Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.11.2015 11:07 | Správy | Domáce správy
Video

Toto je fekálový fantóm Martin! Trpí mladý muž sexuálnou úchylkou?

Prípad, ktorý na Slovensku nemá obdobu! Bratislavskú políciu od apríla zamestnával fantóm, ktorý útočil na bezbranné ženy tým najnechutnejším spôsobom - natieral ich výkalmi. 

Niekoľkomesačné pátranie prinieslo šokujúci záver! Polícia z otrasných skutkov obvinila 24-ročného Martina. Zarážajúce je, že ide o syna jedného z najvplyvnejších mužov v našej armáde - zástupcu náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl Pavla Macka (51).

Prvý prípad útokov zaznamenala polícia ešte v apríli, keď mal potrieť nič netušiacu Bratislavčanku výkalmi v električke. Odvtedy sa so správami o jeho vyčíňaní doslova spustila lavína a vyslúžil si prezývku fekálový fantóm. Útočil prevažne na zastávkach MHD v okolí bratislavskej Dúbravky a Karlovej Vsi. Práve v tejto mestskej časti obvinený Martin aj býva. Polícia sa ho márne snažila dolapiť celé mesiace, o pomoc v pátraní žiadala aj verejnosť a zverejnila až tri jeho identikity. To zrejme pomohlo.

Otvoriť galériu

 

Nahlásila ho psičkárka

Zvrat v pátraní nastal v pondelok. Na políciu totiž zavolala žena, ktorá sa prechádzala so psom a na zastávke električiek si všimla opitého Martina, ktorý bol potretý fekáliami. Na miesto okamžite dorazilo niekoľko policajných áut. Dolapili ho však až na ďalšej zastávke Segnerova v Karlovej Vsi. Zistili, že od zverejnenia identikitov si nechal narásť bradu. Mladík po zadržaní celú noc triezvel v cele policajného zaistenia.

Otvoriť galériu

Priznal sa

Na rad prišlo spoznávanie obeťami, ktoré ho mali vybrať spomedzi ďalších štyroch figurantov. Podľa polície tri z mladých žien v Martinovi jednoznačne spoznali fekálového fantóma. Muži zákona urobili aj domovú prehliadku a syn generála sa podľa vyjadrenia polície nakoniec priznal. „Vyšetrovateľ na podklade zabezpečenej dôkaznej situácie vzniesol obvinenie voči 24-ročnému Martinovi M. z Bratislavy v súčasnosti celkovo zo 6 prípadov prečinu výtržníctva a pre prokurátora spracoval podnet k návrhu na vzatie do vyšetrovacej väzby,“ povedala policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová s tým, že ďalšiu trestnú činnosť obvineného preverujú. Prokurátor sa s návrhom vyšetrovateľa na väzbu stotožnil. Sudca o tom rozhodne dnes. V prípade generálovho syna však zvolili nadštandardný prístup - a to, že sudca pôjde za obvineným do cely.

Otvoriť galériu

Otec je zdrvený

Generálmajor Macko, ktorý patrí medzi najväčšie kapacity našej armády, sa za konanie syna ospravedlnil a hovorí, že je mu to ľúto. „Je to pre nás, našu celú rodinu, nesmierne ťažká situácia. Myslím, že horšie chvíle, ako práve teraz, sme ešte nezažili. Sú to chvíle, ktoré neprajem naozaj nikomu. A je mi to nesmierne ľúto. Ako otec sa chcem za svojho syna ospravedlniť. Je však dospelý a bude niesť za svoje konanie následky,“ vyhlásil. Jeho synovi hrozia v prípade preukázania viny tri roky za mrežami.

Otvoriť galériu

Mohlo ho to vzrušovať

Danica Caisová, sexuologička:

- Bez toho, aby bol podrobený vyšetreniu, je ťažké povedať, čo bolo jeho motiváciou. Tá môže byť psychotická - znamená to, že je duševne chorý, alebo sexuálna. Prichádza do úvahy BDSM motivácia, keď jedinca vzrušujú zvratky, výkaly a moč. Môže ísť aj o poruchu dvorenia či vzrušenie z úľaku alebo odporu obete.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu
Tragický prípad Émila († 2) vyvoláva mnoho otázok.
Smrť malého Émila († 2) šokovala krajinu: Vynárajú sa ďalšie otázky! Mrazivé, ako mohlo dôjsť k tragédii
Hasiči zasahujú po utorňajšom požiari historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň v stredu 17. apríla 2024.
Foto
Najhoršie obavy sa naplnili: Historická budova v Kodani sa rúca, pozrite si FOTO
Legendárny britský prírodovedec a moderátor David Attenborough.
Foto
Na záchranu planéty máme POSLEDNÚ šancu! Prírodovedec to videl na vlastné oči: Desivé svedectvo
Na snímke šarvátka hokejistov Slovenska (modré dresy) a Švajčiarska (biele dresy) pred striedačkou Slovenska v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko v Humennom.
Nemecko - Slovensko ONLINE: Sledujte prípravný hokejový zápas pred MS
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo