Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.11.2015 17:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Nové ozdoby seriálov: Sexi herečky prezradili, aký bol prvý deň ich nakrúcania

Nových hereckých talentov nikdy nie je dosť. O nové sympatické tváre je záujem najmä teraz, keď televízie nakrúcajú množstvo seriálov. 

Predstavujeme tri krásne a nadané mladé dámy, o ktorých budete ešte určite počuť.

Vždy ste chceli byť herečkou?

Nikola: Vždy ma bavilo spievať, hrať, tancovať. Preto bolo pre mňa muzikálové konzervatórium výborným riešením. Predmet herectvo ma zaujal najviac a stať sa herečkou bolo mojou vytúženou métou.

 

Kristína: Áno, už od malička. Rada som vymýšľala príbehy a potom som ich zahrala. Rodinu som pravidelne mučila svojimi kultúrnymi vsuvkami.

Mary: Práveže nie. Od malička mi síce hovorili, že som malá herečka, ale nikdy mi nenapadlo, že by som sa tomu venovala. Až pri rozhodovaní sa, akú strednú školu si vyberiem, vyhralo konzervatórium, hudobno-dramatický odbor.

V čom sa s vašou seriálovou postavou podobáte a v čom nie?

Nikola: Som staršia. Obdobie, ktorým postava prechádza, je za mnou. Veľmi sa preto teším, že som nepremeškala príležitosť zahrať si dievča vo veku asi 16 rokov. Spoločnú máme tú vlastnosť, že aj ja sa snažím pre svojich najbližších urobiť aj nemožné.

Kristína: Tak ako Zuzka, aj ja som rodinne založený človek.Tiež mám sestru a viem, že to puto je veľmi silné. Občas je ten vzťah zložitý a sú rôzne obdobia, ale som rada, že nie som jedináčik a môžeme sa na seba spoľahnúť. Milujem variť pre blízkych. Samozrejme, nerobím to až tak často ako Zuzka.

Mary: Moja seriálová postava Táňa mi je v mnohom podobná. Či povahou, vlastnosťami, alebo záľubami. Aj ja milujem svoju rodinu, domov, folklór, tradície a vôňu čerstvo upečeného chleba.

Otvoriť galériu

Aký bol pre vás prvý deň nakrúcania?

Nikola: Nikdy naň nezabudnem. Keď som dostala do rúk scenár s poznámkou „kôň ju očúral“, bolo mi jasné, že moja premiéra sa skončí zážitkom na celý život. Pán režisér ma postavil priamo do ohrady ku koníkovi a mojou úlohou bolo spod kopýt kričať na Tuliho Vojteka a Martina Šalachu o pomoc, zasiahnutá žltou tekutinou. Koník sa pri mojom kriku niekoľkokrát splašil a situácia tak začínala byť nebezpečná.

Kristína: Jasné, že bola tréma. Ja vždy všetko veľmi silno prežívam. No musím povedať, že štáb je super a moja seriálová rodina tiež. Nielen herecky, ale aj ľudsky sa mi páčia. Vždy sa na nich teším.

Mary: Na prvý natáčací deň sme sa pripravovali pár mesiacov dopredu. S režisérom sme absolvovali niekoľko skúšok, ktoré mi veľmi pomohli, a preto som si bola prvý deň omnoho istejšia a trému som vôbec nepociťovala. Skôr prevládalo nadšenie a radosť.

Čo hovoria vaši rodičia na to, že hráte v úspešnom seriáli?

Nikola: Som veľmi vďačná, že mám takých rodičov, akých mám, že ma vždy vo všetkom podporovali. Vtipné situácie zažívam, keď si po večeroch opakujem scenáre. Zapájam môjho ocka, ktorý mi predhráva seriálového otca v podaní Juraja Rašlu. Repliky sú väčšinou vyostrené. Niekedy sa dopopuku smejeme na tom, ako na seba kričíme, a ja s ním komunikujem drzo – tak, ako by som si to v realite nikdy nedovolila.

Kristína: Pozerajú a vyzvedajú sa. Chcú vedieť, ako sa budú vyvyvíjať dejové linky. Ja im to nikdy neprezradím. (smiech) Je to pre mňa milé a vtipné, ako si píšu svoj vlastný scenár.

Mary: Tešia sa. Vždy ma podporovali vo všetkých mojich aktivitách. Od detstva som bola neposedná a živá a v herectve môžem spojiť dokopy niekoľko aktivít, ktoré ma bavia. Sú radi, že sa venujem tomu, čo ma robí šťastnou.

Vraví sa, že herečky sú náladové, je to aj váš prípad?

Nikola: Myslím si, že to je prirodzená vlastnosť všetkých žien bez ohľadu na povolanie. No hovorí sa, že náladová herečka je vždy menšie zlo ako náladový kameraman.

Kristína: Myslím, že je to fáma, pretože herečky musia mať disciplínu. Profesia si to vyžaduje. Ja nie som náladová, ale niekedy, keď mám problém, mi trvá, kým ho spracujem.

Mary: Nevedela som o tom, že sa to vraví. No keď­že ja som narodená v znamení Raka, takú neškodnú náladovosť mám predpísanú v povahe. Asi ako väčšina ľudí, občas sa zobudím s blbou náladou a nemá to žiaden dôvod. Našťastie, takýchto dní je málo a oveľa radšej sa na svet usmievam.

Čomu sa venujete vo voľnom čase?

Nikola: Jednu knihu čítam, jednu píšem a jednu žijem. K písaniu knihy ma inšpiroval môj starý otec. Je to spôsob, akým dedka predstavím aj budúcim generáciám. Veľa času trávim v posilňovni a každý týždeň máme skúšky s kapelou, hráme na rôznych podujatiach.

Kristína: Rada cestujem, rada trávim čas s ľuďmi, s ktorými sa cítim dobre. Chodievam do divadla, najmä keď hrajú moji kamaráti.

Mary: Mám v podstate dve zamestnania, ktoré ma napĺňajú. Prvým je moja škola, ktorá mi prvé dva roky zaberala naozaj 80 % môjho času. Tento rok sa k tomu pridala Kukučka. Keď mám nejaký deň voľna, snažím sa venovať priateľovi, rodine a, samozrejme, sebe.

Kristína Tóthová (27), seriál Divoké kone

Kristína vyrastala v Šamoríne. Po skončení gymnázia sa nedostala na štúdium herectva, a tak sa na rok vybrala do Budapešti, kde účinkovala v divadle Pesti Magyar. Druhý pokus dostať sa na VŠMU bol úspešný. A po skončení štúdia dostala angažmán v trnavskom Divadle Jána Palárika, kde je dodnes. Hosťuje aj v Bratislave na Malej scéne.

Nikola Benedikovičová (21), seriál Divoké kone

Nikola pochádza zo Smoleníc pri Trnave. Vyštudovala muzikál na konzervatóriu v Bratislave. Herectvu sa venovala odmalička a hrala v študentskom divadle Demo scéna už ako študentka Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave. Úloha v seriáli Divoké kone je prvou Nikolinou hereckou skúsenosťou. Pôsobí aj ako speváčka v kapele Solmus.

Mary Havranová (21), seriál Kukučka

Mária pochádza z obce Čajkov, študovala hudobno-dramatické umenie na Súkrom­nom konzervatóriu v Nitre. Momentálne derie lavice na Vysokej škole múzických umení. Jej prvou veľkou hereckou úlohou bolo účinkovanie v seriáli Pod povrchom.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Aké sú ceny benzínu a nafty pred Veľkou nocou? Vodiči, na toto sa pripravte!
Lujze i Romanke mama nesmierne chýba.
Váš Tip
Kamarátka zavraždenej Janky († 52) sa snaží zabezpečiť jej dcéram dôstojný život: Pomoc zlomeným sirotám!
(ilustračné foto)
Horor v meste! Útočník nožom pobodal ľudí: Hlásia obete aj zranených
Ilustračné foto
Desivý incident vo Svidníku: Muž chcel podpáliť ženu, zapol všetky horáky v kuchyni! Hrôza, čo nasledovalo
Po Evke zostali tri deti a manžel.
Foto
Eva († 35) sa z bábätka tešila len mesiac: Čelná zrážka pripravila rodinu o mamu! Srdcervúce slová známych
(ilustračné foto)
Vyslať vojakov na Ukrajinu? Názor Poliakov vás prekvapí: Také výsledky nikto nečakal!
Ilustračné foto
Úmrtnosť vlani na Slovensku klesla: Toto bola najčastejšia príčina smrti!
Filipa aj Denisu napadla medvedica.
Foto
Obete zastrelenej medvedice majú stále strach: Denisa od incidentu nebola vonku! Poznačilo to aj Filipovho synčeka
Spoznávate tohto muža?
Foto
Krádež v obchodnom centre v Bratislave: Muža zachytili kamery! Spoznávate ho?
Nehoda autobusu na diaľnici A9 v Nemecku
Foto
Tragická nehoda v Nemecku: Šoférmi prevráteného autobusu boli Slovák a Čech! Nové informácie
Postojíte si v kolónach (ilustračné foto).
Komplikácie na diaľnici smerom do Bratislavy: Na ceste sa nachádza... Vodiči, dávajte si pozor!
Vedci analyzovali mesačné kryštály z misie Apolla z roku 1972.
Dobré správy z vesmíru: Modul na Mesiaci sa podarilo aktivovať! Aký je jeho význam?