Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.08.2015 06:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Moderátor Milan Junior Zimnýkoval sa na prácu sťažovať nemôže: Plánuje veľkú investíciu!

Prepracoval sa medzi najobsadzovanejších moderátorov. Spolu s kolegom z Fun rádia Marcelom Forgáčom tvoria nerozlučnú dvojicu, ale teraz ide Junior do nového kuchárskeho projektu TV JOJ sám za seba. 

Ale nie vždy bol na roztrhanie... Junior dlho žil iba z ruky do úst, trápil sa pre samotu, rapídne priberal a pustol. Ale dal sa dohromady - kvôli žene.

V poslednom čase vám ide karta. Okrem moderovania v rádiu vás bude vidieť aj v troch televíznych projektoch - na TV JOJ v Moja mama varí lepšie ako tvoja a Československo má talent a v RTVS Nikto nie je dokonalý. Nemáte obavy, že sa divákom zunujete?

Stále je to o tom, že človek si sám volí, čo chce pozerať, a myslím si, že moja najnovšia relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja nestojí na mne, lebo je o rodinných receptoch a tradíciách. Stojím na pľaci, usmerňujem súťažiacich, ale viac do toho nevstupujem. Na tejto relácii som bol s TV JOJ dohodnutý už dávno a zrazu prišla aj ponuka moderovať Talent, a to sa neodmieta. Môj pracovný čas sa však stále pohybuje okolo osem až deväť hodín denne.

 

Viac kšeftov znamená, že si aj finančne prilepšíte. Do čoho investujete?

Nemám motorku, ale mám také auto, ktoré mi sused nezávidí. Je nenápadné, možno má viac koní a je bezpečnejšie pri obiehaní. Netvrdím, že jazdím rýchlo, ale keď potrebujem pridať, tak pridá. Kedysi som veľa investoval do hudby, ale potom som spoznal manželku a na tento koníček som mal menej času. Už dávno túžim po vlastnej reštaurácii, ale momentálne som len na začiatku svojho sna. Najprv sa potrebujem dostať z mínusu, ktorý mám vzhľadom na to, že som nezdedil žiadny byt. Začínal som teda neskoro a sám bez toho, aby som použil peniaze rodičov.

Otvoriť galériu

Takže sa obraciate, aby ste mohli splatiť hypotéku.

Áno, máme trojizbový byt, a keďže splácam hypotéku, som nezaujímavý pre veľkú skupinu dievčat a žien, čo ma teší. (Smiech) Keď som pred jedenástimi rokmi prišiel do Bratislavy robiť to, čo chcem, čiže moderovať v rádiu, mal som v priebehu mesiaca len štyri vysielania. Začínal som veľmi pomaličky a štyri mesiace nato som nedostal žiadne vysielanie. Keď neboli peniaze, tak som pre jednu firmu denne nosil poš­tu. Sadol som do svojho auta, prišiel do firmy, zobral dva-tri koše zásielok a odniesol ich na poštu. Takto to išlo denne. Potom prišlo aj obdobie, keď som bol úplne bez práce a býval u Miša Hudáka. Bol som jeho šofér, varil som mu a pral, bol som jeho pracovná taška, asistent, čokoľvek, a za to mi dával Mišo peniaze, aby som mohol prežiť. Dokonca keď schudol a menil konfekčnú veľkosť, dedil som po ňom veci ako po staršom bratovi.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Buckinghamský palác prelomil mlčanie: Ako je na tom kráľ Karol III.?! Takáto má byť PRAVDA
Novým francúzskym ministrom zahraničných vecí sa stal 38-ročný Stéphane Séjourné.
Šéf francúzskej diplomacie prišiel s novým návrhom: Posilniť by sa mala spolupráca v oblasti európskej obrany
Martin Pospíšil je v kontakte so šéfom zväzu Šatanom.
Craig Ramsay: Pospíšil? Má sa na čo tešiť!
Tomi sa po skončení profesionálnej kariéry dal na trénerskú dráhu.
Tomi Kid rieši veľké nepríjemnosti: Zadĺžený do konca života a to nie je všetko!
ilustračné foto
Foto
Desivá predpoveď brazílskeho Nostradama na rok 2024: Svet sa má ponoriť do... To neznie dobre!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Paríž chce zriadiť špecializovanú prokuratúru: Slúžiť má na boj s organizovaným zločinom
Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente