Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.05.2015 00:00 | PR články

5 vychytávok, ktoré bude milovať na kosačkách aj vaša žena!

Sezóna kosenia trávy je tu v plnom prúde. Pohyb s kosačkou v záhrade je pre mnohých majiteľov záhrad relaxom, ktorý si doprajú každý týždeň. V tých chvíľach to sú len oni a ich stroj, čo vládnu záhrade.

Ale ruku na srdce, nájdu sa aj takí, pre ktorých je to strata času. A tým potom pomôže už len robotická kosačka alebo záhradník. Ale, ktorý chlap si do svojej záhrady objedná záhradníka a podvedome tak bude riskovať harmóniu a pokoj v rodine?

Skôr ako riešiť záhradníka alebo občasné hádky o tom, že „nebol čas“ pokosiť záhradu a že „tráva je zase prerastená, to mi robíš naschvál, keď má prísť návšteva“, máme pre vás lepšie riešenie. Prinášame prehľad 5 vychytávok, vďaka ktorým si aj ženy zamilujú kosenie trávy, bude ich baviť a v ideálnom prípade vás ku koseniu trávy na pár týždňov, mesiacov nepustia.

Systém InStart - to, čo je bežné pri autách vyšších tried, už preniklo aj medzi záhradné kosačky. Už žiadne namáhavé štartovanie ťahaním za šnúru, dnes už stačí stlačiť tlačidlo a kosačka je naštartovaná. Systém InStart nájdete napr. na kosačke SP 535 BW EL 4S, ktorú v SR predáva Mountfield pobežíte ako majster sveta na 100 metrov alebo si dáte relax a budete sa pohybovať v prázdninovom spomalenom móde.

 

Otvoriť galériu

 

Otvoriť galériu

Otvoriť galériu

Elektrický štartér - tvrdíte, že štartovanie kľúčikom má stále svoje čaro a len ho len tak neprekoná? Je vaša žena aktívna vodička? Ak áno, iste možnosť štartovania kľúčikom ocení. Je to jednoduché a rýchle.

Otvoriť galériu

Otvoriť galériu

4-rýchlostná prevodovka - časy jednej pojazdovej rýchlosti sú už preč, dnes je vrcholom prevodovka, ktorá umožňuje výber vyhovujúcej rýchlosti jazdy. A už je len na vás a tiež aj na teréne, či za kosačkou

Otvoriť galériu

Systém Ready Start - už žiadne problémy s nástrekom paliva a ručným nastavením sýtiča. Jednoducho stlačíte plyn a potom už len zatiahnete za šnúru. A kosačka je pripravená kosiť.

Otvoriť galériu

Mulčovanie - nebaví vás alebo vašu ženu vysypávať kôš s pokosenou trávou? Vyskúšajte mulčovanie, pri ktorom nôž v uzavretom priestore šasi rozdrobí posekané steblá trávy na jemné kúsky a pre trávnik vytvorí prírodné hnojivo. Možnosť mulčovania získate buď samostatne, alebo v systéme 4v1, vďaka ktorému kosačky svojim používateľom ponúknu 4 možnosti spracovania trávy - zber trávy, mulčovanie, zadný aj bočný odhod.

Otvoriť galériu
Moderná doba pri záhradných kosačkách pokročila dopredu a už nielen záhradné traktory sa svojím vybavením približujú štandardnej výbave automobilov. Sami sme zvedaví, kde a kedy sa technologický vývoj vybavenia záhradných kosačiek zastaví a čo nové prinesie.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
(ilustračné foto).
Po uzavretí vzdušného priestoru nastali komplikácie: Výrazné meškania letov!
(ilustračné foto).
Muž neďaleko Dolného Kubína vpálil do stromu! Hrôza, čo polícia neskôr zistila
Ruský prezident Vladimir Putin.
Dohodlo si Rusko kšeft storočia?! Čína poskytla pomoc lodi, na ktorú USA uvalili sankcie
Na parlament v Aténach pochodovalo 13.000 nespokojných študentov.
Na propalestínskych protestoch to vrelo! V areáli univerzity zadržali vyše 90 ľudí
Čo trápi ľudí v regiónoch?
Foto
Čo NAJVIAC trápi Slovákov: Prieskum odhalil trpkú realitu! Čo by podľa odborníkov pomohlo?
Fedor Flašík * 14. 1. 1958 † 22. 4. 2024.
Foto
Podnikateľ Fedor Flašík († 66): Kde a kedy mu dajú posledné zbohom?
Platí výstraha pred horúčavami. (ilustračné foto)
Vlna horúčav vzala už 30 životov: To je extrém, teplota má vybehnúť nad 50 stupňov!
(ilustračné foto)
Košičania, spozornite: V meste má vyrásť nová stavba za 60 miliónov!
(ilustračné foto)
Fatálne mrazy u našich susedov, pestovatelia smutne reagujú: Jedným slovom, KATASTROFA!
Foto
Stihne Juraj Kucka EURO? Hráč Slovana posiela jasný odkaz