Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.10.2015 09:30 | Správy | Krimi | Domáce krimi

Séria tragických nehôd na slovenských cestách pokračuje - zahynuli šiesti ľudia!

Séria tragických nehôd na slovenských cestách, žiaľ, pokračovuje.  V piatich krajoch od pondelka rána doteraz zahynuli šiesti ľudia - mladíci, muži a žena.

Na ceste medzi odbočkami na obce Babindol a Klasov (okres Nitra) sa v utorok krátko po 8. hodine zrazil nákladiak s dvomi osobnými autami. Vodička osobného auta Peugeot 206 s evidenčnými číslami okresu Nové Zámky neskoro spozorovala pred ňou brzdiace autá a strhla riadenie rovno pred oproti idúci nákladiak Iveco z okresu Martin, ktorý prevážal železný šrot. Vodička († 36) zraneniam na mieste podľahla. Do nákladiaka narazilo ešte ďalšie osobné auto - Ford Fiesta s trenčianskym evidenčným číslom. Ťažko zranenú vodičku (38) z tohto auta z miesta nehody odviezli do nemocnice leteckí záchranári. 

Vyslobodzovanie zakliesnených ľudí z osobných áut potvrdil Viliam Pánsky, hovorca hasičov Nitrianskeho kraja.  Polícia miesto nehody na nevyhnutne potrebný čas uzavrela. 

Otvoriť galériu

 Auto sa zrazilo so srnou, šofér zahynul 

V utorok pred piatou hodinou ráno sa neďaleko obce Liptovská Osada (okres Ružomberok) zrazilo osobné auto Škoda Octavia so srnou. Auto po náraze vyletelo z cesty a nabúralo do stromu. Pri nehode zahynul vodič Peter († 45) z obce v okrese Stará Ľubovňa. Ľahko zraneného spolujazdca Štefana (32) previezli do Ústrednej vojenskej nemocnice v Ružomberku. 

Dvojica išla na školenie vo firme v Nitrianskom kraji, súvisiace s ich prácou. "Chceli tam byť ráno, preto išli na noc. Je nám to veľmi ľúto, po Petrovi ostali dve dievčatá, jedna sa už chystá na vydaj," povedala pre Čas.sk suseda nebohého vodiča.   

Vladimír nabúral do stromu

Pondelok 18 hod. - Večer krátko po 18. hodine medzi obcami Dolné Srnie a Moravské Lieskové (okres Nové Mesto nad Váhom)  v miernej ľavotočivej zákrute Vladimír J. († 42) na aute Citroën  C4 vyšiel s autom mimo cestu a čelne narazil do stromu. Vodič na mieste nehody zraneniam podľahol. Po Vladimírovi ostali dve deti. "Nechápeme to. Na mieste nebola žiadna brzdná dráha. Bol vodičom na kamióne, vždy jazdil opatrne. Vracal sa z cvičenia v posilňovni. Možno mu prišlo zle..." povedala pani, ktorá býva neďaleko domu Vladimíra. 

Maroš sa zrazil s nákladiakom

Pondelok 17. hod. - Na cestnom obchvate Svidníka vodič Maroš K. (22) z Vyšnej Jedľovej (okres Svidník) za volantom Renault Megane zo nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s poľským nákladiakom. Mladý šofér zomrel na mieste nehody. "Je to veľké nešťastie. Maroško mal dve malé deti... Teraz bol bez roboty, ale predtým pracoval ako žehlič v odevných závodoch," povedala s plačom suseda.   

Otvoriť galériu

 Cestou do práce zahynuli dvaja mladíci 

Pondelok 5. hod. - Pri obci Motyčky (okres Banská Bystrica) na horskom priechode Donovaly sa dodávka s tromi mladíkmi zrazila s poľským kamiónom. K nehode prispel aj dážď so snehom, ktorý skomplikoval dopravu na ceste. Dvaja kamaráti Drahomír M. († 20) a Jakub Š. († 22) z Novej Bane (okres Žarnovica). na mieste nehody zraneniam podľahli. Šofér dodávky Opel Vivaro Mário (22), bojuje v banskobystrickej nemocnici o život a je v umelom spánku.   

 

Informácie o nehodách poskytli krajskí policajní hovorcovia Radko Moravčín zo Žiliny, Pavol Kudlička z Trenčína, Renáta Čuháková z Nitry, Jana Migaľová z Prešova a Andrea Petrovičová z Banskej Bystrice.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Silný náraz usmrtil dôchodcu.
Predsviatočný večer v znamení tragédie: Vodič zrazil starčeka († 76) na bicykli
Maia Kennedy
Foto
Britka má rovnakú diagnózu ako Kate: Viem, čím si musí princezná prechádzať
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Juraj Blanár
Do NATO sme vstúpili pred dvomi dekádami: Blanár zaujal k veci jasný postoj
Jozef Bíreš, minister pôdohospodárstva
Ďalšia zmena na vysokom poste: Exminister pôdohospodárstva príde o túto funkciu
high winds in a dust storm at a campground destroying a tent
Pred slnečným víkendom nám zafúka vietor: Pozrite sa, akú rýchlosť dosiahne
Depressed woman sitting on a chair in dark room at home. Lonly , sad, emotion concept.
Žena si kúpila DNA test, nasledovalo hrozivé zistenie: Život sa jej rozpadol na márne kúsky
Pápež František počas návštevy rímskej väznice Rebibbia.
Pápež umyl nohy väzenkyniam v rímskej väznici: Niektoré to nezvládli a rozplakali sa
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Kotlár o zásahoch do ľudských práv počas pandémie: Aha, na čo mala prísť odborná komisia
Sam Bankman-Fried je zakladateľom burzy kryptomien FTX.
Zakladateľa kryptoburzy poslal súd na 25 rokov do väzenia: Sedem hriechov, za ktoré musí pykať
V Ríme sa vytvorila obrovská diera, ktorá pohltila autá.
Hrozivá situácia v Ríme: Na ulici sa objavila obrovská diera, pohltila niekoľko áut
Janka navštívila Sivú Bradu, vzácne miesto neďaleko Spišského Podhradia.
FotoVáš Tip
Jedno z najohrozenejších miest na Slovensku: Poznáte TENTO skrytý poklad Východu? Turistom zaplesajú srdcia!
(ilustračné foto)
Spánok je dôležitejší, ako ste si doteraz mysleli: Jeho nedostatok dokáže zapríčiniť... Pozor na vzťahy!