Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2015 20:46 | Šport | Futbal

Mimoriadne krutá prehra: Podbrezová bez milosti rozstrieľala Michalovce!

Diváci v Brezne sa s najväčšou pravdepodobnosťou lúčili s Fortunou ligou, keďže ďalší zápas by mala Podbrezová odohrať už na materskom štadióne.

ŽP Šport Podbrezová - MFK Zemplín Michalovce 6:2 (3:1)

Góly: 12. Melunovič z pok. kopu, 38. Mehanovič, 45+. Vaščák, 63. Kupčík, 69. Gál-Andrezly, 90. Mehanovič - 26. Vernon, 71. Hamuľak. Rozhodca Šuniar, ŽK: Kochan, Migaľa - Podhorin, 2450 divákov.

ŽP Šport Podbrezová: Kuciak - Andrič, Kupčík, Pimpara, Vajda (76. Szöke) - Gál-Andrezly, Kochan (61. Migaľa), Mehanovič, Almaský - Vaščák (64. J. Pančík) - Melunovič

 

MFK Zemplín Michalovce: Kira - Koscelník, Gallo, Podhorin, Šimčák - Grič, Vernon (46. Mensah) - Kunca, Turik (90. Bednár), Leško (60. Regáli) - Hamuľak

Zdenko Frťala, tréner Podbrezovej: "Vyhrali sme 6:2, a pritom som sa strašne veľa rozčuľoval. Súper si zaslúži pochvalu, hral kombinačne a my sme využívali jeho chyby. Mali sme nadštandardú efektívnosť, vybojovali dôležité víťazstvo, ktoré by nás malo povzbudiť do ďalších zápasov. Aj týmto sme chceli prilákať divákov do Podbrezovej, pretože sme možno v Brezne odohrali posledný zápas vo výbornej atmosfére."

František Šturma, tréner Michaloviec: "Hodnotí sa mi hrozne ťažko, po tej krutej prehre, ani sme si ju nezaslúžili. Snažili sme sa hrať nebojácne, neustále sme chceli niečo s výsledkom urobiť. Po vyrovnaní sme mali aj prevahu, no nevyužili sme ju, naopak, inkasovali sme po ďalšej chybe a do kabíny tretí raz. Psychicky išli hráči dole, káder máme slabší ako vlani v postupovej sezóne. Je to daň za zbieranie skúseností, hlavy sme síce zdvihli, no s hlúpymi chybami."

Mirzad Mehanovič, autor dvoch gólov Podbrezovej: "Už sa sťahujeme do Podbrezovej a víťazstvom sme sa chceli zavďačiť divákom v Brezne. V tomto mužstve som len mesiac, ešte sa zohrávame, dúfam len, že budeme vyhrávať. Snažíme sa trénovať kombinácie, aj hráčov máme technicky vybavených, toto by mala byť naša herná tvár. A vyšiel mi aj ten gólový lob na záver."

Michal Hamuľak, strelec jedného gólu Michaloviec: "Chceli sme hrať futbal a doplatili na ľahké straty lopty. Súper nás vytrestal zo všetkého, na tých šesť inkasovaných gólov treba rýchlo zabudnúť. V šatni možno padnú ostré slová, no liga je dlhá, učíme sa na svojich chybách."

ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín 0:1 (0:0)

Gól: 64. Guba. Rozhodoval: Kružliak, ŽK: Čögley, Bero (obaja Trenčín). 1786 divákov.

Zostavy a striedania:

ViOn Zlaté Moravce: Ranilovič - Samateh, Tipurič, Milojevič - Orávik, Krznarič (90. Klačan), Školník, Burič - Cebara, Mance (65. Rejdovjan), Glavaš

AS Trenčín: Šemrinec - Čögley, Ramon, Rundič, Madu - Lobotka - Guba (89. Skovajsa), Rabiu (58. van Kessel), Koolwijk, Jairo - Bero (90. Kleščík)

FK Senica - MFK Skalica 2:1 (1:1)

Góly: 20., 90.+ Hlohovský - 28. Kurák. Rozhodoval: Weiss, ŽK: Čunta, Kontár, Dolný - Kurák, Lietava, Ciprys, Gašparík, ČK: 90.+ Kurák (Skalica) po druhej ŽK, 4732 divákov

Zostavy a striedania:

Senica: Šulla – Kontár, Pavlík, Pillár, Čunta - Mráz (87. Hladík), Hlohovský, Komara - Dolný, Kosorin, Kalabiška (71. Ventúra)

Skalica: Hajdúch – Švrček, Majerník (54. Petrovský), Konečný, Ciprys - Bariš, Kurák, Čermák, Mazan – Gašparík (90. Neoveský) - Lietava (77. Jakubek)

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

(ilustračné foto).
Popredného podnikateľa odsúdili z korupcie: V podvode boli namočené aj jeho dcéry
Foto
Boxerka opisuje desivé detaily z väzenia: Najponižujúcejšie je byť nahá a predklonená!
Vodič jazdil po diaľnici rýchlo, opitý, bez dokladov a v čase zákazu
Foto
Absolútna nezodpovednosť: Jazdil po diaľnici ožratý a bez dokladov! Tam to však neskončilo
Los Angeles, United States - December 18, 2013: View of Hollywood Boulevard at sunset. In 1958, the Walk of Fame was created on this street as a tribute to artists working in the entertainment industry.
Mesto anjelov si pripomenulo genocídu, pri ktorej zomreli milióny: Aké slová zazneli z Bieleho domu?
Manželka Majka stála pri Dušanovi († 81) desiatky rokov.šťastní už 55 rokov.
Foto
Zdrvená manželka speváka Grúňa († 81) Mária o jeho poslednej rozlúčke: Prečo sa neprihovorí láske do neba?
Na snímke zľava Štefan Kuffa, Filip Kuffa a Gregor Kuffa.
Súdny proces s Kuffovcami: Podvody s pôdou a útoky na farmárov?! Vypovedala ďalšia svedkyňa
David a Ján (v strede) sú tímu špecialistov nesmierne vďační za pomoc.
FotoVáš Tip
Novinka v Rooseveltovej nemocnici: Pacientom vyrobia novú čeľusť i zuby! Komu už dali lekári novú tvár?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Zvládne Putin financovať vojnu? Ruská ekonomika však čelí ďalšej závažnej otázke
Ilustračné foto
Prichádza ZVRAT v počasí: Teploty sa prudko zmenia! Čo nás čaká cez víkend?
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Toľkoto majú poslanci zarábať v roku 2024: Z tej sumy spadnete na zadok
People Queue for a Night Show at The Moulin Rouge. Paris, France
VIDEO Svetoznámy kabaret prišiel o svoj poznávací znak: Toto mohlo dopadnúť veľmi zle!
ilustračné foto
Americká loď zaznamenala ďalší zostrel: Zabránili zákernému útoku?