Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.11.2015 11:26 | Šport | Šport mix

Už to ďalej neutajili: Sagan sa žení! Čo o svadbe prezradila jeho sestra?

Najsledovanejší slovenský športovec mieri do chomúta! Cyklistický fenomén Peter Sagan (25) sa podľa zdroja Nového Času ožení už na budúci týždeň.

Špekulácie o tom, že si dlhoročnú priateľku Katarínu Smolkovú (27) vezme za ženu ešte do konca roka, sa po prvý raz objavili už počas leta. Teraz je už všetko jasné.

„Neviem o ničom,“ povedal nám Saganov hovorca Jozef Korbel, čím však informáciu o možnom sobáši nepoprel. Viacerí členovia Petrovho tímu nám naznačili, že sa naozaj niečo chystá, a dokonca uviedli aj termín, ktorý vraj v zákulisí nie je žiadnym tajomstvom. „Myslím, že už sa to stáva verejným tajomstvom, keď sa to donieslo aj k vám,“ povedal Novému Času človek z okolia páru.

Sestra sobáš potvrdila

„Svadba bude a veľmi sa na ňu tešíme! Už teraz sa všetci pripravujeme, ale zatiaľ ešte nie je jasné, či práve ja ako švagriná budem česať nevestu,“ odpovedala Novému Času na priamu otázku o Petrovej svadbe jeho sestra Daniela, majiteľka kaderníckeho salónu v Žiline. Sagan a jeho partnerka momentálne patria aj vďaka účinkovaniu v reklame na mobilného operátora k najsledovanejším zaľúbencom na Slovensku. Katka bola v roku 2007 finalistkou súťaže krásy Miss Universe.

Otvoriť galériu
Peter Sagan a Katka
Zdroj: youtube.com, tivi.sk

 

Svadba by sa mala uskutočniť už na budúci týždeň – magický dátum 11. 11. pripadá síce na stredu, ale štyri jednotky pre cyklistickú jednotku a čerstvého majstra sveta môžu byť naozaj vhodnou symbolikou... Podľa našich informácií si povedia áno doma na Slovensku.

Kde sa vezmú?

Šumy okolo plánovanej svadby sa začali šíriť ešte v auguste tohto roka počas Tour de France. Katarína po 16. etape pred médiami naznačila, že s Petrom majú pre priaznivcov ešte jedno veľké prekvapenie: „Ešte možno príde jedno prekvapenie, ale to si nechám pre seba. To sa dozviete tiež,“ usmiala sa. Peter však vtedy reči o plánovanej svadbe niekoľkokrát poprel.

„Hovorí sa, že chystajú svadbu. Pán dekan vraj vybavoval u biskupa výnimku pre sobášne náuky,“ tvrdil vtedy obyvateľ mestskej časti Medzihradné pre portál teraz.sk. „To sú také veci, ktoré sa neposielajú do éteru“ reagoval Ľubomír Pekarčík, dekan Rímskokatolíckej farnosti Dolný Kubín. Na otázku, či informáciu o chystanom sobáši Petra a Kataríny popiera, odpovedal: „Nedefinoval by som to takto...“

Kto je nevesta? 

Závidia jej tisíce žien na celom svete a pýtajú sa, kto je Peťova vyvolená. Katarína Smolková (27) sa s naším cyklistickým majstrom sveta po prvý raz objavila na verejnosti vo februári 2014 počas galavečera Zlatý pedál. Už vtedy očarila svojou krásou, skromnosťou a úprimným pohľadom. Krásny pár sa zoznámil pred tromi rokmi prostredníctvom Katkinho brata.

Otvoriť galériu
Peter Sagan a Katka
Zdroj: Peter Spurný

Katarína sa pred ôsmimi rokmi zatúžila stať najkrajšou Slovenkou. Prihlásila sa do súťaže krásy a z kastingu v Banskej Bystrici sa dostala až do finále. „Miss v roku 2007 bola pre mňa len určitou skúsenosťou, chcela som vidieť, ako funguje zákulisie tejto súťaže. Zistila som však, že toto nebude moja parketa,“ prezradila dávnejšie pre Nový Čas rodáčka z Dolného Kubína. V čase súťaže študovala manažment a ekonómiu. K figúre modelky jej pomohol aj tenis, ktorý aktívne hrávala.

A jej miery? Tie sú tiež božské: 90-62-90. Po skončení vysokej školy pracovala v rodinnej firme, ktorá prevádzkuje hotel a podniká aj v oblasti zdravej výživy. S Peťom majú hlavný stan v Monaku a Katka sa stará o jeho zázemie. „Zmenilo mi to život, musela som sa v mnohých veciach prispôsobiť, lebo Peťo sa v tejto pozícii veľmi prispôsobovať nemôže,“ dodala.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Záchranári zasahujú po útoku ruskej armády v meste Odesa na juhu Ukrajiny.
Ukrajina vo veľkom buduje obranu: Tisícky protitankových bariér v Odeskej oblasti
Silný náraz usmrtil dôchodcu.
Predsviatočný večer v znamení tragédie: Vodič zrazil starčeka († 76) na bicykli
Maia Kennedy
Foto
Britka má rovnakú diagnózu ako Kate: Viem, čím si musí princezná prechádzať
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Juraj Blanár
Do NATO sme vstúpili pred dvomi dekádami: Blanár zaujal k veci jasný postoj
Jozef Bíreš, minister pôdohospodárstva
Ďalšia zmena na vysokom poste: Exminister pôdohospodárstva príde o túto funkciu
high winds in a dust storm at a campground destroying a tent
Pred slnečným víkendom nám zafúka vietor: Pozrite sa, akú rýchlosť dosiahne
Depressed woman sitting on a chair in dark room at home. Lonly , sad, emotion concept.
Žena si kúpila DNA test, nasledovalo hrozivé zistenie: Život sa jej rozpadol na márne kúsky
Pápež František počas návštevy rímskej väznice Rebibbia.
Pápež umyl nohy väzenkyniam v rímskej väznici: Niektoré to nezvládli a rozplakali sa
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Kotlár o zásahoch do ľudských práv počas pandémie: Aha, na čo mala prísť odborná komisia
Sam Bankman-Fried je zakladateľom burzy kryptomien FTX.
Zakladateľa kryptoburzy poslal súd na 25 rokov do väzenia: Sedem hriechov, za ktoré musí pykať
V Ríme sa vytvorila obrovská diera, ktorá pohltila autá.
Hrozivá situácia v Ríme: Na ulici sa objavila obrovská diera, pohltila niekoľko áut
Janka navštívila Sivú Bradu, vzácne miesto neďaleko Spišského Podhradia.
FotoVáš Tip
Jedno z najohrozenejších miest na Slovensku: Poznáte TENTO skrytý poklad Východu? Turistom zaplesajú srdcia!