Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.07.2015 08:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Habera, Pomajbo či Žbirka: Slovenky sú najkrajšie, oni si vybrali Češky!

Aj keď sa hovorí, že naše ženy sú najkrajšie, viacerí známi muži zalovili u našich západných susedov. 

Tí si za manželky a partnerky vybrali práve Češky. Čo prezradili o svojich polovičkách a v čom podľa nich spočíva tajomstvo harmonického vzťahu?

Pavol Habera (53)

Otvoriť galériu

Česko-slovenská láska na trati Praha, New York, Bratislava - aj o tom bol ľúbostný príbeh speváka Pavla Haberu a českej topmodelky Daniely Peštovej. Keď sa v roku 2000 stretli na modelingovej akcii, obaja boli rozvedení a preskočila medzi nimi iskra. A ich láske nestála v ceste ani diaľka - Habera odišiel za Peštovou do New Yorku, kde žili štyri roky.

 

V Amerike prišla na svet aj ich dcéra Ella (13), ktorú vychovávali spolu s modelkiným synom Yanickom (19) z predošlého manželstva. Takisto aj Habera má s exmanželkou dcéru Zuzanu (30).

Celebritný pár, ktorý sa momentálne zdržuje v Prahe, patrí k najsledovanejším v šoubiznise. Aj preto sa Habera o Daniele vyjadruje len opatrne a s láskou robí tajnosti. V roku 2009 tak dvojica kamuflovala pôrod ich syna Paula Henryho (6), keď štyri dni médiá nechali v tom, že majú dievčatko.

Nedávno však mali výročie a spevák sa nečakane prekonal. „Dnes je to 15 rokov, čo som ťa prvýkrát videl. Veľmi ďakujem za všetko, čo si mi za tieto roky dala. Láska moja,“ venoval láskyplný odkaz Daniele.

Roman Pomajbo (46)

Otvoriť galériu

Keď sa známy herec vybral po tridsiatke učiť angličtinu do Austrálie, nečakal, že tam nájde životnú lásku. Vtedy slobodného Romana Pomajba predstavili ako šikovného herca zo Slovenska českej dizajnérke Petre. Tá o ňom nikdy nepočula a bolo jej to úplne jedno. „Myslel som si, že je zo mňa hotová, ale nebola to láska na prvý pohľad. Rozumeli sme si a stali sa z nás kamaráti. Dokonca si chvíľu myslela, že som homosexuál,“ smeje sa dnes Pomajbo.

A práve Češka Petra bola ženou, ktorá vždy dokázala vypočuť Romanovu utrápenú dušu. Spolu začali aj cestovať. „Keď ste s niekým dva mesiace na Novom Zelánde, trikrát ho vysadíte a štyrikrát posadíte do auta. To nás spojilo doteraz,“ prezrádza návod na harmonický vzťah herec. „Nás spojili výnimočné zážitky, kým starosti sú to, čo rozdeľuje a dochádza k rozvodom.“

Dizajnérka Petra je nielen Romanovou manželkou a matkou jeho troch zdravých dcér, ale aj anjelom strážnym. „Keď sme sa potápali, zachránila mi život. Zbadala, že nemám dostatok kyslíka a upozornila na to inštruktora. Ten mi poskytol svoj kyslík a pomaly ma vyviedol nad hladinu,“ hovorí Pomajbo o zážitku, ktorý ho takmer stál život.

Miro Žbirka (62)

Bryndzové halušky mu varí Češka. Svoju českú manželku Katku spoznal „Meky“ pred tridsiatimi rokmi, keď s ním po koncerte v pražskej Lucerne chcela urobiť rozhovor. „Keď Katka prišla do šatne, bol som do pol pása vyzlečený. To muselo zapôsobiť. Aspoň si to takto vysvetľujem. Mala dlhé krásne vlasy a vyzerala tak romanticky,“ nostalgicky spomína Žbirka. A hoci rozhovor vtedy osemnásťročnej Češky Katky s jej idolom nikdy nevyšiel, ich vzťah áno.

„Základom je si rozumieť. A po tých rokoch môžem naozaj povedať, že si rozumieme a dôverujeme si,“ pochvaľuje si druhýkrát ženatý spevák. S o 14 rokov mladšou manželkou Katkou vychovávajú svoje deti - Lindu (24) a Davida (20) a z predchádzajúceho manželstva má Žbirka dcéru Denisu (43).

Richard Müller (53)

Otvoriť galériu

Pozviechať sa z depresií, opäť nájsť životný elán a chuť koncertovať prinavrátila Richardovi Müllerovi sympatická manažérka z Brna Vanda Wolfová. „Vanda je úžasná manažérka, čo úprimne obdivujem. Ovláda dva svetové jazyky, vie dohodnúť veci, ktoré ani netuším, ako sa dohadujú, odbremeňuje ma od všetkých situácií, kde by som mohol strácať energiu. Tým pádom mám k nej veľmi silný a otvorený vzťah,“ vyznal sa nedávno na adresu svojej partnerky Müller.

Paradoxom je, že dvojica, ktorú dnes spája aj spoločný syn Markus (3), sa spoznala už pred tridsiatimi rokmi na hudobnom festivale. Odvtedy si k sebe hľadali cestu dovtedy, pokiaľ ju nenašli.

Marko Igonda (41)

Rodák zo Žiliny žije už 15 rokov v Prahe. K našim susedom zlákala herca Marka Igondu láska k českej herečke Hane Ševčíkovej, ktorá si zahrala Marienku v televíznej rozprávke Arabela.

Ako to už býva, herci sa spolu zoznámili na jednom predstavení v divadle a odvtedy sú spolu. Aj to bol dôvod, prečo sa Igonda vybral na herecké skusy do Prahy.

„Do Česka som išiel kvôli svojej žene, ale chcel som aj zmenu, chcel som zmeniť kolegov, lebo vtedy herec napreduje. Takže to bolo z pracovného hľadiska, a keď sa to spojí s láskou, je to ideálna kombinácia,“ vysvetľuje herec zo seriálov Panelák či Pod povrchom. A aj keď si Igonda v roku 2005 vzal za ženu Češku Hanku, po­dľa neho je temperamentnejšia než hociktorá Slovenka.

„Keď príde, všetko je v pozore. Všetko musíme mať urobené a aj urobíme. Ja zase rád stojím opodiaľ. Som rád v tichu, ale keď treba, viem zareagovať,“ priznáva, kto doma nosí nohavice Marko.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?