Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.06.2015 20:26 | Správy | Zahraničné správy
Video

Katku v detstve zneužíval otčim, teraz skočila pod metro: Pred smrťou zanechala desivé svedectvo!

Spísala príbeh svojho detstva o netvorovi, ktorý jej zničil život, o dlhých rokoch zneužívania, o bolesti, ľahostajnosti a utrpení. 

Potom Češka Katka H. z Prahy, ktorú celé detstvo sexuálne zneužíval jej otčim, zaklapla notebook a odišla zomrieť. Vo štvrtok ráno skočila na stanici Anděl pod kolesá metra. Svoj príbeh plný bolesti, hrôzy a zúfalstva Katka, ktorá sa celý život snažila pomáhať druhým a hlavne deťom, pred smrťou opísala na svojom blogu.

Otčim začal Katku zneužívať ešte v čase, než začala chodiť do školy. Na jej telíčku sa ukájal, kedykoľvek mal príležitosť - v jej detskej izbičke, na manželskej posteli aj v kúpeľni. Prežité hrôzy si dievča pamätalo len útržkovito, napriek tomu ich opísalo veľmi verne. "Zrazu sa objaví on. Chytí ma v páse a postaví ma do rovnakej káričky, v ktorej práve pokojne spí moja bábika. Tričko mi vyhrnie hore ku krku a nohavice aj spodnú bielizeň naopak stiahne až k mojim členkom. Môj hrudník a rozkrok sú to jediné, čo sa od neho za celú moju existenciu dočkalo priazne, " spomínala.

 

Na zneužívanie po nejakom čase prišla Katkina babička. Matka ale svojho muža zo strachu, aby nezostala sama, kryla. Hádky v rodine neustávali a vystupňovali sa až v obojstrannú nenávisť. "Od tej doby bola táto stará pani vnímaná ako niekto, kto neustále vyvoláva hádky, a ja ako zlo, kvôli ktorému vznikajú," verilo dievča.

Obťažovanie pokračovalo aj v čase, keď už bola Katka pre pedofila stará. Otčim jej tým neustále dával najavo svoju prevahu. "Tak u mňa prepukol odpor k vlastným narodeninám, pretože vždy, keď mi išiel popriať a chcel mi dať pusu, pokúsil sa mi strkať jazyk do úst," píše sa v desivom svedectve. Nakoniec sa dievča po smrti babičky, ktorá jediná stála na jej strane, rozhodla odsťahovať. Problémov a depresií sa odchodom ale nezbavila. "Je mi tak zle, ako mi už dlho nebolo. V noci sa neustále budím, a keď na chvíľu zaspím, mám nočné mory. Tiež sa mi vrátili prudké bolesti hlavy, ktoré mám len ak som vo veľkom strese," písala v poslednom príspevku , ktorým sa snažila svoje rozhodnutie vysvetliť a prvýkrát a naposledy o svojom traumy prehovoriť.

Kamarátom v ňom odkázala, že je vďačná za všetko krásne, čo s nimi prežila, ale už nemôže ďalej "dopustíme sa skutku, ktorý je známy tým, že ľudia, ktorí sa ho dopúšťajú, myslia len sami na seba a neberú ohľady na ostatných. V tomto smere som úplne vinná. Myslela som na ostatných vždy, v podstate celý svoj život. Ale teraz je čas urobiť to, čo je najlepšie pre mňa. Je mi ľúto, že som zbabelá, ale na svoju smrť sa teším, "zneli jej posledné slová.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Pri úprave trávnika je každá pomoc dobrá
Foto
Veľký test benzínových kosačiek: Podrobné porovnanie cien, výkonu a hlučnosti!
Senzácia sa nekonala: Slováci zabojujú o bronz
Herec Juraj Kukura musel vyhľadať lekárov.
Herec Juraj Kukura v opatere ONKOLÓGOV: Jeho vzhľad sa zmenil
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD).
Ministerka Dolinková o jej odvolávaní: Nevidím žiadny relevantný dôvod
Zariadenie ciel v Leopoldove je veľmi strohé.
Viete, kto sedí v basách na Slovensku? Budete sa diviť, čo za ľudí sedí za mrežami
Juraj Bača (36)
Prečo Bača býva aj po 30-ke u rodičov: Osudový INCIDENT pred podpisom hypotéky!
Rodina Brodekovcov vytvorila v USA veľký biznis
Foto
Klan Brodekovcov dal svetu vynález, ktorý používame dodnes! Zachráni sa rodný dom šikovných Slovákov?
Machala zapochyboval o guľatosti Zeme.
Váš Tip
Vedci reagujú na Machalu: Takto si guľatosť Zeme môžete overiť aj bez cesty do vesmíru
Kate v marci priznala, že jej diagnostikovali rakovinu.
Blízka princeznej Kate po PRVÝKRÁT prelomila mlčanie: Je to naozaj ZLÉ
Developer zdemoloval pamätihodnosť Bratislavy.
Foto
Bratislava prišla o kus histórie: Vzácnosť prežila obe svetové vojny, teraz je fuč! Komu hrozí pokuta?
Foto
USA 18 – Slovensko 18 ONLINE: Vybojujú naši mladíci senzačný postup do finále?
Nevideli ste tohto muža?
Zobral si bicykel a NEZAPLATIL: Polícia prosí o pomoc! Nevideli ste tohto muža?