Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.11.2015 11:07 | Správy | Domáce správy
Video

Toto je fekálový fantóm Martin! Trpí mladý muž sexuálnou úchylkou?

Prípad, ktorý na Slovensku nemá obdobu! Bratislavskú políciu od apríla zamestnával fantóm, ktorý útočil na bezbranné ženy tým najnechutnejším spôsobom - natieral ich výkalmi. 

Niekoľkomesačné pátranie prinieslo šokujúci záver! Polícia z otrasných skutkov obvinila 24-ročného Martina. Zarážajúce je, že ide o syna jedného z najvplyvnejších mužov v našej armáde - zástupcu náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl Pavla Macka (51).

Prvý prípad útokov zaznamenala polícia ešte v apríli, keď mal potrieť nič netušiacu Bratislavčanku výkalmi v električke. Odvtedy sa so správami o jeho vyčíňaní doslova spustila lavína a vyslúžil si prezývku fekálový fantóm. Útočil prevažne na zastávkach MHD v okolí bratislavskej Dúbravky a Karlovej Vsi. Práve v tejto mestskej časti obvinený Martin aj býva. Polícia sa ho márne snažila dolapiť celé mesiace, o pomoc v pátraní žiadala aj verejnosť a zverejnila až tri jeho identikity. To zrejme pomohlo.

Otvoriť galériu

 

Nahlásila ho psičkárka

Zvrat v pátraní nastal v pondelok. Na políciu totiž zavolala žena, ktorá sa prechádzala so psom a na zastávke električiek si všimla opitého Martina, ktorý bol potretý fekáliami. Na miesto okamžite dorazilo niekoľko policajných áut. Dolapili ho však až na ďalšej zastávke Segnerova v Karlovej Vsi. Zistili, že od zverejnenia identikitov si nechal narásť bradu. Mladík po zadržaní celú noc triezvel v cele policajného zaistenia.

Otvoriť galériu

Priznal sa

Na rad prišlo spoznávanie obeťami, ktoré ho mali vybrať spomedzi ďalších štyroch figurantov. Podľa polície tri z mladých žien v Martinovi jednoznačne spoznali fekálového fantóma. Muži zákona urobili aj domovú prehliadku a syn generála sa podľa vyjadrenia polície nakoniec priznal. „Vyšetrovateľ na podklade zabezpečenej dôkaznej situácie vzniesol obvinenie voči 24-ročnému Martinovi M. z Bratislavy v súčasnosti celkovo zo 6 prípadov prečinu výtržníctva a pre prokurátora spracoval podnet k návrhu na vzatie do vyšetrovacej väzby,“ povedala policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová s tým, že ďalšiu trestnú činnosť obvineného preverujú. Prokurátor sa s návrhom vyšetrovateľa na väzbu stotožnil. Sudca o tom rozhodne dnes. V prípade generálovho syna však zvolili nadštandardný prístup - a to, že sudca pôjde za obvineným do cely.

Otvoriť galériu

Otec je zdrvený

Generálmajor Macko, ktorý patrí medzi najväčšie kapacity našej armády, sa za konanie syna ospravedlnil a hovorí, že je mu to ľúto. „Je to pre nás, našu celú rodinu, nesmierne ťažká situácia. Myslím, že horšie chvíle, ako práve teraz, sme ešte nezažili. Sú to chvíle, ktoré neprajem naozaj nikomu. A je mi to nesmierne ľúto. Ako otec sa chcem za svojho syna ospravedlniť. Je však dospelý a bude niesť za svoje konanie následky,“ vyhlásil. Jeho synovi hrozia v prípade preukázania viny tri roky za mrežami.

Otvoriť galériu

Mohlo ho to vzrušovať

Danica Caisová, sexuologička:

- Bez toho, aby bol podrobený vyšetreniu, je ťažké povedať, čo bolo jeho motiváciou. Tá môže byť psychotická - znamená to, že je duševne chorý, alebo sexuálna. Prichádza do úvahy BDSM motivácia, keď jedinca vzrušujú zvratky, výkaly a moč. Môže ísť aj o poruchu dvorenia či vzrušenie z úľaku alebo odporu obete.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!