Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.05.2015 14:00 | Správy | Zahraničné správy
Video

Fotka navonok svadobnej idylky skrýva OHAVNÉ tajomstvo: Ako dokázala s niečím takým žiť?!

Fotografie z jej vlastnej svadby, ktoré by mali slúžiť ako krásne spomienky na tento veľký deň, ju skôr nútia plakať. 

Rodinný priateľ znásilnil Kristy ešte ako malé dieťa. Prvýkrát sa stretla s Georgom, keď sa presťahoval do ich domu ako nájomník. Vtedy mali Kristy iba päť rokov. Spooner bol vodič dodávky, rodinný priateľ, ktorý prežíval ťažké časy. Jej rodičia mu pomohli, bez najmenšieho tušenia o tom, aké monštrum sa skrývalo za jeho úsmevom.

„Od začiatku si zo mňa spravil jeho špeciálne zvieratko. Vždy sa za mňa postavil, keď ma odmietli. Objímal ma a šteklil. Keď sme potom boli sami, sexuálne sa ma dotýkal. Po šiestich mesiacoch sa odsťahoval, no jeho nový domov bol hneď za rohom, aby mi mohol byť stále nablízku. Niekedy si ma brával so sebou do práce a sexuálne ma obťažoval na zadných sedadlách auta a dodávky. Inokedy sa zase spýtal mojej mamy, či by som u neho mohla prespať. Keď som mala deväť rokov, George ma využíval aj na sex,“ s ťažkosťou spomína Kristy.

Bola príliš mladá, aby porozumela tomu, čo sa dialo. George jej dokonca nahovoril, že jej rodičia ju nemajú radi a on je jediný, kto ju skutočne ľúbi. Povedal jej aj to, že jej rodičia vedia, čo spolu robia a súhlasia s tým.

 

„Verila som všetkému, čo povedali dospelí. Sexuálna aktivita mi pripadala ako cena, ktorú musím zaplatiť niekomu, aby sa o mňa staral a zaujímal. George mi tvrdil, že toto sa deje každému malému dievčatku," s ťažkosťou na srdci spomína Kristy. V pätnástich sa Kristy odsťahovala do King´s Lynn a ukončila tým sexuálne obťažovanie, ktoré zažívala. V sedemnástich si našla priateľa, otehotnela, porodila mu krásnu dcéru a syna. Vzťah sa potom skončil. Keď mala 18 jej rodina ju nasledovala do King´s Lynn a spolu s nimi prišiel aj George. Ten sa tváril, akoby sa nič nestalo. Trápenie Kristy sa konečne zmenilo na šťastie, keď si ako dvadsaťjedenročná našla svojho súčasného manžela.

Krátko na to sa rozhodli vziať, s tým však prišiel jeden háčik. Na ich svadbu musela pozvať aj násilníka Georga Spoonera. „Každý by sa ma pýtal, prečo nie je pozvaný a ja som ešte stále nebola pripravená povedať im pravdu. Tá ma dodnes desí,“ vraví Kristy.

Nakoniec teda urobila ťažké rozhodnutie a pozvánku mu dokonca doručila osobne domov. Našťastie s ňou išiel aj Barry. Ten, nič netušiaci, len stále opakoval, aký je George divný. Vtedy to už Kristy nevydržala a vyšla s pravdou von. Barry chcel ísť okamžite na políciu, no Kristy to nedokázala. Pohádali sa a on sa na chvíľu odsťahoval. Potom si však uvedomil, že toto rozhodnutie leží na Kristyných pleciach.

Všetko zlé je však na niečo dobré. To sa potvrdilo aj teraz, keď prítomnosť Spoonera na svadbe donútila nevestu uvedomiť si, že musí konať. Mamička troch detí sa teda konečne odhodlala. Svojim najbližším povedala celú pravdu a rozhodla sa ísť na políciu. Spooner, ktorý má teraz 54 rokov, momentálne čaká na trest, keďže bol uznaný vinným.

„Teraz, po toľkých rokoch, sa cítim konečne dobre. Vzala som násilníka z ulíc. No spomienky na to, čo mi toto monštrum urobilo, sú so mnou každý deň,“ hovorí.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Peter Nagy
Foto
Peter Nagy má NOVÚ priateľku! V 65-ke našiel lásku u TEJTO krásnej fitnes trénerky
V Nitre absolvovala výmenu hlavice stehnovej kosti 105-ročná pacientka.
V Nitre podstúpila zákrok 105-ročná pacientka: Pani Helenu čakajú doma desiatky príbuzných
Nemocnice by mohli získať peniaze na nové CT a MR prístroje. Kvalitná diagnostika je totiž drahá, pomoc od štátu sa preto zíde.
Foto
Rezort zdravotníctva rozdelí milióny eur: Čo kritizujú lekári a o čo požiadali nemocnice?
An unknown criminal's hands dressed in black with tools of the trade and cash
Početné krádeže v Prešove: Za všetkými stojí jeden Bratislavčan! Ako mu v rukách skončili tisíce eur?
Mzdy rastú, ale rastú aj výdavky.
Rebríček prosperity v EÚ: Takto dopadlo Slovensko a aha, kde skončila Česká republika!
Drone no copyright in a soybean field,
Ministerstvo obrany vyzýva ľudí: TOTO s dronmi neskúšajte! Hrozí vám mastná pokuta
2009. Dvojicu hercov milovali všetky deti.
Spomínate si na reláciu Elá hop? Takto vyzerá legendárne duo dnes! Čo po rokoch s hrdosťou priznali
Foto
Odišiel priskoro: V mladom veku zomrel majster Slovenska († 39)
Zrazenému cyklistovi letel na pomoc záchranársky vrtuľník (ilustračné foto).
Seniora zrazil v Kútoch autobus: Vážne zranenia! Na pomoc mu letel záchranársky vrtuľník
Domácim
násilím
trpia
častejšie
ženy.
Zažívate domáce násilie a neviete, ako ďalej? Odpoveď môžete nájsť na týchto miestach na Slovensku
Vysoké Tatry.
Aprílové počasie úraduje: Hory sa zahalia späť do zimy! Pre zvyšok krajiny to tiež nevyzerá ružovo
Schindlerová zapózovala v posilňovni. Na cvičenie zvolila pomerne netradičný spodný diel.
Foto
Schindlerová dráždi vo fitku: BUJNÝ dekolt natlačený v podprsenke a... Uff, pozrite sa DOLE!