Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.11.2015 08:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Farmárka Jana odhalila svoje rodinné tajomstvo: Drsné slová o matke!

Patrí k najvýraznejším súťažiacim v tohtoročnej Farme. Je tvrdá ako skala a ide si nekompromisne za svojím cieľom – výhrou 50 000 € chce splatiť dlhy po mame aj bývalom priateľovi. 

Je to tak, život žeriavničky Jany Perunkovej (39), ktorá sa priamo počas súťaže priznala k tomu, že bola znásilnená, pripomína zlú telenovelu. „Moja matka ma odmala nenávidela. Neviem prečo,“ začína svoje smutné spomínanie na detstvo. „Pamätám si, že dosť som od nej dostávala bitku, tvrdú bitku. No vždy som si vravela, je to moja mama...“ Dospieť navyše musela veľmi rýchlo – v sedemnástich totiž otehotnela so spolužiakom, svojou veľkou láskou. Od jeho rodičov sa však pochopenia nedočkala. „Povedali mi, že mám ísť na potrat,“ priznáva smutne s tým, že interrupciu odmietla. Po rozchode s chlapcom sa rozhodla o bábätko postarať sama.

Dedičstvo

Po jej mame, ktorá pred rokom umrela, zostalo Jane nepekné dedičstvo. „Vzala si pôžičky a medzitým jej zistili rakovinu vo štvrtom štádiu. To bolo raz-dva, umrela do troch mesiacov,“ konštatuje energická Farmárka, na ktorú automaticky prešli mamine dlhy. „Zdedili som po nej síce aj byt, ale staršie sestry dali od toho ruky preč, lebo vedeli, že sú dlhy. Zostala som na to sama. Úplne na všetko. Veľmi by ma zaujímalo, kde tie peniaze z pôžičky či, lepšie povedané, pôžičiek, išli. To sa už nikdy nedozviem...“ Na splácanie ostala sama, pretože sa medzičasom stala čiernou ovcou rodiny. To už však do hry vstupuje jej bývalý priateľ, príčina všetkého zla.

Otvoriť galériu

 

Gambler

„U rodiny som stratila dôveru pre to, že som žila s gamblerom. Požičiaval si peniaze od mojich známych, kamarátov, rodiny – zo všetkých strán. Keby som tie peniaze minula ja, nepoviem ani slovo. Hovorila som si, že rodina by mala držať pokope, tak som sa zadlžila, aby som mohla známych a rodinu povyplácať. Všetkých, o ktorých som vedela, že má od nich priateľ popožičiavané. Takto som chcela rodinu udržať pokope, no zistila som, že sa to nedá.“

Striekala krv

Za najsmutnejšiu považuje Jana skutočnosť, že o gamblerstve jej priateľa mnohí vedeli a nik ju na to neupozornil. „Dobrí kamaráti ma v tom nechali, nikto mi nič nepovedal. To je dosť kruté. Aj otcova sesternica to vedela, a tej pani som dosť pomohla aj z finančnej stránky, a nedala mi vedieť. Som pre to z ľudí veľmi sklamaná. Nechali ma spadnúť až na dno.“ Na všetko prišla až raz v noci, keď jej bývalý prišiel domov s tým, že potrebuje niekoľko tisíc. „Ja mu hovorím, že veď všetko je poplatené, načo mu to je? A z neho vyšlo, že gambluje. Domlátila som ho. Prvé, čo bolo po ruke, som chytila, normálne krv striekala, katastrofa. Veľmi nerada sa k tomu vraciam. On vravel, že to všetko vyplatí, že sa pôjde dať liečiť. Ja som mu však zbalila veci, a keďže nechcel odísť, tak som mu ich vyhodila z okna. Pán gambler bol nútený odísť. No a potom som išla na kriminálku ho udať.“

Otvoriť galériu

Nový život – staré dlhy

Teraz už Jana žije svoj nový život, s novým priateľom a dvomi deťmi, ktoré miluje. „Zbožňujem ich, pre ne žijem,“ úprimne sa vyznáva. Dlhy však ostali, a tak musela všetkých opustiť a odísť skúsiť šťastie na Farmu. „Mám veľké mesačné splátky, takže si nemôžem dovoliť to, čo by som chcela pre svoje deti. Je to pre mňa totálne neúnosné. Musím vyhrať, aj keby som mala potiť krv. Z tých peňazí však neuvidím nič, všetko pôjde na splátky,“ končí Jana svoje rozprávanie.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Pápež František slávi svätú omšu v Bazilike sv. Petra vo Vatikáne.
Pápež umyl nohy väzenkyniam v rímskej väznici: Niektoré to nezvládli a rozplakali sa
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Kotlár o zásahoch do ľudských práv počas pandémie: Aha, na čo mala prísť odborná komisia
Sam Bankman-Fried je zakladateľom burzy kryptomien FTX.
Zakladateľa kryptoburzy poslal súd na 25 rokov do väzenia: Sedem hriechov, za ktoré musí pykať
(ilustračná fotografia).
Súd vyniesol ortieľ nad zakladateľom známej kryptoburzy: Zaskočí vás, koľko rokov strávi za mrežami
V Ríme sa vytvorila obrovská diera, ktorá pohltila autá.
Hrozivá situácia v Ríme: Na ulici sa objavila obrovská diera, pohltila niekoľko áut
Janka navštívila Sivú Bradu, vzácne miesto neďaleko Spišského Podhradia.
FotoVáš Tip
Jedno z najohrozenejších miest na Slovensku: Poznáte TENTO skrytý poklad Východu? Turistom zaplesajú srdcia!
(ilustračné foto)
Spánok je dôležitejší, ako ste si doteraz mysleli: Jeho nedostatok dokáže zapríčiniť... Pozor na vzťahy!
Na predmestí Moskvy ukončili záchranári pátranie po nezvestných vo vyhorenej a čiastočne zrútenej koncertnej budove.
Stojí za útokom v Moskve Ukrajina? Ostré vyjadrenie z Bieleho domu
Herečka Rebel Wilson
Foto
Prekvapivé priznanie známej herečky: Do svojich 35-tich rokov som bola PANNA!
Grandparents with grandchildren preparing traditional easter meals, baking cakes and sweets. Passing down family recipes, custom and stories. Concept of family easter holidays.
Koľko míňajú Slováci na veľkonočný nákup? Takýto je rozdiel medzi východom a západom!
Ministerka kultúry Martina Šimkovičová
Šimkovičová po stretnutí s maďarským veľvyslancom: Zhodli sa na súčasnom probléme národnej identity
Hrad Modrý Kameň.
Hrad Modrý Kameň ožije veľkonočnou atmosférou: Zaujímavé aktivity pre návštevníkov!