Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.08.2015 11:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Moderátor Sarnovský prvýkrát o nevere a skrachovanom manželstve: Teraz budem hovoriť ja!

Pretiekol pohár trpezlivosti! Ľuboš Sarnovský (40) prežíva pre ťahanice s manželkou Slávkou (37) veľmi ťažké obdobie.

Hviezdu Jojky najskôr šokovala nevera jeho ženy, ktorá sa milenca nevzdala ani po viacerých prosbách rodiny. Sarnovský preto opustil ich spoločný dom, požiadal o rozvod a dúfal, že jeho nočná mora sa čoskoro skončí. Súdne pojednávanie sa však zvrtlo na prepieranie špiny, krik a plač. Ba čo viac, moderátorova žena si napriek ich dohode pustila jazyk na špacír. Sarnovský v snahe ochrániť ich dve deti doteraz mlčal. Pod vplyvom okolností sa však rozhodol prehovoriť!

Otvoriť galériu

Moderátor Sarnovský prelomil mlčanie a exkluzívne pre Nový Čas opísal svoje pocity z manželky Slávky, jej priateľa, ale aj z nechutných súdnych naťahovačiek. Zúfalého jojkára k tomuto kroku dohnalo správanie jeho ženy a cirkus okolo rozvodu, aký Slovensko ešte nezažilo. „Poprosil som súd, aby z pojednávania vylúčil verejnosť, lebo som chcel ochrániť deti. Súd vyhovel a vážim si to. Žiadal som manželku, aby sa aj ona zdržala komentárov v médiách. Žiaľ, nerešpektuje to. Vystavila nás tým obrovskému tlaku. Je to dehonestujúce a neskutočne vyčerpávajúce,“ vyhlásil znechutený Sarnovský.

Jeho manželka si zrejme predtým, ako vypustila zo seba všetku zlobu a jed, neuvedomila, komu svojím konaním ublíži najviac. Nenávisť k manželovi je, zdá sa, v jej prípade taká veľká, že ešte stále pani Sarnovská neberie ohľad ani na svojich dvoch synov, ktorých chcel jojkár práve od tohoto uchrániť.

Otvoriť galériu

Napriek osočovaniu zo strany manželky sa moderátor snaží na celú záležitosť pozerať triezvym pohľadom. Zároveň však priznáva, že len veľmi ťažko znášať fakt, že okolo neho vznikol milenecký trojuholník. „Pred podaním žiadosti o rozvod mi manželka nedala inú možnosť, ako rešpektovať fakt, že ju vie urobiť šťastnou iný muž. Rozvádzame sa a ja tohto muža po jej boku rešpektujem. Zároveň dúfam, že sa dokáže postarať o ňu a o dom, ktorý bol kedysi naším domovom,“ dodal moderátor.

Tým naznačil, že pod strechou ich spoločného domu v Senci už môže prebývať cudzí chlap. O svojich synov Kristiána a Adriána sa bude naďalej svedomito starať a pre ich matku Slávku má jasný odkaz. „Očakávam, že ona raz dokáže akceptovať, že ja nedokážem žiť bez lásky, bez rodiny, bez domova. Že mám právo i ja začať nový život,“ žiada skrúšený Sarnovský.

Opäť spolu

 

Deň po tom, ako Nový Čas odhalil identitu Slávkinho priateľa Rudolfa Reháka, táto dvojica zavítala na ich spoločné pracovisko. Viac než kolegovia brázdili budovu základnej školy a klebetili s ďalšími pracovníkmi. Telocvikár a bývalý futbalový tréner Rehák však pôsobil nervózne a na otázky Nového Času odmietol odpovedať. Sarnovská zvolila rovnakú taktiku a na otázky nereagovala.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Poľský premiér Donald Tusk
Tusk: Poľsko musí zlepšiť protivzdušnú obranu, aby bolo bezpečné ako Izrael
Ilustračné foto
Dvaja manželia kruto zabili svoje ženy: Ľudia povstali, toto nebudeme tolerovať!
Na snímke predseda Súdnej rady SR Ján Mazák.
Opozícia opäť spustila kritiku: Nepáči sa im odvolanie Mazáka z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Princ Harry s manželkou Meghan
Foto
Bývalá sekretárka po rokoch prelomila mlčanie: Takáto je Meghan naozaj! A nie je to príjemné...
Český premiér Petr Fiala počas návštevy USA.
Český premiér Fiala pred návštevou Kongresu: Poviem, čo je pre Ukrajinu kľúčové
Foto
Niekdajší zakončovateľ Slovana kriticky na margo klubu: Juniorka? Odpad!
Marek Eštok
Upokojenie situácie musí prísť čím skôr: Štátny tajomník rezortu diplomacie podporil jednotnú rekciu Únie
Lawn crystals water green
Mrazy budú opäť úradovať: Na chladné počasie sa pripravte najmä v týchto častiach Slovenska
Protest pred úradom vlády.
Foto
Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí: Protestovať prišli proti zásahom do kultúry či životného prostredia
stará veštica
Desivá predpoveď Baby Vangy o osude Európy: Slová, ktoré naháňajú strach!
Žlto-modrý kostým od návrhárky Catherine Walker
Foto
Módne kúsky Diany († 36) idú do dražby: Astronomické ceny! V tejto róbe sa stretla s významným monarchom
Talianska premiérka Giorgia Meloniová
Talianska premiérka sa bude súdiť s profesorom, žiada vysoké odškodné: Aha, čo o nej vyslovil!