Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.11.2015 11:02 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Banášovú museli počas moderovania ratovať záchranári: Je Adela tehotná?!

Zasahovali záchranári! Pri Adele Banášovej (35) sú všetci zvyknutí, že akúkoľvek akciu či reláciu pohotovo odmoderuje. 

Všetkým prítomným však na utorkovom večierku, ktorým sprevádzala práve Banášová, stuhla krv. Ostrieľaná moderátorka, ktorá je zvyknutá na rôzne nepredvídateľné situácie, však tentoraz nedokázala situáciu na pódiu zachrániť. Adela totiž v závere svojho vstupu zbledla a okamžite opustila pódium! Že by predzvesť jej začínajúceho sa tehotenstva?! Moderátorka sa totiž vôbec netají tým, že by so svojím partnerom, tanečníkom Petrom Modrovským (31), chceli bábätko!

Banášová patrí medzi ostrieľané moderátorky, preto moderovanie akcií zvláda bez akýchkoľvek problémov. Až do utorkového večera. Počas moderovania akcie totiž nastal moment, keď mala ohlásiť jedného z účinkujúcich, avšak tichým hlasom všetkým oznámila, že sa ospravedlňuje a okamžite odišla do zákulisia. Pódium tak zostalo na krátky čas úplne prázdne. Pohotovo ju zastúpil dirigent Braňo Kostka, ktorý tam účinkoval so svojou skupinou Fragile.

„Adelke prišlo nevoľno. Každému sa to môže stať. Problém je, keď sa vám to stane na javisku. Bolo to práve na záver moderátorského vstupu,“ vysvetlil Kostka. Mnohí prítomní tak zostali v pomykove, či bude moderátorka schopná vrátiť sa na pľac a pokračovať v moderovaní a či vôbec bude v poriadku alebo sa jej zdravotný stav zhorší. Po niekoľkých minútach sa však Adele polepšilo. Čo je za jej náhlymi ťažkosťami? Je možné, že sú predzvesťou začínajúceho sa tehotenstva? U tehotných žien totiž nie je zvláštnosťou, že majú podobné problémy. Podľa informácií Nového Času mala dokonca dostať v zákulisí aj infúziu.

Otvoriť galériu

 

„Prišlo mi počas akcie nevoľno, nesadol mi obed. Ale domoderovala som. Nič sa nestalo,“ povedala Novému Času Banášová. Či je však v radostnom očakávaní, nekomentovala. Adela je už niekoľko rokov po boku Petra Modrovského a vyzerá to tak, že je to muž jej života. Dvojica sa nikdy netajila tým, že by túžila mať spoločného potomka. Moderátorke sa podarilo otehotnieť, no život to zariadil inak. V septembri 2013, bohužiaľ, o svoje prvé bábätko prišla. Vtedy jej bol najväčšou oporou práve Peťo a Adelina rodina. Od tvrdej rany osudu prešli už viac ako dva roky a Adela sa podľa svojich slov tehotenstvu vôbec nebráni.

Prvé príznaky tehotenstva

Peter Krajkovič, gynekológ- sanatórium Helios

- Zvláštne nevoľnosti, pocity, že sa niečo deje v tráviacom systéme, a zvláštne chute sú jednými z prvých príznakov tehotenstva. Žena môže vracať, mať problémy s trávením, vymešká jej menštruácia a ešte aj iné príznaky signalizujú, že je v radostnom očakávaní. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Čínsky prezident Si Ťin-pching a jeho manželka Pcheng Li-jüan mávajú na schodoch lietadla po pristátí na parížskom letisku Orly.
Foto
Čínsky prezident po dlhšom čase opäť v Európe: Vieme, čo bude kľúčovou prioritou návštevy
Macron podporil Netanjahua uprostred náročných rokovaní: Ako to vyzerá so šancami na prímerie?
stará veštica
Predpovede Baby Vangy sa začínajú NAPĹŇAŤ: Ďalšia veštba sa SPLNILA!
Ilustračné foto
Vodiči, buďte opatrní: Na časti D2 bude prejazdný len jeden pruh
Fanúšikovia jej často udeľujú titul najkrajšej ženy sveta.
Foto
Tá má teda guráž: Atlétka zverejňuje pikantné fotky, fanúšikovia sú do nej zbláznení!
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Na izraelskú vládu sa valí kritika: Porušuje ľudské právo?!
Pálenie záhy trápi mnoho ľudí.
Foto
Neustále pálenie záhy? Nezúfajte: 4 TRIKY, ktoré trápenie zastavia!
Na archívnej snímke z 25. apríla 2024 kamióny, ktoré privážajú humanitárnu pomoc pre obyvateľov Pásma Gazy
Humanitárna kríza v Gaze: Teraz to bude ešte horšie, aha, k čomu sa priznal Hamas
V Titanicu hral postavu kapitána "nepotopiteľnej" lode.
Foto
Zomrel kapitán († 79) z Titanicu! Na FOTO krátko pred smrťou bol na NEPOZNANIE
Český minister zahraničných vecí Jan Lipavský.
Rázny krok z Česka! S tým Putin nebude spokojný: Znamená to len jednu vec
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší výskyt MEDVEĎA: Sem na prechádzku nechoďte!
Takto si diváci pamätajú Chodúra zo SuperStar.
Foto
Superstarista Chodúr a jeho o 17 rokov staršia Ivona: Sobáš prirovnal k pohrebu