Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.12.2015 13:00 | Šport | Šport mix
FotoVideo

Video, na ktorom sa smeje celý internet: McGregor predpovedal potupu šampióna!

Športový svet ešte nezažil taký fenomén, akým je bojovník Conor McGregor. Nielen že predpovedá víťazstvá, on predpovedá, v ktorom kole a akým štýlom zloží súpera.

Dvadsaťsedemročný Ír je mimoriadne inteligentný zápasník s rýchlymi reflexmi, ktorý vie, že iba sila v oktagóne nestačí. „Presnosť vždy porazí silu a správne načasovanie vždy porazí rýchlosť,“ povedal McGregor po sobotňajšom super-dueli s teraz už bývalým šampiónom Josem Aldom.

Otvoriť galériu

Aldo predstavoval pre McGregora naozajstnú hrozbu. Dvadsaťdeväťročného Brazílčana vyzvalo za posledných 10 rokov mnoho nebojácnych bojovníkov, ani jeden z nich však neuspel. Väčšina odborníkov sa pred zápasom zhodovala, že si Aldo s McGregorom poľahky poradí. Jeden odborník bol však proti. Volal sa Conor McGregor.

"Jose Aldo dostane K.O. v prvom kole," predpovedal pred zápasom. „Vidím to tak, že bude prehnane reagovať, prehnane sa naťahovať a ja ho následne zložím knokautom do bezvedomia.“ A tak sa aj stalo. McGregor zmlátil úradujúceho šampióna za 13 sekúnd. Je to až neuveriteľné, aké presné a vtipné je toto krátke video, ktoré vám naozaj povie všetko, čo potrebujete vedieť. 

„Spýtajte sa ma radšej, čo budete vidieť po zápase," naliehal Conor. Budete vidieť mňa v obleku ušitom na mieru, bude v krásnych farbách, a s úsmevom na tvári. Mám rád príjemné materiály. Mám rád ten pocit, keď vám látka dokonale sadne na telo. Potom si pôjdem domov postaviť s rodinou vianočný stromček a užijem si sviatky ako nový šampión,“ pokračoval v predpovedi McGregor. A aká bola realita? Posúďte sami. Toto proste nevymyslíte... 

Otvoriť galériu

Pred začiatkom samotného zápasu si mohli fanúšikovia dosýta užiť Conorove hysterické výstupy, v ktorých svojho súpera provokoval a snažil sa mu dostať do hlavy. Raz darmo, McGregor je šikovný biznismen, ktorý vie, ako svoje zápasy predať. Jeho vyčíňanie na tlačových konferenciách sa postaralo o to, že tento zápas bol pravdepodobne najväčším podujatím v histórii UFC.

Mnoho ľudí McGregora za jeho správanie odsudzuje. Pravda je však taká, že akonáhle sa zápas skončí, z Conora sa stane pokorný, slušný a usmievavý človek, ktorý adresuje už iba slová plné vďaky, rešpektu a pokory. „Jose bol fenomenálny šampión. Bolo by pekné, keby bol zápas trochu dlhší, ale výsledok by bol nakoniec aj tak rovnaký. Rešpektujem ho a prajem mu všetko dobré. Na chvíľu mi bolo aj ľúto, že šampión musel ísť dole tak rýchlo.“ 

Slovensko je unesené zo športových výkonov Petra Sagana, no svet sa klania pred ultimátnym frajerom. Conor McGregor je vo svojich 27-mich rokoch na vrchole fyzickej zdatnosti. Iba čas ukáže, čo všetko ešte dokáže a aké dedičstvo po sebe nakoniec zanechá. „2015 bol bláznivý rok, veľmi úspešný pre mňa a môj tím. Teraz sa ale teším na rodinu, na stromček a kvalitné jedlo!“

 

 
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!