Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.09.2015 06:00 | Šport | Futbal

Ako žije teraz? Bývalá láska futbalistu Dubovského († 28) si založila novú rodinu!

Bola jeho životnou láskou, plánovali svadbu i deti.

Miesto toho však prišla obrovská tragédia, nezmyselná smrť na dovolenke v Thajsku v roku 2000. Reč je o Aurélii Carabovej (41), bývalej partnerke futbalovej legendy Petra Dubovského († 28), ktorá zostala žiť v španielskom Oviede, kde skvelý záložník pôsobil, a práve v tomto meste naši futbalisti odohrajú už v sobotu kvalifikačný súboj o postup na ME proti domácemu výberu. Ako teraz žije, porozprávala Novému Času.

Aurélia, ktorú všetci prezývajú Zlatka, tvorila pár s jedným z najlepších slovenských futbalistov od svojich 15 rokov. Zoznámili sa na gymnáziu v Bratislave a vyše desať rokov spolu randili, až do tragickej dovolenky v Thajsku, kde Peter nešťastne spadol z útesu a zomrel. Zlatka po pohrebe svojej lásky ostala žiť v španielskom Oviede, kde jej podali pomocnú ruku kamaráti a žije tam až dodnes.

Otvoriť galériu

„Moja rodina sa ma pýtala, či sa vrátim na Slovensko, ale mňa to ťahalo naspäť. Bolo to vtedy pre mňa také automatické, ostať v Oviede, vôbec som neuvažovala, že pôjdem domov,“ prezrádza Zlatka, ktorá sa zamestnala najskôr ako hosteska, potom robila administratívu na zubnej klinike a posledných šesť rokov už pracuje v informačnej firme.

 

Mám priateľa i dcérku

Prvé roky po Peťovej smrti neboli pre Zlatku ľahké, ale zvládla to. „Často som si dávala otázku, a stále aj dávam, aké by to bolo, keby Peťo ešte žil. Doteraz tomu nedokážem uveriť,“ pokračuje bývalá partnerka Dubovského, ktorá si práve v Oviede našla svoju novú lásku. „Už sedem rokov mám partnera. Volá sa Manolo a máme spolu aj krásnu polročnú dcérku Danielu,“ informuje s úsmevom Zlatka. „Ja s ňou hovorím po slovensky a môj priateľ po španielsky. Aj preto sme jej dali meno Daniela, že sa rovnako vyslovuje v oboch krajinách. Zatiaľ hovorí iba slovo mama (smiech).“

Otvoriť galériu

Dubovského poznal

Zaujímavosťou je, že terajší partner Zlatky osobne poznal aj Petra Dubovského. A to nielen preto, že je futbalovým fanúšikom. „Pred osudnou dovolenkou v Thajsku si bol Peťo pozrieť domy v Oviede, plánovali sme si totiž nejaký kúpiť, pretože dovtedy sme bývali v podnájme, a klub mu navyše ponúkal predĺženie kontraktu. A práve môj terajší priateľ staval menšie vily, takže u neho si bol pozerať vhodné objekty. Dohovorili sa, že keď sa vrátime z Thajska, tak sa opäť zastaví a dohodnú sa na kúpe, ale, žiaľ, k tomu už nedošlo,“ dodáva Zlatka.

Nový partner Zlatky má v Oviede aj vlastnú reštauráciu. Tá sa paradoxne nachádza iba pár metrov od hotela, kde budú bývať slovenskí futbalisti. „Ak im nebude chutiť strava v hoteli, pokojne môžu prísť. Sú vítaní,“ povedala bývalá Dubovského polovička.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Bratislavskí policajti oživovali muža v bezvedomí.
Silné video, išlo o SEKUNDY: Petržalskí policajti vrátili muža medzi živých!
Na snímke pápež František.
Pápež František prijal vo Vatikáne hlavu štátu: Akej téme sa venovali?
Martin Nikodým bude moderovať novú vedomostnú súťaž RTVS Všade dobre, doma naj.
Váš Tip
Kiks sebavedomého Nikodýma pred Slovenskom: Chcel predviesť vedomosti, namiesto toho strelil hlúposť!
Niekoľkodňové zrážky mierne zvýšili hladiny všetkých tokov na východnom Slovensku. Najviac sa dažde prejavili na prietokoch rieky Hornád.
Pohroma v krajine: Voda už zabila najmenej 155 ľudí! Hrozné, čo sa tam deje
Macronove výzvy znejú jasne: Európa nie je nesmrteľná! Upozornil na ruskú hrozbu
Dmitrij Peskov.
Mrazivé slová Peskova: Ukrajine nepomôžu už ani USA! Ani TOTO nezmení výsledok konfliktu
Foto
Je to oficiálne vonku: Bátovská Fialková prehovorila o svojej budúcnosti
Štvorkolkári vyrážajú do zakázaných zón a zúfalí paraglajdisti si nevedia s nimi rady.
FotoVáš Tip
Štvorkolkári vyrážajú do zakázaných zón na Straníku, paraglajdisti aj turisti sú zúfalí: Bojíme sa o svoj život!
European Union flags in front of the Berlaymont building (European commission) in Brussels, Belgium.
Podpláca Rusko europoslancov? Parlament je zhrozený! Treba urýchlene konať
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Premiér má obavy: Budúcnosť nevyzerá ružovo! Budeme platiť?
Foto
Attila Végh pocíti odklon sponzorov: O koľko peňazí príde na reklame?
(ilustračné foto)
Ukradli, čo mohli! Polícia vo Svidníku obvinila piatich mužov: Vypáčili zámok a potom to prišlo