Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.09.2015 19:17 | Šport | Hokej

Slovan prehral už tretí zápas: Belasí inkasovali rozhodujúci gól počas oslabenia súpera!

Hokejisti Slovana Bratislava prehrali v utorňajšom zápase KHL doma so Sibirom Novosibirsk.

Hokejisti Slovana Bratislava prehrali v utorňajšom zápase KHL doma so Sibirom Novosibirsk 2:3. Rozhodujúci moment duelu priniesla 56. minúta, v ktorej efektívne zakombinovalo duo Calle Ridderwall, Maxim Šalunov a druhý menovaný zabezpečil hosťom v oslabení zisk všetkých troch bodov. Pre Slovan to bola tretia prehra zo štvrtého domáceho duelu od štartu nového ročníka.

Po herne neatraktívnej a bezgólovej prvej tretine sa Slovan v druhej opäť nevyhol defenzívnym zaváhaniam, po ktorých prehrával 0:2. Po chybe v rozohrávke hostí domácich naštartoval gólový príklep Andreja Šťastného, po ktorom sa tešil zo šťastného vyrovnania Lukáš Kašpar. Záver zápasu však domáci nezvládli a po chybe pri vlastnej presilovke prehrali 2:3.

Zverenci Miloša Říha budú mať po uplynulej porcii zápasov štyri dni voľna. Najbližšie sa na scéne predstavia v nedeľu o 17.30 h, keď privítajú Medveščak Záhreb.

Slovan Bratislava - Sibir Novosibirsk 2:3 (0:0, 2:2, 0:1)

 

Góly: 32. Šťastný (Jeglič), 38. Kašpar (Nedorost) - 26. Šalunov (Gimajev). 27. Šumakov (Okulov), 56. Šalunov (Ridderwall). Rozhodovali: Dejev, Naumov - Zacharenkov, Sadovnikov, vylúčení: 3:5, presilovky: 0:0, oslabenia: 0:1, 7547 divákov

Slovan Bratislava: Garnett – Sersen, Barker, Švarný, Starosta, Valach, Mihálik, Kozák – Kašpar, Nedorost, Surový – Jeglič, Tičar, Šťastný – Skokan, Protasenja, Bartovič – Lušňák, Viedenský, Skalický

Sibir Novosibirsk: Salák - Verešagin, Ibragimov, Aleksejev, Roth, Naumov, Gimajev, Ignatovič, Menšikov - Moňa, Ullström, Kopeikin - Ridderwall, Okulov, Šumakov - Sannikov, Fefelov, Vorošilo - Žafjarov, Gubin, Šalunov

Miloš Říha, tréner Slovana: "Štvrtý zápas po sebe hrať doma je veľmi ťažké. Bolo to vidieť na našom pohybe, ale som sklamaný z disciplíny. Prepadali sme v útočnom aj obrannom pásme, hráči neprevzali zodpovednosť za hru, opäť to nikto nevzal na seba. Pripadalo mi to tak, akoby si chlapci len prišli zahrať hokej. Som veľmi sklamaný z tohto výkonu".

Andrej Šťastný, strelec prvého gólu Slovana: "Je to veľmi nepríjemné. Máme presilovku, každý sa v duchu tešil, že s výsledkom môžeme niečo urobiť a my si takto strelíme akoby vlastný gól. Bohužiaľ. Gól sa teraz podarilo dať mne, verím, že to padne v najbližšej dobe aj ostatným chalanom."

Andrej Skabelka, tréner Novosibirska: "Bol to náš štvrtý zápas a chcel by som povedať, že ďakujem chlapcom, pretože ho zvládli dobre. Napriek tomu, že sme inkasovali dva góly, sme dokázali streliť tretí a vyhrať. Tento triumf si veľmi vážime."

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
(ilustračné foto).
Po uzavretí vzdušného priestoru nastali komplikácie: Výrazné meškania letov!
(ilustračné foto).
Muž neďaleko Dolného Kubína vpálil do stromu! Hrôza, čo polícia neskôr zistila
Ruský prezident Vladimir Putin.
Dohodlo si Rusko kšeft storočia?! Čína poskytla pomoc lodi, na ktorú USA uvalili sankcie
Na parlament v Aténach pochodovalo 13.000 nespokojných študentov.
Na propalestínskych protestoch to vrelo! V areáli univerzity zadržali vyše 90 ľudí
Čo trápi ľudí v regiónoch?
Foto
Čo NAJVIAC trápi Slovákov: Prieskum odhalil trpkú realitu! Čo by podľa odborníkov pomohlo?
Fedor Flašík * 14. 1. 1958 † 22. 4. 2024.
Foto
Podnikateľ Fedor Flašík († 66): Kde a kedy mu dajú posledné zbohom?
Platí výstraha pred horúčavami. (ilustračné foto)
Vlna horúčav vzala už 30 životov: To je extrém, teplota má vybehnúť nad 50 stupňov!
(ilustračné foto)
Košičania, spozornite: V meste má vyrásť nová stavba za 60 miliónov!
(ilustračné foto)
Fatálne mrazy u našich susedov, pestovatelia smutne reagujú: Jedným slovom, KATASTROFA!