Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.09.2015 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Filip Tůma prehovoril o vzťahu s Nelou Pociskovou: Ako ju zbalil? Kedy bude svadba?

Po odlúčení a vzťahovej kríze je opäť všetko tak, ako má byť. Filip Tůma a Nela Pocisková si užívajú vzájomnú blízkosť a svoje šťastie už netaja ani na verejnosti. 

Nela začala dokonca kvôli Filipovi hrať golf a dvojica už istý čas spolu aj býva. Filip Tůma otvorene porozprával aj o tom, ako vychádzajú ich rodiny, čo ich vo vzťahu napĺňa a kedy zaznejú svadobné zvony.

Takto pred rokom ste v rozhovore pre nedeľník priznali, že váš život sa neuberá správnym smerom. Teraz, keď už vzťah s Nelou netajíte, zmenilo sa to?

Určite je to lepšie. Nemyslel som to vtedy tak dramaticky, ale posunulo sa to, neviem, či správnym smerom, ale nejako sa to hýbe a je to dobré. Nadobudol som ďalšie skúsenosti, na niečo som prišiel, ale nejaký závažný krok som neurobil. Hovorí sa, že človek sa mení každých sedem rokov, takže od posledných narodenín mám ešte čas, a potom možno príde nejaká veľká zmena. (Smiech)

 

S Nelou ste nedávno dovolenkovali na gréckom ostrove Santorini. Vraj to bol jej veľký cestovateľský sen. Ako bolo?

Áno, bol to Nelkin sen a je tam krásne. Ostrov Santorini je romantický, no možno pre niekoho, kto je viac aktívny a chce mať užší kontakt s morom, to nemusí byť celkom ideálna voľba. Dá sa tam posedieť v malebných kútoch nad morom. Romantické večere a prechádzky sú super a navyše tam nebolo tak teplo ako u nás, keďže pofukoval aj vietor a navečer sa ochladilo. Keď sme chceli ísť k moru, tak sme sa po ostrove premiestňovali na štvorkolke. Strávili sme tam necelý týždeň a bola to dovolenka narýchlo.

Otvoriť galériu

V ďalekej exotike ste asi mali pokoj a neboli ste tak na očiach ako doma.

Ale áno, no nebolo to nejako otravné a dramatické. Hneď vedľa nás v izbe sa ubytovali Slováci. Nebol to problém, ale svet je malý. My si to súkromie vieme urobiť aj tak, takže to bolo úplne v poriadku.

Nedávno ste spomínali, že sa chystáte navštevovať hodiny operného spevu v Taliansku. Už sa vám to podarilo zrealizovať?

Zostali sme v kontakte s pani profesorkou z Talianska. No teraz koncom augusta by som už mal ísť, lebo si potrebujem nacvičiť niektoré talianske árie tak, ako by to robili Taliani. Chystám sa totiž nahrávať CD operných árií.

Rovnako ako vy je stále vyťažená aj Nela. Teraz, keď jej počas leta odpadli povinnosti v divadle, máte na seba viac času?

No jasné. Je to lepšie, lebo konečne spolu môžeme normálne fungovať aj cez deň. Keď prídu pracovné povinnosti, ráno si vždy len vymenujeme dlhý zoznam, čo na nás všetko čaká v priebehu dňa, a povieme si, že sa uvidíme večer. Čas, ktorý môžeme spolu tráviť, je super, ináč si ho naplánujeme a vieme si aspoň na dva dni niekam odskočiť, čo sa v pracovnej sezóne nedá.

Vo februári sa veľa hovorilo aj o vašej vzťahovej kríze, ale teraz to vyzerá, že je všetko v poriadku a pauza vášmu vzťahu prospela. Bol vtedy problémom nedostatok času na seba?

K tomu by som sa nerád vracal, ale spúšťačom môže byť hocičo. Môže to byť aj nedostatok času, ale našťastie toto obdobie je už dávno za nami.

Otvoriť galériu

Aj ste si uvedomili nejaké veci?

Neviem povedať za Nelku, ale za seba môžem povedať, že áno. Uvedomil som si, že nechcem byť bez Nely. Je nám spolu dobre.

Dokonca sa k vám nasťahovala a bývate spolu. Ako vyzerá váš bežný deň, keď ste spolu?

Ráno vstaneme a fungujeme, ale to bývanie nie je celkom nová záležitosť, takže pre nás to až taká senzácie nie je. Neničím Nelu kosením trávy, ale myslím si, že sa dosť hráme. Keď chce niekto z nás kosiť, kosí, a keď nie, poprosíme záhradníka.

Ste vášnivý golfista. Podľahla už aj Nela očarujúcemu športu na greene?

Nelka tomu ešte celkom neprepadla, ale už si robí golfový kurz. Začína hrávať a keby ju to začalo baviť, bol by som asi najšťastnejší na svete, lebo by sme mali ďalší spoločný záujem. Po kurze získa zelený preukaz a možno hráčsky dozreje. Ja som tiež začal hrať golf až neskôr. Ale už teraz môžem povedať, že má talent, a keby ju to chytilo, mal by som sa na čo tešiť.

Začala sa golfu venovať sama od seba, lebo vás chcela prekvapiť?

Myslím si, že asi trochu aj kvôli mne, čo si veľmi vážim, ale možno aj preto, že zažila tú príjemnú atmosféru na golfe, ktorá je v našom hektickom živote veľmi upokojujúca.

Často o sebe hovoríte, že ste rodinný typ. Teraz, keď už aj máte s kým, neuvažujete o zásnubách alebo o svadbe?

Nebránime sa ničomu, a keď to bude, tak to bude.

Otvoriť galériu

Ste romantik? Pripravujete si plány a prekvapíte ženu v najmenej očakávanej chvíli?

Asi je to pekné, keď to nie je len tak a pripraví a zorganizuje sa to celé dopredu. A niekedy zasa môže dopadnúť všetko úplne inak, ako sme plánovali. Nemyslím tým teraz nejaké rozchody, ale napríklad, že chcem byť v Tatrách, a zrazu je tam kalamita, takže musíme ísť niekde inde. Nelku aj mňa vždy poteší príjemné prekvapenie a snaha toho druhého. Musím povedať, že ma vždy poteší, keď si napríklad niečo potrebujem kúpiť, ale z pohodlnosti to odkladám, a ona s tým zrazu príde. Ale ako a čo ďalej bude, by som hlavne vopred neprezrádzal.

Ako navzájom vychádzajú vaše rodiny - Pociskovci a Tůmovci? Sú rodičia s Nelou spokojní a naopak?

Rodičia sa poznajú a všetko je v poriadku. Nie sú tam žiadne napätia, ale ani to, že by moji rodičia s Nelkinými začali tráviť nejako viac času. Každý má svoje pracovné povinnosti, ale už sa zoznámili.

Čím je pre vás Nela ako žena výnimočná?

Je to veľmi dobrý človek. Hoci je na Nelku, čo sa týka verejnosti, vyvíjaný veľký tlak a je stále na očiach, nie je celkom ten typ človeka, ktorý sa chce zdôverovať svetu. Chce mať aj chvíľku pre seba, no napriek tomu je k všetkým ľuďom, ktorí sa s ňou chcú odfotiť a porozprávať, vždy veľmi príjemná. Ľudia často zostávajú v šoku, že je úplne normálna, zlatá, prirodzená a nie je namyslená. Jej prirodzenosť si vážim asi zo všetkého najviac. Nesnaží sa nikdy nič maskovať a je veľmi úprimná a až zázračne nezmenená napriek tomu, čo zažila a dosiahla.

Otvoriť galériu

Kedy ste si ju všimli a povedali, že toto je tá žena, ktorú chcem mať po svojom boku? Bolo to počas nakrúcania Búrlivého vína alebo ešte skôr?

Nelku som registroval už dávnejšie, ale nikdy som nemal predstavu, že to bude žena, do ktorej sa šialene zamilujem. No musím povedať, že už pri prvom obraze v Búrlivom víne som sa na ňu zahľadel a povedal si - ajajaj! Nevedel som, samozrejme, čo a ako bude, ale upútala ma. Najprv sme sa dlho kamarátili, neprebiehalo to tak, že som ju hneď oslovil - poď sem, moja. (Smiech)

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí