Utorok 19. 3.
Jozef
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.07.2015 19:01 | Správy | Zahraničné správy
Video

Potopí Kramného jeho odhalené súkromie? 16 prosebných SMS správ z Egypta!

Pár dní predtým prišiel o manželku a malú dcérku, napriek tomu Petr Kramný nemyslel na nič iné ako na manželkinu neveru.

Na súde v pondelok zaznelo celkovo 16 esemesiek, ktoré poslal svojej susedke Světlane C., píše Blesk.cz. Práve jej manžel ho totiž niekoľko mesiacov pred dovolenku upozornil na to, že je mu Monika neverná so Slovákom Jánom.

Světlana na súde vypovedala, že prvá SMS jej od Petra Kramného prišla už 4. augusta. "Chcel, nech mu poviem celú pravdu. O tej nevere. Chcel odo mňa kontakt na Jána," opísala na súde.

Svedkyňa mu mala odpísať, nech to nerieši. "Nechápala som, prečo sa na to pýta. Tú SMS mi ale poslal ešte v ten deň znovu," vypovedala. Petr Kramný jej vtedy písal: "Prosím, potrebujem to vedieť, aj keď to bude kruté. Tú hrôzu v živote nezabudnem, neviem, či žila dvojaký život."

 

Nasledovala hneď tretia SMS. "Veľmi ťa prosím, odpíš, aj keď pravda o Monike bola hrozná, je to dôležité pre túto tragédiu." Světlana mu odpísala, že nevie, pretože sa s Monikou dlho nebavila.

"Mňa zaujíma doba, keď bolo medzi nami všetko dobré. Prosím, ja to unesiem." Světlana to vtedy pochopila tak, že Petr hovorí o afére so striptízom, a odpovedala, že tam vtedy nebola, ale že je to pravda.

"A čo Ján, spala s ním? Ak to urobila, tak za to môže ona a nie ja," nedal sa odbiť Kramný. "Svoj život by som dal za jej, veľmi mi chýba," pokračoval už v ďalšej správe ľútostnejšie.

Siedma SMS už Světlanu veľmi zarazila. "Ahoj, nevadí, že píšem? Začínam sa desiť, čo sa dozviem o Monike. Vraj mala viac FB a to predsa nie je v poriadku," písal svojej susedke. Tá mu odpovedala, že vtedy mali prísť na stretnutie, o ktoré ich ona a jej manžel Natan požiadali, keď sa nevera prevalila. Vtedy si ale nič vydiskutovať nechceli a nedorazili. Petr potom svojmu susedovi napísal, že svojej žene verí.

"Bola to veľká chyba. Pýtal som sa jej a ona mi prisahala na smrť Klárky, nemal som dôvod neveriť," reagoval.

Ďalšou správou sa potom dostal k veľmi cenným informáciám. "Ahoj, poznala si ten Facebook, ktorý som nesmel vedieť?" Světlana vo svojej výpovedi priznala, že mu Monikinu druhú identitu dala, pretože bola z celej situácie nesvoja. "Veľmi si to od teba vážim," napísal jej.

"Ospravedlňujem sa, že som vám vtedy neveril. Ak sú nejaké fotky, tak mi ich prosím pošli," pokračoval potom. "Bolo to, ako keby zisťoval informácie od viac ľudí. Neviem, či mi to prišlo divné, Petra mi bolo ľúto a nedokázala som si predstaviť tú situáciu," vysvetľovala Světlana.

Kramný ale pátral ďalej. "Tie fotky som nenašiel, kde sú?" Světlana mu potom napísala server, kde ich nájde. "Tie fotky už som videl, čo som našiel," nasledovala odpoveď.

"Došlo na tej akcii sa striptérom k niečomu? Potom sme sa pohádali a povedal som jej, nech si vyberie - Facebook, alebo ja, a inak nech sa zbalí a vypadne," priznal Kramný v štrnástej správe. V ďalšej Světlane písal, že kreditnú kartu, ktorú Monike naoko zobral, vytiahol zo šuplíka a nebola ani aktivovaná. V poslednej správe potom naliehal, že mu neprišli Monikine fotky, ktoré mu poslala.

Ďalej potom komunikovali už len po mailoch. "Túto komunikáciu s Petrom som zmazala, prestala som mu veriť, keď mi Katka povedala, že je v pohode, a že mali spolu aj návrhy na sex a že s ňou flirtoval. Prišla mi strašne naivná," vypovedala.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Posun v prípade tragického pádu mosta na Spiši! Uznal súd statičku za vinnú?
Juraj Bača bol celý týždeň na antibiotikách.
Foto
Zdravie Juraja Baču v ohrození: Skončil v rukách zdravotníkov, infúzie počas Let's Dance!
S Jánom Kubišom sa v relácii Včas rozprávala Benita Feketeová.
Prezidentský kandidát Ján Kubiš v relácii Včas: Slovensko nie je v medzinárodnej izolácii
Konstantin a Aryna prežíval radostné spoločné chvíle.
Foto
Obrovský smútok svetovej dvojky: Prišla o životnú lásku († 42), zomrel hokejový reprezentant
(Ilustračná foto)
V regióne stúpol počet ochorení: Pribudlo mnoho pacientov! Zatvárali aj školy
Foto
Bývalí tréneri o Čavričovom odmietnutí repre: Nech si uvedomí, prečo dostal občianstvo!
(ilustračná foto)
Slováci, chcete si zaobstarať hlasovací preukaz? Ponáhľajte sa, čas sa kráti!
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
Daň za nedostatok pediatrov: Množstvo detských pohotovostí zanikne! Hľadá Dolinková riešenia?
Horehronské múzeum v Brezne.
Váš Tip
Sviatky jari v Horehronskom múzeu naladia ľudí na veľkonočnú atmosféru: Toto návštevníkov na podujatí čaká!
Na snímke sprava prezidentka SR Zuzana Čaputová a český prezident Petr Pavel
Čaputová po schôdzke s českým prezidentom: Dôležitý odkaz oboch hláv štátu!
Ilustračné foto
Hrozí Európe kolaps?! Meteorológ vydal desivé varovanie: TOTO je mapa mŕtvych zón
Foto
Legendy Košíc Lukáč a Slovana Rusnák sa stavili: O čo ide?!