Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.11.2015 08:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Erika Judínyová prehovorila o manželstve: Pravda o dieťati!

Moderátorka Erika Judínyová a herec Štefan Skrúcaný spojili v apríli svoje životy manželstvom a priznávajú, že radi by sa stali rodičmi. 

V exkluzívnom rozhovore pre Nový Čas Nedeľa markizáčka porozprávala o svojej tajnej operácii, detailoch svadby aj plánoch do budúcna.

Dohodnúť a stretnúť sa s vami, ale aj s vaším manželom Števom Skrúcaným na rozhovor bolo prakticky už pol roka nemožné. Máte vôbec čas sami na seba?

To máme, stretávame sa každý večer doma a, samozrejme, sa snažíme tráviť spolu čo najviac času. Našťastie nám to celkom vychádza, aj keď pracovných povinností máme skutočne veľa. Keď robím Smotánku a je hlavná sezóna, v strižni trávim denne aj dvanásť hodín. V piatok bývam v práci od ôsmej ráno do dvanástej v noci. Tak to je moja Smotánka. (Smiech)

 

Spolu so Števom sa poznáte pätnásť rokov, z toho žijete spolu už tri roky. Zmenilo sa niečo po vašej tajnej svadbe v apríli?

Viete čo, nič. Ale hovorí sa, že dobré je to vtedy, keď sa nič nezmení. Takže je to rovnaké ako predtým. Je nám spolu fajn.

Otvoriť galériu

Po tom, ako ste svoj vzťah oficiálne spečatili na úrade, stále vás vídať bez obrúčok. Prečo ich vlastne nenosíte?

My žiadne ani nemáme. Nedali sme si ich urobiť.

Za to, čo ste ušetrili na obrúčkach, dopriali ste si aspoň poriadnu dovolenku?

My sme nešetrili. Nebolo to o šetrení, ale skôr o našej pracovnej vyťaženosti. V deň svadby som bola ešte doobeda v práci a v maskérni. Po ceste z televízie som na chodbe stretla aj kolegu Paťa Švajdu a utekala som sa vydať. O dve hodiny som bola naspäť v práci a Paťo o tom ešte stále nevedel. Až neskôr večer sa to prevalilo.

Ženy si bežne svoj svadobný deň vysnívajú vopred a dlhé mesiace sa naň detailne pripravujú. Krásne šaty, servítky ladiace s obrusom. Nechceli ste aj vy takúto svadbu?

Ak by som sa vydávala pred dvadsiatimi rokmi, tak možno aj áno. Ale po desiatich rokoch strávených v Smotánke a na spoločenských akciách mám už všetkých značkových a luxusných šiat plné zuby. Som lenivá chodiť po obchodoch, hoci kedysi som to milovala. O tom by vám vedel rozprávať aj môj stylista. Ale to je výsledok práce, ktorá sa mi už postupne stala rutinou.

Kto prišiel s nápadom úspornej a bleskovej svadby?
Prišli sme na to spoločne. Brali sme to len ako takú formalitu. Možno aj preto, že sme chceli dať náš stav do poriadku. Môj ocko si Števa veľmi obľúbil, no, bohužiaľ, v októbri zomrel. Takže v apríli sme to urobili aj kvôli nemu.

Na svadbe chýbala potom nielen vaša mama, ale aj Štefanova. Neboli z toho smutné a nevyčítali vám to neskôr?

Nie, moji rodičia boli vždy takí geniálni, že ma nechali voľne dýchať a nestarali sa do mňa. Nebola som nikdy model štandardného dieťaťa, takže si pri mne dosť užili svoje. Mama bola so svadbou úplne v pohode. Zato brat sa to dozvedel až od kamaráta, ktorý si to prečítal na webe niekde v Los Angeles.

Otvoriť galériu

Spomínali ste vášho otca, ktorý pred rokom zomrel. Ako so Štefanom vychádzali?

Števo s ním bol v posledných chvíľach dlhšie ako ja. Jazdil so mnou za rodičmi každý víkend. Posledné týždne boli ťažké, tak sme mame museli s otcom vypomáhať. A navyše, aby toho nebolo málo, minulý rok si mamina zlomila nohu. Bolo to príšerné obdobie a všetko sa to na nás nahrnulo. Dokonca aj mňa čakala jedna operácia.

Vy ste boli na operácii? Čo sa stalo?

Trošku sa mi vypomstilo, že som celý život nosila bosé nohy a odhalené brucho. A tieto zlozvyky na mňa pred rokom doľahli, takže som sa musela podrobiť operácii.
Možno je to aj taká výstraha pre mladé dievčatá, pre ktoré ste vzorom...

Našťastie, neskončilo sa to nejako fatálne. Absolvovala som operáciu, je to v poriadku a nemá to nijaké následky.

Otvoriť galériu

Poučili ste sa? Dávate si väčší pozor na svoje zdravie?

Áno, pozrite sa, nosím hrubé ponožky. Práve mám na nohách jedny po otcovi, ale nosím aj Števove. Vysoké podpätky ma už prešli, objavujem sa v nich len vtedy, keď ideme do spoločnosti.

Prejdime však na tému vysnívané bývanie. So Štefanom máte už dlhší čas pripravený pozemok na bratislavských Kramároch. Kedy začnete konečne stavať?

Všetko je v štádiu vybavovania stavebného povolenia, ale máme už pripravený projekt domu od architekta. Stavať by sme chceli začať už na jar.

Nedávno ste spomínali, že v novom dome nebudú chýbať ani detské izby. Čiže plánujete mať dieťa a pracujete na tom?

Tak ako doteraz. Keď príde, tak sa mu potešíme. Zatiaľ som zdravá a lekári hovoria, že nie je dôvod, prečo by to nemalo vyjsť.

Otvoriť galériu

Takže si aj vopred študujete na internete návody pre budúce matky?

Nikdy som nebola zaťažená na deti, ale uvedomujem si, že asi by bolo fajn mať vlastné dieťa. Predtým som však o tom nikdy neuvažovala. Prišlo to až teraz pri Števovi. A neľutujem, že som nemala deti v žiadnom z predchádzajúcich vzťahov, lebo by to nebolo ono.

Viete si predstaviť, že by ste nechali žiť Smotánku svojím životom a odišli na materskú dovolenku?

Neviem to teraz odhadnúť, ale keby som mala dieťa, určite by sa mi zmenili priority. Myslím si, že nič nie je dôležitejšie ako rodina a blízki. Svoju prácu mám rada, napĺňa ma, ale tie hodnoty sú niekde inde ako v šoubiznise a Smotánke.

Pri Štefanovi ste teda konečne začali cítiť materské pudy?

Je nám spolu dobre, veľa sa smejeme, dokážeme si poradiť. Nedá sa s ním ani pohádať. Poviem si svoj vlastný dlhý monológ a Števo ma nechá. Povahovo si sedíme. Je to človek, ktorý je tolerantný, má niečo odžité a má ma rád. Vidím, že mu na mne záleží... 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Macronove výzvy znejú jasne: Európa nie je nesmrteľná! Upozornil na ruskú hrozbu
Dmitrij Peskov.
Mrazivé slová Peskova: Ukrajine nepomôžu už ani USA! Ani TOTO nezmení výsledok konfliktu
Foto
Je to oficiálne vonku: Bátovská Fialková prehovorila o svojej budúcnosti
Štvorkolkári vyrážajú do zakázaných zón a zúfalí paraglajdisti si nevedia s nimi rady.
FotoVáš Tip
Štvorkolkári vyrážajú do zakázaných zón na Straníku, paraglajdisti aj turisti sú zúfalí: Bojíme sa o svoj život!
European Union flags in front of the Berlaymont building (European commission) in Brussels, Belgium.
Podpláca Rusko europoslancov? Parlament je zhrozený! Treba urýchlene konať
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Premiér má obavy: Budúcnosť nevyzerá ružovo! Budeme platiť?
Foto
Attila Végh pocíti odklon sponzorov: O koľko peňazí príde na reklame?
(ilustračné foto)
Ukradli, čo mohli! Polícia vo Svidníku obvinila piatich mužov: Vypáčili zámok a potom to prišlo
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Pre muža nastanú krušné časy: Odsúdili ho za vlastizradu! Čo chcel stvárať na Ukrajine?
Jana Frajkorová sa krásnemu remeslu venuje celý život.
Foto
Jana vyrába z čipky majstrovské kúsky: Jej diela vám vyrazia dych! Používa nevšedný spôsob
(ilustračné foto).
Nehoda troch vozidiel! D1 je v tomto úseku neprejazdná
Piran, Slovenia. Beautiful aerial view on Piran town, ancient buildings with red roofs and Adriatic sea in southwestern Slovenia
Krajinu si mýlia so Slovenskom: Veľký príval turistov ich môže zahriať pri srdci!