Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.07.2015 13:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Juraj Kemka si poriadne zavaril: Príde kvôli tvrdej kritike o flek?!

Juraj Kemka (39) má veľké výhrady k životu na Slovensku. Preto sa rozhodol odísť s rodinou do Rakúska, kde už finišuje so stavbou nového domu. 

Napriek ostrým výčitkám proti rodnej krajine ju však s veľkým presvedčením ospevuje v markizáckej relácii Vo štvorici po Slovensku vlakom, za ktorú dostáva aj slušne zaplatené! Zdá sa teda, že hercovi vôbec neprekáža, že reláciu, ktorej súčasťou je aj on, sponzorovala Železničná spoločnosť Slovensko! Tá je jedným zo štátnych podnikov krajiny, v ktorej sa Kemka narodil a ktorá ho podľa jeho slov núti odísť! Kemka sa rozhodol vziať nohy na plecia a utiecť z rodného Slovenska do Rakúska, ako priznal pre portál zenyvmeste.sk: „Chcem žiť tam, kde je pekne, čisto, útulne a fungujú pravidlá.“

Otvoriť galériu
S manželkou Adrianou si preto kúpili pozemok v neďalekom rakúskom Wolfstahle, kde stavajú dom. Herec sa však vôbec netají tým, že na stavbu si zarába na Slovensku, kde sa mu podľa vlastných slov tak veľmi nepáči! „Najviac nám prekáža, že si tu robí každý, čo chce. Na nikoho nič neplatí a vládne tu vlastne taký western,“ povedal v rozhovore.

Keďže je však tvárou markizáckej relácie Vo štvorici po Slovensku vlakom, ktorú podporila nemalou sumou aj Železničná spoločnosť Slovensko, zrejme si veľmi slušne na svoj rakúsky dom zarobí aj vďaka štátnym peniazom! „Partnerstvo predstavuje aj finančný vklad našej spoločnosti 50-tisíc eur,“ uviedla pred spustením programu pre portál mediálne.sk hovorkyňa Jana Morháčová. 

Po ostrých slovách Kemku na adresu rodného Slovenska Nový Čas získal od kompetentných takéto stanovisko: „Železničná spoločnosť Slovensko sa nebude vyjadrovať o osobných názoroch pána Kemku. ZSSK má uzatvorenú zmluvu o spolupráci so spoločnosťou noemo, ktorá reláciu Vo štvorici po Slovensku vlakom vyrába pre TV Markíza. ZSSK neplatí hercov, ani nevypláca honoráre,“ vyhlásila Zuzana Červená zo ZSSK. Kompetentní v Markíze sa k celej veci odmietli vyjadriť. Zostáva teda otázkou, ako dlho po tvrdých vyjadreniach Kemka zostane v samotnej šou propagujúcej Slovenko, ktoré mu je tak veľmi proti srsti. Dano Dangl, ktorý stojí za produkčnou spoločnosťou noemo, mal včera vypnutý telefón.

Otvoriť galériu

Čo na to SACR?

Do cestovateľského projektu je zapojená aj Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR). Aj tá však dala od všetkého ruky preč s tým, že oni len odporúčajú, aké miesta by mal Kemka s kolegami pri nakrúcaní navštíviť. „SACR honoráre hercov neplatí, ani sa finančne nepodieľa na výrobe relácie,“ tvrdí hovorca Martin Šebesta.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Ďalšia krajina požiadala o vstup do NATO! Budete prekvapení, ktorá to je
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Donald Trump šokoval: Výzva pre Európu! Týka sa to Ukrajiny
ilustračné foto
Mimoriadne! Izrael zaútočil na Irán: Výbuchy v blízkosti jadrového zariadenia
Jaroslava pred sudcom uviedla, že deti sú z Milana v strese.
Váš Tip
Mama z domu hrôzy hádže zverstvá na otca: Čo odhalil výsluch Jaroslavy a lekárska správa!
B. Zurian s M. Šutajom Eštokom informovali o policajnej inšpekcii.
Šéf policajnej inšpekcie Branislav Zurian: Generál Lučanský nebol zabitý
Minister práce Erik Tomáš ohlásil skvelé správy.
Odklepnuté: Seniori pred Vianocami dostanú vyše 600 eur! Čo všetko sa mení?
Vajnorská ulica
Bratislava na prahu kolapsu! Veľký PREHĽAD dopravných obmedzení: Dokedy budú zápchy?
Jana sa narodila ako zdravé dievča.
Foto
Janku navždy zmrzačila ruská raketa: Dievčatko bez nôh dokázalo, že nič nie je nemožné!
Prvá hnedo-biela medvedica bola objavená v roku 1985.
Foto
Vedci objavili 12 pánd zvláštnej farby: Po 39 rokoch úvah zistili, odkiaľ sa vzali
V okrese Liptovský Mikuláš potvrdili výskyt tuberkulózy. (ilustračná foto)
Chronický kašeľ ako nový štandard: Lekári trúbia na poplach! Čo sa to deje?
Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz