Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.05.2015 14:16 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Záhadná smrť markizáckeho kameramana Daniela Noseka († 40): Sedel 5 hodín mŕtvy v aute!

Nedokážu uveriť, že svojho kolegu a dobrého kamaráta už nikdy neuvidia! Herci zo seriálu Chlapi neplačú sa z nečakanej smrti ich dvorného kameramana Daniela Noseka († 40) nedokážu spamätať.

Muž na vrchole síl a tvorivý pracant totiž v sobotu našiel svoju smrť v zaparkovanom aute v Petržalke. Hviezdam Tomášovi Maštalírovi (37), Braňovi Deákovi (32) či Dominike Kavaschovej (25) sa po zdrvujúcej správe kotúľajú slzy smútku dole lícami a hľadajú odpoveď prečo. Tú zatiaľ nepozná ani polícia. V sobotu ráno našli na čerpacej stanici na Panónskej ulici v Bratislave mŕtvolu muža. Bratislavčan nehybne sedel bez známok života v zaparkovanom aute niekoľko hodín.

 

Včera vysvitlo, že išlo o kameramana Daniela Noseka, ktorý pracoval pre markizácky seriál Chlapi neplačú. Smrť vnímavého kolegu, s ktorým si väčšina hercov a štábu rozumela aj mimo kamery, okamžite tvrdo zasiahla každého z nich. Najťažšie tragédiu nesie Tomáš Maštalír. „Hovorí sa mi o tom ťažko. Bol to pre mňa obrovský šok, ešte predvčerom sme spolu nakrúcali,“ povedal Novému Času zlomený herec. Slová hľadal aj jeho kolega Braňo Deák, ktorý nebohého Daniela označil za príjemného chalana.

Otvoriť galériu
„Mrzí ma, čo sa stalo. To, že už nie je, je veľmi zlé,“ priznal Deák. Kondolenciu plnú bolesti vyjadrili na Nosekovom profile na sociálnej sieti aj herečky Dominika Kavaschová a Kristína Farkašová. Ani jeden z umelcov si nevie vysvetliť, prečo ich kamarát zomrel. „Podľa vyjadrenia obhliadajúceho lekára na tele nebohého neboli zistené žiadne vonkajšie známky násilia, avšak pre zistenie presnej príčiny smrti nariadil vykonať zdravotno-bezpečnostnú pitvu,“ informovala v sobotu Tatiana Kurucová, hovorkyňa KR PZ v Bratislave. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Otvoriť galériu

Odrazil sa od dna

Pracovitý Nosek bol v brandži veľmi obľúbený a vyhľadávaný kameraman. V minulosti pracoval na hudobnej šou Legendy popu a na ďalších úspešných reláciách. Týždeň po poslednej klapke obľúbeného seriálu Chlapi neplačú odišiel navždy aj on. „Viem, že asi pred desiatimi rokmi si prešiel osobnou krízou, ale odvtedy bol z neho iný človek. Veľa sa hýbal a športoval,“ povedal Novému Času zdroj z televízie. Po Nosekovi zostal malý synček. Polícia v aute smrti dokonca našla autosedačku. „Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť,“ smútia v Markíze.

Otvoriť galériu
Herci smutia za kamarátom

Otvoriť galériu

Otvoriť galériu

Otvoriť galériu
Braňo Deák: „Mrzí ma ,čo sa stalo.“
Zdroj: adn, tv markíza, anc

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Z Rafahu utiekli už stovky tisíc ľudí: Dôvodom je pokračujúca ofenzíva izraelskej armády
Foto
Hudáček perlil v priamom prenose: Bol som na záchode...
Izraelský minister hrozí demisiou: Toto je dôvodom!
Foto
Slováci žiadne prekvapenie nedopustili: Dvojgólovým hrdinom Hudáček!
Cyklistické preteky Okolo Slovenska si vyžiadajú dopravné obmedzenia.
Vodiči pozor! Tomuto úseku sa vyhnite: Budú sa tu konať cyklistické preteky
Počet palestínskych obetí vojny v Pásme Gazy od 7. októbra prekročil 30.000.
Tragický postup Izraela: V Pásme si vyžiadal desiatky obetí a zranených
Foto
Golonka o spore so Šťastným: Vyhral som súd, doteraz sa neospravedlnil
V Indii platí výstraha: Teplo si už vyžiadalo viaceré obete!
Iránska držiteľka Nobelovej ceny za mier Narges Mohammadíová.
Laureátka Nobelovej ceny sa postaví pred súd: Obvinená je z propagandy?
(ilustračné foto).
Vírus vtáčej chrípky sa potvrdil v zaľudnenej metropole: Ako znížiť hroziace RIZIKO?
Pavol Regenda skóroval tri sekundy pred koncom prvej tretiny.
Foto
Francúzsko - Slovensko ONLINE: Sledujte zápas MS v hokeji
Foto
Známe tváre prišli podporiť Slovákov na MS: Dorazil exfarmár alebo syn futbalovej legendy