Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.09.2015 06:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Nový seriál Kukučka prichádza, obsadenie má pozoruhodné: Markíza si svoje hviezdy poistila!

Z konkurencie stiahli Romana Luknára, no inak je nový seriál Markízy Kukučka postavený najmä na hercoch, ktorí sú s našou najsledovanejšou televíziou spätí dlhodobo.

Nové úlohy dostali piliere z Búrlivého vína či podvečerného seriálu Chlapi neplačú.

 
Maroš Kramár

Otvoriť galériu
Maroš Kramár.
Zdroj: TV Markíza
Opäť lekár

Ako Miroslav Petránsky bol v Búrlivom víne prototypom ctibažného politika, ktorý túži priživovať sa na iných. V Kukučke sa však akoby vrátil späť do čias Ordinácie v ružovej záhrade. Hrá totiž úlohu úspešného lekára, neurochirurga, majiteľa prestížnej kliniky Michaela Baumanna. Je otec, ktorý je hrdý na svojho syna Juraja (Matúš Kvietik), lebo kráča v jeho stopách, ale nedokáže mu dať svoju lásku na­javo. Navyše roky skrýva bolestivé tajomstvo, pre ktoré po celý ten čas nedokázal byť skutočne šťastný.

Milo Kráľ

Otvoriť galériu
Milo Kráľ.
Zdroj: TV Markíza
Úspešný politik

V Búrlivom víne bol známy ako Erik Halada, mladý a dravý manažér v oblasti vinárstva, v seriáli Kukučka bude hrať úspešného politika a podnikateľa Kornela Paludu. Je bratom Marušky Jablonskej (Anna Šišková) a Miloša Paludu (Alexander Bárta). Jeho vzťahy s rodinou sú vlažné. Má pocit, že je lepší ako ostatní, pretože má ambície a nevzdáva sa. Dôkazom jeho úspechu je aj jeho nádherná manželka Klára (Vlastina Svátková).

Braňo Deák

Otvoriť galériu
Braňo Deák.
Zdroj: TV Markíza
Donchuan

Igora Wagnera stvárnil Braňo Deák v seriáli Chlapi neplačú tak presvedčivo, že okrem seriálovej Katky a Zuzany si získal aj srdce nejednej diváčky. Inak to nebude ani v seriáli Kukučka, kde ako donchuan menom Marcel Fraňo popletie hlavu mnohým dievčinám.

Matúš Kvietik

Otvoriť galériu
Matúš Kvietik.
Zdroj: TV Markíza
Hlavný hrdina

Kým pre ostatných znamená Kukučka len ďalší veľký seriálový projekt, pre vnuka známej hereckej legendy Štefana Kvietika by mohlo ísť o štart jeho veľkej kariéry. Diváci ho síce mohli vidieť na obrazovkách Markízy v stvárnení menšej postavy zdravotného záchranára v seriáli z lekárskeho prostredia Doktori, no v Kukučke dostal mladý talentovaný herec veľkú príležitosť v podobe hlavného hrdinu Juraja Baumanna.

Alexander Bárta

Otvoriť galériu
Alexander Bárta.
Zdroj: TV Markíza
Obetavý otec

V seriáli Chlapi neplačú stvárnil postavu bohatého dediča drevárskeho impéria Romana Pollnera. Ženy preňho takmer nič neznamenali a v ceste za kariérou a prestížou sa takmer pred ničím nezastavil. V Kukučke ho úloha Miloša Paludu dostala do roly obetavého otca, ktorý sa po smrti milovanej manželky stará o dve malé deti. On sám sa však lásky príliš bojí.

Ľuboš Kostelný

Otvoriť galériu
Ľuboš Kostelný.
Zdroj: TV Markíza
Evanjelický farár

Postava Roba Riečneho v seriáli Búrlivé víno najskôr u divákov rezonovala v podobe typického domáceho násilníka. Jeho Cyril Šafárik v Kukučke bude Robovým protikladom. V novom seriáli hrá evanjelického farára, ktorého zbožňuje celá dedina. A on pre zmenu odjakživa zbožňuje Lenku Jablonskú (Jana Kovalčíková), hoci doteraz nenabral odvahu povedať jej to.

Ľubo Roman

Otvoriť galériu
Krutý podnikateľ

Ľubo Roman sa charakterovo veľmi neposunie. Rolu nezabudnuteľného mafiána a násilníka Baxu z Búrlivého vína, ktorý sa aj cez mŕtvoly pokúšal dostať k lukratívnym pozemkom, vymenil za úspešného podnikateľa Vasiľa Prágera. Pozná každého a zariadi čokoľvek, je to muž, ktorý túžil po dedičovi „po meči“, ale dočkal sa len dcéry a napriek tomu, aká je úspešná, je to v jeho očiach stále „len“ žena. Aj on však zažil v živote odmietnutia, ktoré z neho spravili ešte krutejšieho človeka, akým bol dovtedy.

Gabriela Dzuríková

Ide do prepychu

Nekompromisná a energická Cilka Sobotová z Chlapi neplačú bude v podaní Gabriely Dzuríkovej v mysliach divákov rezonovať ešte dlho. Pokým v seriáli z minulej sezóny našla jej postava lásku u Vinca Poláka a šťastne žili v jednoduchom dedinskom domčeku, v seriáli Kukučka bude Gabikina Agáta Prágerová, obklopená blahobytom, riešiť intrigy a zvádzať nekonečný boj s vlastným otcom.

O seriáli

Kukučka je novým romantickým seriálom Markízy, ktorý sa bude odohrávať v dedinskom prostredí. Televízia ho plánuje vysielať od 7. septembra, každý pracovný deň v podvečernom čase o 17.50.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Úchylný muž obťažoval vo vlaku mladú ženu, ktorá si incident natočila na video.
Váš Tip
Vo vlaku vyčíňal ďalší úchyl: Mladú Slovenku si fotil, vzdychal a... bude vám zle! Zarážajúca reakcia okolosediacich
Na snímke predseda Výboru Národnej rady SR pre pôdohospodárstvo a životné prostredie Rudolf Huliak (SNS).
Fajčenie v kancelárii parlamentu? SaS podá návrh na odvolanie Huliaka
Bojový dron
Irán aktivoval protivzdušnú obranu: Tieto tvrdenia z USA však zaryto odmieta!
Jurij Gagarin 12. apríla 1961 úspešne obletel Zem v kozmickej lodi Vostok.
Slovenská astronómka o Gagarinovom lete do vesmíru: Desivé komplikácie! Čoho sa experti báli?
Cropped shot of an unrecognizable customer making payment in a store
Otrasné, čo mali robiť traja muži v Bratislave: Na tento večer nezabudnú
Ilustračné foto
Obrovský nesúhlas Číny: Sú rázne proti deštruktívnemu konaniu! A nie sú jediní
Foto
Niečo sa deje so Schumacherom? Kroky rodiny vás prekvapia
Rodičom sa okresanie balíčka nepáči.
Vláda sa chystá okresať rodinný balíček, odkaz od rodičov: Neberte peniaze našim deťom!
Opitý vodič sa zranil pri náraze vozidla do stĺpa v Prešove.
Foto
Opitý vodič to napálil rovno do stĺpa! Nenormálne, koľko nafúkal: FOTO z nehody
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Strašné následky po útoku ruskej armády: Medzi obeťami je aj dieťa! Zelenskyj sa vyjadril k nešťastiu
Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Slováci, pozerajte na oblohu! Uvidíte tam niečo nezvyčajné