chcel žiť, ale v poslednej dobe hovoril, že už chce zomrieť, aby sa netrápil on ani my. Bez pomoci iných už vlastne nevedel existovať,“ spomína na neľahké chvíle Janka.

Zanechal troch anjelikov

Roman po sebe zanechal synčekov Romanka, Alexka a dcérku Simonku, o ktorých sa s láskou staral. V tragický deň bol s mladou rodinkou aj moderátor Siedmeho neba Vilo Rozboril, ktorý Janke pomohol s vybavovaním potrebných náležitostí. „Pre mňa je pomoc s Romanovým pohrebom až posvätná záležitosť. Ja som to totiž Romanovi sľúbil,“ vyjadril sa Rozboril. Dodržal slovo, ktoré dal mladému mužovi už dávnejšie a pohreb aj ochotne zaplatil. Moderátor navštívil Romanovu rodinu aj v januári.

Otvoriť galériu

Mladý muž, ktorý s chorobou statočne bojoval, bol však v tom čase už vychudnutý a zoslabnutý. Nikdy sa však osudu nepoddal. Keď mu pred dvoma rokmi lekári oznámili zdrvujúcu diagnózu, neupadol do sebaľútosti. Naopak, odhodlal sa pre odvážny chlapský krok - svoju milovanú partnerku požiadal o ruku. Keďže to bolo na nemocničnom lôžku, pár sa túžil zosobášiť ešte raz.

Manželia si tak povedali ešte raz svoje áno na romantickej svadbe v Beladiciach, ktorá bola odvysielaná aj V siedmom nebi. Romanova obľúbená skladba, na ktorú manželia tancovali v ich najkrajší deň, bude hrať Romanovi aj pri vyprevádzaní do neba. „Mal veľmi rád skladbu od Sama Smitha - Stay with me (v preklade Zostaň so mnou, pozn. red.) a chcel, aby mu znela aj na pohrebe,“ prezradila Janka, ktorá dodala, že pohreb sa bude konať v stredu na cintoríne v Leviciach.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Magdaléna Magdová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Bombardér B-1 Lancer (ilustračné foto).
Pád strategického bombardéra má tragickú dohru: Rusko informovalo o úmrtí, pátranie ďalej pokračuje
ilustračné foto
Irán pod zúrivou paľbou Izraela: Zasiahli výbuchy aj jadrové zariadenia?!
(ilustračné foto)
Pozor! Čierny kašeľ úraduje v tomto kraji: Čísla stúpajú, buďte opatrní
Foto
Pôvabná dcéra Pavla Nedvěda sa pochválila: Otec a mama opäť spolu!
Vyhlásenie šéfredaktorov denníkov Plus JEDEN DEŇ, Nový Čas a týždenníka PLUS 7 DNÍ
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Krvavý útok na Ukrajine: Rusi udreli smrtiacou silou! FOTO zo zasiahnutého mesta
Rodinka vo chvíľach šťastia. Tie sú nenávratne preč...
Váš Tip
Janka bola zdravá mladá žena, po pôrode synčeka zomrela: Čo sa stalo v osudný deň?
(ilustračné foto).
Hrôzostrašná nehoda na D1: Auto narazilo do zvodidiel! Zasahovali hasiči
Hikers on the Haiku stairs, otherwise known as Stairway to Heaven, on Oahu, Hawaii.
Počuli ste o Schodoch do neba? S ich návštevou sa môžete rozlúčiť: Za všetko môže bezohľadnosť turistov
 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Ukrajina vyšla s pravdou von: Zničili ruský bombardér! Súvisí to s nedávnou nehodou?
Ilustračné foto
Cestujúci si toto letisko nevedia vynachváliť: Najlepšie na svete! Skončili naši susedia aspoň v TOP 10?
Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 kilometrov za hodinu
Foto
Vodič išiel na Pezinskej babe ako šialený! Príde vám zle, akú rýchlosť mu namerali