Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.07.2015 14:01 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Sajfova priateľka Ostrihoňová: Moderátorský flek v Televíznych novinách?!

Veronika Ostrihoňová (26), priateľka moderátora Fun rádia Mateja Sajfu Cifru (35), už dva roky na sebe usilovne pracuje a jej kariéra v Markíze prudko stúpa!

Cieľavedomá blondínka doteraz zarezávala ako redaktorka v Televíznych novinách, ale už s úspechom zvládla aj moderovanie správ v Teleráne či reláciu Šoubiz noviny. Veronikin výkon pred kamerou nezostal bez povšimnutia a podľa informácií Nového Času je krásna markizáčka horúcou kandidátkou na ďalší lukratívny flek! Napriek tomu, že v spravodajstve Markízy je na moderátorskom poste popri Zlatici Puškárovej a Márii Chrenekovej Pietrovej pritesno, tím zrejme rozšíri ďalšia blondínka.

 

Okrem Martiny Šimkovičovej, ktorá by sa mala v septembri vrátiť z rodičovskej dovolenky, je v hre nová posila. Podľa informácií Nového Času má totiž redaktorka Veronika Ostrihoňová namierené do Prvých televíznych novín, ktoré sa vysielajú o 17. hodine. „Hovorí sa o tom ako o istej veci. Vedeniu sa zapáčila, a tak by sa od jesene mala objavovať v podvečerných správach,“ prezradil zdroj zo Záhorskej Bystrice s tým, že informácia rozladila iné kandidátky na tento flek z radov Markízy.

Otvoriť galériu
Opatrná kandidátka

Ostrihoňová, ktorá sa v minulosti netajila túžbou zaradiť sa medzi televízne esá, si už dnes dáva pozor na jazyk. „Počujem to prvýkrát,“ zahmlievala. Na otázku, či si dokáže samu seba na tomto poste predstaviť, pre istotu už neodpovedala. Rovnakú stratégiu zvolila aj Markíza. „Máte zlé informácie, nie je to pravda,“ tvrdila hovorkyňa Tatiana Tóthová. Tento scenár a vyhlásenia však nie sú v Záhorskej Bystrici výnimočné, keďže markizáci sa zrejme z taktických dôvodov voči konkurencii pochvália novinkami až na poslednú chvíľu.

Otvoriť galériu
Sajfa ju chváli

Ostrihoňová sa do Markízy dostala cez konkurz v roku 2013. Spočiatku neoslnila a vypočula si viac kritiky ako chvály. To však neodradilo ani ju, ani jej nadriadených. Zo zahraničnej redakcie presedlala do domáceho spravodajstva a od apríla okrem toho moderuje Šoubiz noviny. Čítanie správ v Teleráne bolo povestnou čerešničkou na jej kariérnej torte. „O ponuke neviem, ale Veronika je šikovná baba, ktorá za krátky čas dosiahla veľa a určite iba pri tom nezostane,“ pochválil snúbenicu Sajfa.

Začalo sa to zmrzlinou

Veronika Ostrihoňová v roku 2013 po úspešnom konkurze nastúpila do Markízy. Spočiatku riešila zahraničie, ale v apríli toho istého roku mala prvú reportáž o zmrzlinách. Dočkala sa za ňu ostrej kritiky. Od januára 2015 moderuje reportážny HD Magazín, od februára sa objavuje v Teleráne v Ranných televíznych novinách a v apríli ju šéfovia obsadili do novej lifestylovej relácie Šoubiz noviny.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Woman hands checking her breast
Temné štatistiky: Čoraz viac mladých žien trpí rakovinou prsníka! Prognózy do ďalších rokov sú šokujúce
(ilustračné foto)
Cyklóna nečakane zmenila smer: O život prišlo najmenej 11 ľudí! Obrovská sila napáchala nezvratné škody
Foto
Hašek tvrdo atakuje slovenskú vládu a hráčov v KHL: Poriadna nálož!
Ilustračné foto
Poliaci si posvietili na proruskú iniciatívu: Rázne kroky! Pomoc prišla aj od našich susedov
Kate si prechádza najťažším obdobím.
Kate priznala rakovinu, teraz prišla ďalšia rana: TOTO chorej princeznej len priťaží!
Poslankyňa NR SR za stranu SaS Jana Bittó Cigániková.
Aktualizované
Opozícia sa pustila do zdravotníctva: Cigániková vyzýva na zrušenie vyhlášky! V hre sú veľké peniaze
Polícia vyšetruje v Košiciach zber autovrakov, považujú sa za nebezpečný odpad
Foto
Policajti sa nestačili čudovať: Na východe Slovenska narazili na obrovskú skládku! Toto bude mať ešte následky
Na Václavskom námestí horelo, dym bolo vidieť z celej Prahy
Foto
Požiar na Václavskom námestí! Dym bolo vidieť z celej Prahy: Jeden muž skončil v nemocnici
Hovorca Kremľa Dmitrij Peskov.
Rusko u seba zadržiava amerického novinára: Čo s ním bude? Peskov o detailoch mlčí ako hrob!
V druhom kole prezidentských volieb sa stretnú Ivan Korčok a Peter Pellegrini.
Korčok a Pellegrini sa stretli v diskusii: Nečakaný zvrat, konečne našli spoločnú reč
Na snímke ministerka kultúry SR Martina Šimkovičová (nominantka SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV) SR
Šimkovičová podporuje spoluprácu so Slovinskom: Máme podobnú kultúru i umenie
Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši sa podarilo vypátrať rekordne rýchlo: Vymakaná technika!