Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.10.2015 15:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Roman Máče po odchode zo šou nešetrí kritikou: Pravda o živote na Farme!

Na Farme skončil. Vyradil ho jeho najväčší protivník Dodo. Poniektorí si vydýchli, iní plakali. 

Romana to síce dojalo, ale je rád, že sa zo „psychiatrie“, ktorá mu zobrala 20 rokov života, konečne vrátil domov. Prečo, to sme sa ho zašli opýtať do Nitry, kde žije.

Návrat z Farmy domov po dlhých štyroch týždňoch bol pre Romana ako balzam na dušu. To, že schudol 16 kg, mu neprekáža, naopak, cíti sa oveľa lepšie ako predtým. Horšie je to so psychikou.

„Farma mi zobrala 20 rokov života. Nezmyselné hádky o tabak, ohováranie, nadávky, vulgarizmy a intrigy... Bola to čistá psychiatria,“ zdôrazňuje Roman a pokračuje: „Tam nevládne filozofia - poďme robiť, aby sme prežili, ale kto robí, ide proti nám! Čím viac robíte, tým viac vás nenávidia. Taká je realita.“

 

Splnil dcére sen

Na Farmu išiel Roman len kvôli svojej dcére Nikole (26), ktorá sa tam neskôr dostala ako pomocníčka. „Šťastie sme skúšali už pred dvoma rokmi, ale podarilo sa nám to až teraz. Mne nešlo o peniaze, išiel som tam v prvom rade pracovať. O výhre by som začal uvažovať, až by sme na Farme zostali traja. Ale aby som tam niekoho špinil a klamal pre 50-tisíc eur, tak to nie. A to o mne vie každý, kto ma pozná,“ vysvetľuje Máče.

Otvoriť galériu

Sedem statočných

Na hospodárstve to už po štyroch týždňoch poriadne vrelo a hustlo. „Prvý som vstával. Keď neboli určení sluhovia, namlel som múku, vypustil husi, pílil dosky... Napriek tomu Jana vykrikovala, že nič nerobím a že som debil. A to len preto, že som si dovolil skritizovať jej rozhodnutie, načo poslala ako farmárka týždňa sedem ľudí odhodiť sedem haluzí vzdialených 500 m,“ opisuje situáciu Roman. „Jana ma nenávidí, nemá ma rada, hoci pre mňa bola vždy Janka a ešte som jej aj vodu pomáhal nosiť,“ vylieva si srdce vypadnutý farmár, ktorý je presvedčený, že ak ide o správnu vec, treba sa aj pohádať. Čušať a byť za dobrého by dokázal aj on. Jana, ku ktorej sa v osočovaní pridala aj Gabika, už zrejme zabudli, že hospodár Romana dvakrát odmenil práve za jeho pracovitosť.

Trest

Roman si nedáva servítku pred ústa a nekompromisne opisuje život na Farme ďalej.

Nezmyselnými debatami sa zabila kopa času. To, že nebola ráno namletá múka, mnohým vyhovovalo. Sedeli, fajčili a vyčkávali na raňajky namiesto toho, aby išli robiť na pole. Keby bolo na mne, nedal by som na Farmu žiadny tabak, hoci aj ja dosť fajčím,“ nešetrí kritikou Máče. „To, že boli poniektorí farmári leniví, si nakoniec za všetkých odniesol Miško, hoci so mnou robil v tom týždni jeden a pol dňa. Dodnes rozmýšľam, či naozaj robil najmenej, či nedostal trest len za provokatívne slová, že už do konca Farmy robiť nebude,“ uvažuje Roman a dodáva, že taký Lacko sa namiesto poriadnej roboty len motkal.

„Napríklad tvrdil, že zabíjal klince. Áno, len zabudol povedať, že len dva. Zmizol od roboty a v kuchyni sa chichúňal s farmárkou týždňa,“ nešetrí Roman Laca a tvrdí, že práve kvôli nemu zavládol na Farme aj strach. „Ženy sa ho skutočne báli, pretože im škaredo vulgárne nadával.“

Otvoriť galériu

Rozsudok

Romana poriadne vytáčal aj Dodo. „Potajomky pil mlieko, kradol jedlo... Je to sebec, provokatér s výbušnou povahou, ktorý tiež ženám nenormálne nadával.“ Romanovi ešte aj dnes zviera z Farmy žalúdok. „Keď si spätne pozriem, čo tí ľudia narozprávali do kamier, tak mi je z toho špatne. Celé by som to zhodnotil tak, že keby som bol hospodár, trval by som na tom, aby minimálne sedem ľudí  stadiaľ odišlo.“

Vychoval ho otčim

Roman už niekoľko rokov žije s rodinou v Nitre. Podniká, žije s partnerkou Marikou a je otcom troch detí. To sú ľudia, na ktorých mu najviac záleží. Roman je, ako sa hovorí, rovný chlap a priznáva, že nie vždy žil podľa predstáv svojich rodičov. Teda mamy a svojho adoptívneho otca Tibora, ktorý ho vychoval.

Bol prísny, ale mal ma veľmi rád. Oženil sa s mamou, keď som mal osem rokov a spolu nemali žiadne deti. Biologického otca som nikdy nevidel. Bol Čech, vojak z povolania. S mamou sa zosobášil, ale opustil nás, keď som mal rok a pol. Nemal o mňa záujem a hoci výživné za neho platila jeho mama, nedovolil, aby si ma otčim adoptoval,“ hovorí Roman. „Vybral som sa za ním, keď som mal po tridsiatke. Chcel som vidieť, ako vyzerá človek, ktorý ma iba splodil. Oženil sa v Česku a mal ďalšieho syna Dominika. Stretol som sa s jeho druhou ženou a nevlastným bratom, ale s otcom už nie. Pil a jedného dňa skočil pod vlak,“ rozpráva bez emócií Roman.

Otvoriť galériu
Šťastný pár: Marika a Roman sú spolu 16 rokov.
Zdroj: Maroš Herc, Nový Čas Nedeľa

Sodoma-Gomora

Roman sa ženil, keď ešte nemal osemnásť rokov. S Danielou čakali vtedy Nikolu. Po čase sa však dvojica rozviedla. Napriek tomu sa im po šiestich rokoch narodil Marco (19), hoci Roman vtedy už žil s družkou Denisou. „Podvádzal som ju,“ priznáva chlapsky. „S Denisou sme mali dcéru Jessicu, ktorá tri týždne po narodení zomrela a ešte máme dcéru Sofiu (18), ktorá tiež žije so mnou,“ vraví. „Ja sa nestarám len o naše spoločné deti, ale ešte aj o tie, ktoré majú moje bývalé ženy s inými mužmi,“ tvrdí Roman. „Sme jedna veľká rodina. Nerobíme si napriek medzi sebou a deti sú u toho rodiča, u ktorého chcú práve byť,“ pridáva sa Romanova súčasná partnerka Marika (43), ktorá má tiež z prvého manželstva dve deti. Zhodou okolností s Romanovým bratrancom.

Škandál

Roman a Marika - to nebola láska na prvý pohľad. „Poznali sme sa od mladosti, a potom sme boli rodina. Romanova mama a moja svokra boli sestry, ale Romana som doslova nenávidela,“ priznáva Marika. „Potom sme však začali spolu rozvážať tovar, pretože som mal mäsiarstvo a zistili sme, že si spolu rozumieme. Boli sme však len kamaráti,“ vraví Roman. „Jedného dňa sa to zmenilo, hoci som sa tomu veľmi bránila, keďže som bola vydatá. Ale imponovalo mi, aký je Roman akčný. Zaľúbili sme sa, a keď to už bolo neúnosné, obaja sme sa doma priznali,“ hovorí Marika a dodáva, že vypukol poriadny škandál. „Moja mama síce odsudzovala to, čo sme urobili, ale neodsúdila mňa. Povedala, že som jej syn a tak to aj zostane,“ spomína Roman, ktorý žije s Marikou už 16 rokov. „Dvanásť rokov sme žili v Španielsku a mal som tam aj všetky tri deti. Najskôr som si tam zobral Nikolu, a keď mal Marco deväť rokov, tak som ho tam uniesol. Nie preto, aby som robil napriek, ale preto, aby bolo synovi lepšie. Exmanželka nepodala na mňa trestné oznámenie, ale aj tak sa prípad ocitol na súde, kde mi syna prisúdili. Nakoniec, jeho mama o neho ani nebojovala. Po čase mi zavolala aj bývalá družka Denisa, aby som si vzal k sebe Sofiu,“ uzatvára svoj príbeh Roman Máče.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Krvavý útok na Ukrajine: Rusi udreli smrtiacou silou! FOTO zo zasiahnutého mesta
Rodinka vo chvíľach šťastia. Tie sú nenávratne preč...
Váš Tip
Janka bola zdravá mladá žena, po pôrode synčeka zomrela: Čo sa stalo v osudný deň?
(ilustračné foto).
Hrôzostrašná nehoda na D1: Auto narazilo do zvodidiel! Zasahovali hasiči
Hikers on the Haiku stairs, otherwise known as Stairway to Heaven, on Oahu, Hawaii.
Počuli ste o Schodoch do neba? S ich návštevou sa môžete rozlúčiť: Za všetko môže bezohľadnosť turistov
 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Ukrajina vyšla s pravdou von: Zničili ruský bombardér! Súvisí to s nedávnou nehodou?
Ilustračné foto
Cestujúci si toto letisko nevedia vynachváliť: Najlepšie na svete! Skončili naši susedia aspoň v TOP 10?
Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 kilometrov za hodinu
Foto
Vodič išiel na Pezinskej babe ako šialený! Príde vám zle, akú rýchlosť mu namerali
Ilustračné foto
V Liptovskom Hrádku zrušili tento priechod pre chodcov: Je za tým tragédia
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izraelské besnenie zasiahlo ďalšiu krajinu: Toto nevyzerá dobre! Čo chcú dosiahnuť?
(ilustračné foto)
Ruský bombardér dokončil bojovú misiu a... Zrútil sa! Spustila sa záchranná akcia
Judge holding gavel in courtroom
V Nemecku takmer došlo k najhoršiemu: Extrémisti plánovali únos ministra a zvrhnutie vlády!
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne