Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.11.2015 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Víťazka talentu Gyöngyi získala 100 000 eur: Chce ju rodina obrať o výhru?!

Má osobného strážcu! Gyöngyi Bodišová (22) vďaka víťazstvu v šou Česko Slovensko má talent získala rozprávkovú výhru 100-tisíc eur. 

Talentovaná speváčka už teraz presne vie, ako s nimi naloží. Dievčina, ktorá vyrastala v detskom domove a žila aj na ulici, má totiž trpkú skúsenosť nielen s cudzími ľuďmi, ale aj s vlastnou rodinou, ktorá ju mala podľa jej slov v minulosti okradnúť. Práve tomu chce zabrániť jej priateľ Vlado (67), ktorý má pre jej rodinu jasný odkaz!

Otvoriť galériu

Mladá speváčka si už toho v živote preskákala viac ako dosť. Po tom, ako okúsila život na ulici a vlastná rodina jej v najťažších chvíľach nepomohla, je po výhre rozprávkovej sumy už obozretnejšia. Vyzerá to tak, že po zlých skúsenostiach z minulosti, keď ju príbuzní mali obrať o peniaze aj mobil, viac ako rodine dôveruje priateľovi Vladovi. Práve ten má obavy, že by sa rodina mohla pokúsiť obrať mladú speváčku o jej životnú výhru.

Samotná mladá dievčina má však už jasnú predstavu o tom, ako naloží s tučnou výhrou. „Všetky peniaze pôjdu stopercentne do banky. Na to, aby som si mohla zabezpečiť budúcnosť a venovať sa tomu, čo ma baví, teda spevu,“ povedala tesne po priamom prenose Novému Času. „Víťazka Česko Slovensko má talent získa auto Mercedes smart, smartfón, dovolenku v Ománe a finančnú odmenu,“ vysvetlila PR manažérka televízie JOJ Katarína Gajdošíková.

Výhru ochráni priateľ

 

Rozprávková suma, ktorú získala, môže byť lákadlom aj pre jej rodičov a dvanástich súrodencov, ktorí na ňu v tých najhorších chvíľach kašľali a nechali ju žiť na ulici. „Pokiaľ viem, tak jej volal brat. Ale nikto iný z jej rodiny sa neozval. Ona s nimi nechce komunikovať. Aj keby sa ohlásili, tak ich odoženiem,“ povedal Novému Času speváčkin priateľ a dodal, že dohliadne na to, aby financie neskončili v nesprávnych rukách. „Tie peniaze sú zábezpeka jej budúcnosti a kariéry. Nikto ju o to neoberie, dám na to pozor. Aj ona už teraz rozmýšľa inak ako kedysi,“ povedal rozhodne Vlado.

Otvoriť galériu

Hlási sa rodina

Samotná víťazka talentovej súťaže sa už dávnejšie vyjadrila, že do osady k rodine či na ulicu sa už nikdy nechce vrátiť: „Bolo to katastrofálne, veľmi ťažké.“ Napriek tomu, že sa k nej rodina obrátila v najhoršom chrbtom, teraz sa k nej hlási. „Veľmi sme jej držali palce, aj som si poplakala. Sme na ňu hrdí,“ povedala Novému Času Gyöngyina matka. Celá rozvetvená rodina si však podľa ich slov na výhru nenárokuje. Práve naopak. Obavu majú z jej priateľa Vlada a ďalších ľudí, ktorí sa okolo nej pohybujú. „Chcem, aby si kúpila byt alebo dom, a hlavne, aby tie peniaze nedala nejakému ,akože manažérovi‘ alebo ,akože kamarátovi‘ a napokon jej neostane nič,“ vyjadril sa speváčkin brat Zoltán (24). Spolu s matkou a ďalšími súrodencami svorne vyhlasuje, že o Gyöngyino nadobudnuté bohatstvo nestojí: „Ak si niekto myslí, že chceme jej peniaze, tak určite nie. Chceme, aby mala z toho osoh.“

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?