Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.10.2015 08:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Zaľúbená Jana Hospodárová žiari šťastím: Prečo bola tak dlho bez partnera?

„Bolo to očarenie na prvý pohľad,“ hovorí o svojom novom priateľovi športová moderátorka Jana Hospodárová (39), ktorá o súkromí príliš nerozpráva. 

Pre Nový Čas víkend však urobila výnimku a prezradila, kde Argentínčana Pabla spoznala a či kvôli nemu plánuje opustiť Slovensko.

Ste jedinou ženou v čisto mužskom kolektíve. Zvykli ste si už?

Spočiatku to bolo ťažšie, ako som predpokladala. No prispôsobila som sa okolnostiam. Je pravdou, že mi v našom kolektíve chýba kamarátka, ale veľmi pekne mi to v maskérni vynahrádza Zlatka Puškárová. Rovnako dievčatá z Reflexu, ktoré majú redakciu hneď vedľa. Aj v našom mužskom kolektíve mám pár kamarátov. Hrany sa časom obrusujú a nad tými, ktoré zostávajú ostré, si  nelámem hlavu. 

 

Vždy vás bavil šport?

Áno, od detstva som športový fanúšik. A prirodzene som inklinovala k športom, ktoré mal rád môj otec, teda k tenisu a lyžovaniu. Som mu vďačná za to, ako sa nám venoval a trpezlivo nás učil oblúčiky na kopcoch. U nás doma sme vždy povzbudzovali Lendla, Mandlíkovú, Mečíř či Navátilovú. Otcovým miláčik bola aj Steffi Graffová. A mojím zasa Pete Sampras. No a na svahu som vždy čakala na Alberta Tombu, ktorý svoje bezkonkurenčné  jazdy stíhal ešte aj okoreniť  zábavnými kúskami. Športy som však vždy robila len rekreačne.

Otvoriť galériu
Jana tvorí pár s Pablom už vyše roka.
Zdroj: Archív J. Hospodárovej

Ak si máte v televízii pozrieť nejaký zápas, čomu dávate prednosť?

Mám rada futbal aj hokej a často sledujem najmä tenis a lyžovanie. Som rada, keď sa darí našim. Sme už jednou nohou na EURO vo Francúzsku a verím, že aj tam obstojíme. Mrzí ma, že štát nepodporuje talenty oveľa viac. Mohlo by to vyzerať inak.  Ja osobne sa hýbem kvôli zdraviu, nie výkonom. Rada si zabehám a cvičievam zostavu, ktorá udržuje v slušnom stave môj chrbát. Zvykla som cvičiť aj podľa Cindy Crawford a keby ste ma pri tom videli, zasmiali by ste sa. (smieh)

Dlhší čas ste boli bez partnera. Prečo podľa vás zostáva atraktívna a úspešná žena toľko rokov sama? Ste na mužov náročná?

To keby som vedela. Prečo niekto nájde muža svojho života v dvadsiatke a niekto v štyridsiatke a niekto dokonca vôbec?  Keby som vedela prečo, verte, že to okamžite poradím tým, ktorí sú osamelí a bez partnerov. Viesť s niekým spoločný život je totiž krásne. Čo sa mňa týka, nebola som bez partnerov tak dlho, ako by sa mohlo zdať, len som nemala chuť prezentovať sa s nimi verejne. Aj preto, lebo som vedela, že nie sú tí praví.

Už rok ste zadaná. Kde ste sa s vaším partnerom spoznali?

Spoznali sme sa pred 5 rokmi na výrobe relácie Wipe Out, ktorú som s Liborom Boučkom moderovala. Do Argentíny som odchádzala s tým, že sa definitívne oslobodím od nevydareného vzťahu s vtedajším anglickým priateľom. A podarilo sa mi to aj vďaka Pablovi. Je režisér a celý nadnárodný projekt mal vtedy pod palcom. Vzdialenosť nás rozdelila, ale vidíte, osudu sa nevyhnete. Po štyroch rokoch ma na svojej ceste po Európe vyhľadal a rozhodol sa kvôli nám zostať na Slovensku, čo si nesmierne vážim.

Otvoriť galériu

Čím vás očaril?

Svojou dobrotou, vrúcnosťou, inteligenciou, skromnosťou a milotou. A krásnymi hustými vlasmi. Žartujem. (smiech)

Bola to láska na prvý pohľad?

Áno, z mojej strany to bolo očarenie na prvý pohľad. Všetci traja významní muži v mojom živote boli láskou na prvý pohľad.

Pablo je úspešný argentínsky režisér. Ako často sa vídate?

Pablo tu žije. Bol tu desať mesiacov, no momentálne prijal pracovnú ponuku doma v Buenos Aires. Je náročné nevidieť sa tak dlho, ale ak toto prežijeme, prežijeme všetko. Sme v dennodennom kontakte a naša láska nebledne. (smiech)

Ak sú ľudia spokojní a šťastní, väčšinou priberú. Vy však tvrdíte, že práve vtedy chudnete...

Žijem z lásky. (smiech) No je to naozaj tak. Keď som nespokojná so životom, svoj stres a frustráciu zajedám. Myslím si, že to tak má mnoho ľudí. Keď som spokojná, vyrovnaná, či dokonca šťastná, barličku v podobe kvanta jedla nepotrebujem.

Otvoriť galériu

Ste vegetariánka. Nerobí vám problém pripraviť vášmu priateľovi dobrý steak?

Pablito nie je vegetarián, ale ani typický Argentínčan. Na stea­ky si nepotrpí. Vie ich však vynikajúco pripravovať, o čom sa párkrát presvedčili naši kamaráti. Varíme spoločne, sem-tam to nevyjde, možno preto som schudla. (smieh) Často nás však zachraňuje moja mama, ktorá varí fantasticky!

Veľmi blízky vzťah máte s vašou mamičkou. Dokážete jej povedať naozaj všetko?

Moju mamu si veľmi vážim za to, koľko lásky mi v posledných rokoch dáva. Je mi veľmi nápomocná a uľahčuje mi život. Nie je však mojou bútľavou vŕbou. Matky majú o svoje deti neustály strach, a tak si niektoré veci nechávam pre seba alebo pre uši mojich priateľov.

Čo vám povedala, keď ste domov priviedli Argentínčana. Nebojí sa, že jedného dňa odídete kvôli láske ďaleko preč?

Mamy chcú pre svoje deti to najlepšie. A vzťah s cudzincom určite nie je to najideálnejšie a najbezproblémovejšie, čo človek môže zažiť. Spočiatku teda nebola nadšená, no zvykla si a má Pabla rada.

Ste známou milovníčkou zvierat. Okrem psíka Stefinky máte mačku a koňa. Nie je to finančne náročné?

Steffinka a mačičky nie sú položkou, ktorú by som nezvládla. Iste, oveľa náročnejší je koník, ale keď som si ho už raz k sebe pripútala, je mojou psou povinnosťou postarať sa oňho dokonca. Chodievam za ním raz do týždňa – aj dnes sa chystám. Býva zhruba hodinku autom od Bratislavy, kde sa oňho perfektne starajú. Má už 30 rokov a stále sa veľmi dobre drží.

Otvoriť galériu

Pôsobíte veľmi nežne, ale hovorí sa o vás, že vraj viete byť poriadne zlá. Ako sa to prejavuje?

Veľmi zlá neznamená zlomyseľná alebo zákerná. Len rozčúlená. Môžu za to moje východniarske gény. Čím sa nechcem dotknúť východniarov. Jednoducho sem-tam vybuchnem. Možno to poznajú aj ľudia narodení v znamení býka. Vydržíme dlho, ale keď pohár trpezlivosti pretečie, vieme sa zmeniť na hurikán. No len na chvíľu. (smiech)

Partnera už máte, ste šťastná. Plánujete aj ďalšie veci, ktoré s tým súvisia? Manželstvo? Dieťa?

Od začiatku hovoríme o všetkom, do čoho láska medzi mužom a ženou prirodzene vyúsťuje. A obaja si to aj želáme. Myslíme však aj na praktické veci. Problémom sú zatiaľ pracovné príležitosti pre môjho priateľa u nás. A ja sťahovanie sa do Argentíny aspoň na najbližšie roky neplánujem. V každom prípade uvidíme, život je krásny dar. Nechajme sa prekvapiť, čo všetko nám ešte prinesie.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Juraj Blanár
Do NATO sme vstúpili pred dvomi dekádami: Blanár zaujal k veci jasný postoj
Jozef Bíreš, minister pôdohospodárstva
Ďalšia zmena na vysokom poste: Exminister pôdohospodárstva príde o túto funkciu
high winds in a dust storm at a campground destroying a tent
Pred slnečným víkendom nám zafúka vietor: Pozrite sa, akú rýchlosť dosiahne
Depressed woman sitting on a chair in dark room at home. Lonly , sad, emotion concept.
Žena si kúpila DNA test, nasledovalo hrozivé zistenie: Život sa jej rozpadol na márne kúsky
Pápež František počas návštevy rímskej väznice Rebibbia.
Pápež umyl nohy väzenkyniam v rímskej väznici: Niektoré to nezvládli a rozplakali sa
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Kotlár o zásahoch do ľudských práv počas pandémie: Aha, na čo mala prísť odborná komisia
Sam Bankman-Fried je zakladateľom burzy kryptomien FTX.
Zakladateľa kryptoburzy poslal súd na 25 rokov do väzenia: Sedem hriechov, za ktoré musí pykať
V Ríme sa vytvorila obrovská diera, ktorá pohltila autá.
Hrozivá situácia v Ríme: Na ulici sa objavila obrovská diera, pohltila niekoľko áut
Janka navštívila Sivú Bradu, vzácne miesto neďaleko Spišského Podhradia.
FotoVáš Tip
Jedno z najohrozenejších miest na Slovensku: Poznáte TENTO skrytý poklad Východu? Turistom zaplesajú srdcia!
(ilustračné foto)
Spánok je dôležitejší, ako ste si doteraz mysleli: Jeho nedostatok dokáže zapríčiniť... Pozor na vzťahy!
Na predmestí Moskvy ukončili záchranári pátranie po nezvestných vo vyhorenej a čiastočne zrútenej koncertnej budove.
Stojí za útokom v Moskve Ukrajina? Ostré vyjadrenie z Bieleho domu
Herečka Rebel Wilson
Foto
Prekvapivé priznanie známej herečky: Do svojich 35-tich rokov som bola PANNA!