Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.09.2015 19:00 | Šport | Futbal

Trnavu čaká ďalší futbalový sviatok: Olympique Marseille pricestuje s viacerými zvučnými menami

Na Trnavu čaká v piatok ďalší futbalový sviatok, keď si fortunaligový klub FC Spartak Trnava zmeria sily s Olympique Marseille.

Proti "bílím andelom" sa v prípravnom zápase postaví slávny francúzsky klub, ktorý avizuje, že napriek reprezentačnej prestávke pricestuje aj s viacerými zvučnými menami. V nominácii, ktorú ohlásila francúzska strana, je aj čerstvá akvizícia z Juventusu Turín obranca Paolo De Ceglie či bývalý stredopoliar Realu Madrid Lassana Diarra. Olympique podľa informácie klubového webu www.spartak.sk pricestuje na Slovensko vo štvrtok večer okolo 19.30. V lietadle bude 19 futbalistov a deväť členov realizačného tímu na čele s trénerom Michelom.

Ako informoval marketingový manažér Spartaka Marián Černý, priestor na rozhovory pre novinárov po prílete do Bratislavy nebudú. Mančaft sa priamo z letiskovej plochy pristaveným autobusom presunie do päťhviezdičkového hotela v hlavnom meste. Požiadavkou Marseille bolo, aby mal každý hráč vlastnú izbu a celý tím býval na jednej chodbe. Fanúšikovia sa s vybranými hráčmi Marseille budú môcť stretnúť na autogramiáde v piatok od 16.30 do 17.30 pred oficiálnym fanshopom Spartaka, ktorý má svoju prevádzku na prekrytej pešej zóne pod severnou tribúnou. Pred podpisovou akciou trnavský klub zorganizuje krátky brífing pre žurnalistov s francúzskymi futbalistami.

 

Treba prísť aspoň hodinu pred zápasom

Na zápas sa zatiaľ medzi fanúšikmi rozchytalo takmer sedemtisíc vstupeniek. Online predaj pokračuje na stránke https://cityarena.maxiticket.sk, vo štvrtok od 15.00 do 18.00 a v piatok od 14.00 do 20.15 bude prebiehať aj fyzický predaj v pokladniach na Športovej ulici. „Prosíme fanúšikov, aby si kúpu lístka zabezpečili online na internete a nenechávali príchod na štadión na poslednú chvíľu. Očakávame návštevu do 15 tisíc divákov, ideálne je, ak ľudia budú vstupovať do areálu už hodinu pred zápasom. Predíde sa tak zbytočnej nervozite pri vstupoch,“ požiadal verejnosť o spoluprácu PR manažér Spartaka Marek Ondrejka.

Duel povedie ako hlavný arbiter Marek Mastiš, v priamom prenose ho odvysiela Spartak TV, rokovania prebiehajú aj s jednou francúzskom spoločnosťou. Na polčasovú prestávku je pripravená oficiálna rozlúčka s hlásateľskou legendou Spartaka Antonom Halenárom. „Poďakujeme mu za 17 rokov, počas ktorých sa z reproduktorov pravidelne na štadióne prihováral fanúšikom,“ dodal Ondrejka. Stretnutie Spartak Trnava – Olympique Marseille má výkop v piatok 4. septembra o 20.15.


Nominácia Olympique Marseille (zdroj: www.spartak.sk):

Brankár: Yohann Pelé

Obrancovia: Julien Da Costa, Paolo De Ceglie, Stéphane Sparagna, Gabriel Dubois, Franck Pepe Cece, Alphousseyni Sane, André Zambo Anguissa

Stredopoliari: Romain Alessandrini, Abdelaziz Barrada, Remy Cabella, Lassana Diarra, Maxime Lopez, Georges-Kévin Nkoudou, Bouna Sarr, Abdelkader Kraichi

Útočníci: Lucas Ocampos, Jérémie Porsan Clemente

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie
Fínsky prezident Alexander Stubb.
Fínsky prezident na plné ústa: Po vstupe do NATO stojíme na frontovej línii, tvrdí
Jozef má najmilších podnájomníkov.
Váš Tip
Roztomilejších podnájomníkov nemá nikto: Jozef ich objavil rovno pred domom, pozrite sa aj vy!