Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.10.2015 13:02 | Prominenti | Domáci Prominenti
ExkluzívneVideo

Kmotríková sa vrátila do práce: Pohľad do zákulisia na posledné hodiny pred vysielaním!

Silné emócie a veľké očakávania! Adriana Kmotríková sa včera po 99 dňoch od posledného vysielania prihovorila divákom jojkárskych Novín. 

Moderátorka, ktorej lekári pred tromi mesiacmi vyoperovali nádor na mozgu, sa na vysielanie pripravovala od popoludnia, keď dorazila na Kolibu. Návrat na obrazovku napokon zvládla na jednotku! Čo sa dialo za bránami televízie, kým si Kmotríková sadla za moderátorský pult?

Vážne chorá Kmotríková sa včera po troch mesiacoch opäť vrátila do práce. Moderátorka, ktorá končí liečbu chemoterapiou a rádioterapiou, svoj návrat do správ nepodcenila a s prípravou začala už sedem hodín pred vysielaním. „Cítim sa už dostatočne silná na to, aby som len doma polihovala. Posledných 10 dní je mi lepšie, preto som súhlasila s návratom,“ vysvetlila.

Otvoriť galériu

Adrianu čakal po príchode do práce kolektív jojkárov, ktorí sa hviezdy svojho spravodajstva nevedeli dočkať. Moderátorka so slzami na krajíčku vrúcne objímala najmä kolegu Jána Mečiara. Ten si pre ťažko skúšanú kamarátku prichystal prekvapenie. „Aďka má rada čokoládu, tak odo mňa dostala mliečne morské plody. Sme ako dlhoroční manželia,“ zavtipkoval.

Otvoriť galériu

 

Dojatá Kmotríková si potom sadla k svojmu počítaču a chystala si podklady na poradu. Ešte predtým navštívila maskérňu a počas nakrúcania upútavky si s Mečiarom urobila selfie. „Trému nemám. Niektoré veci mi museli pripomenúť, kedy ide synchrón, kedy sa dívam do kamery. Dnes to nie je až taká rutina,“ povedala pre Nový Čas moderátorka, pre ktorú návrat do práce znamená veľa. "Neskutočne sa teším na to, že budem spracúvať aktuality, prídem na iné myšlienky,“ radovala sa Adriana, ktorú má službu až do stredy.

Otvoriť galériu

Zvládla to na jednotku

Mierne napätá moderátorka sa v štúdiu krátko pred štartom správ sústredila na kameru, vďaka ktorej sa po 99 dňoch vrátila do slovenských domácností. Chvíle predtým, ako všetkých uvítala, venovala myšlienkam na rodinu. Kolegovia aj diváci okamžite ocenili, že napriek náročnej liečbe zvládla vysielanie na jednotku.

„Bol v tom aj kus herectva. Celá práca je o divákoch a cítila som ich spätnú väzbu. Nevysielala som len do kamery, ľudia mi dávali energiu,“ opísala pocity zo štúdia Adriana, ktorá na obrazovke pôsobila sviežo a sexi. Moderátor Ľuboš Sarnovský dokonca vyhlásil, že jej nový účes robí divy. „Krátke vlasy jej neskutočne pristanú, na tom sme sa zhodli všetci,“ povedal s úsmevom pre Nový Čas.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém
(ilustračné foto).
Letecké spoločnosti reagujú na vyostrený konflikt medzi Izraelom a Iránom: Čo sa mení?
(ilustračné foto)
Idem si po alebo pre vodu? Správna možnosť je len jedna! Vždy sa používa táto predložka
Bombardér B-1 Lancer (ilustračné foto).
Pád strategického bombardéra má tragickú dohru: Rusko informovalo o úmrtí, pátranie ďalej pokračuje
ilustračné foto
Irán pod zúrivou paľbou Izraela: Zasiahli výbuchy aj jadrové zariadenia?!
(ilustračné foto)
Pozor! Čierny kašeľ úraduje v tomto kraji: Čísla stúpajú, buďte opatrní
Foto
Pôvabná dcéra Pavla Nedvěda sa pochválila: Otec a mama opäť spolu!
Vyhlásenie šéfredaktorov denníkov Plus JEDEN DEŇ, Nový Čas a týždenníka PLUS 7 DNÍ
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Krvavý útok na Ukrajine: Rusi udreli smrtiacou silou! FOTO zo zasiahnutého mesta
Rodinka vo chvíľach šťastia. Tie sú nenávratne preč...
Váš Tip
Janka bola zdravá mladá žena, po pôrode synčeka zomrela: Čo sa stalo v osudný deň?
(ilustračné foto).
Hrôzostrašná nehoda na D1: Auto narazilo do zvodidiel! Zasahovali hasiči
Hikers on the Haiku stairs, otherwise known as Stairway to Heaven, on Oahu, Hawaii.
Počuli ste o Schodoch do neba? S ich návštevou sa môžete rozlúčiť: Za všetko môže bezohľadnosť turistov