Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.11.2015 13:59 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Renáta V siedmom nebi odhalila svoj obrovský žiaľ: Šokujúca spoveď o eutanázii syna Dominika († 24)!

Podelila sa o svoj obrovský žiaľ. Renáta (45) v sebe nedokáže utíšiť obrovskú bolesť zo straty staršieho syna Dominika († 24), ktorého mal pripraviť o život jeho vlastný otec. 

Jozef (46), ktorý svojho syna odpojil od dýchacieho prístroja, je obvinený z vraždy a sedí za mrežami. Užialenú ženu však nesužuje len smrť milovaného dieťaťa, ale aj správanie jej muža, ktorý ju psychicky aj fyzicky ničil. Renáta sa rozhodla nedusiť svoj žiaľ v sebe, ale podeliť sa oň aj pred televíznymi kamerami v relácii Vila Rozborila (48). V siedmom nebi prezradila šokujúce detaily o okolnostiach synovej smrti, aj o ťažkom spolunažívaní s tyranským mužom.

Otvoriť galériu

Príbeh o nelegálnej eutanázii zasiahol Slovensko a vyvolal búrlivé diskusie. Po tom, čo Jozef z Popradu odpojil svojho ťažko chorého syna od prístrojov, bol obvinený z vraždy a putoval do väzby. Hoci sa spočiatku mohlo zdať, že nešťastný muž ďalej nevládal znášať synov údel a konal skratovo, po tom, čo sa Dominikova mama vrátila zo psychiatrie, prehovorila o skutočných rodinných pomeroch. „Ja som nebola psychicky vyčerpaná alebo unavená zo starostlivosti o syna. To bolo z manžela, lebo manžel sa nepekne ku mne správal. Boli aj útoky. Tam to bolo aj psychické, aj fyzické a vyhrážky,“ šokovala u Rozborila svojou spoveďou utrápená žena, ktorá sa so synovou smrťou nedokáže zmieriť.

Otvoriť galériu

„Je to veľká rana. Najhoršia, aká môže v živote byť. Darovala som mu všetku lásku. A stalo sa to v ten deň, keď som bola hospitalizovaná. Muž mi povedal len jednu vetu: Dominik zomrel, Dominik je v nebi,“ povzdychla si so slzami v očiach Renáta, pričom jedným dychom opísala ťažkú situáciu, ktorou si v minulosti prešli. „Keby to bol chcel robiť, tak sme to mohli urobiť pred troma rokmi, keď mal respiračné zlyhanie. Vtedy sa nás pýtali lekári na ARO, či to máme ukončiť, alebo pokračujeme ďalej,“ prezradila šokujúce detaily mama zosnulého chlapca, ktorý si vyžadoval nepretržitú starostlivosť.

 

Útoky a násilie

Otvoriť galériu

Osud Dominikovej mamy hlboko zasiahol aj moderátora jojkárskej relácie V siedmom nebi. „Ja môžem vychádzať len z toho, čo nám hovorila pani Renáta. Tá nám rozprávala o fyzických útokoch manžela na ňu a o tom, že dlhé roky sa o nebohého syna starala prakticky sama. Potvrdil to aj ich mladší syn aj ľudia zo susedstva,“ povedal Novému Času Vilo Rozboril, ktorý do relácie pozval aj Renátinho syna Borisa. Pre Dominikovho otca, ktorý je za mrežami, však pochopenie nemá. „Doteraz mal ten pán povesť trpiaceho otca, ktorý milosrdne odpojil syna od prístrojov, prečo si to kaziť výpoveďami, ktoré ho usvedčujú z násilníctva? Pýtam sa, nechal by ho sudca vo väzbe, ak by bol naozaj nevinný a trpiaci? Nech si každý odpovie sám,“ dodal Rozboril.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?