Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.05.2015 00:00 | PR články

Nadmerné potenie môže zničiť aj váš život: Ako sa ho definitívne zbaviť?

Nadmerné potenie, označované lekárskym termínom hyperhidróza, je často prehliadanou avšak nebezpečnou chorobou, ktorá trápi až 10% z nás. Premočené zvršky aj topánky, mapy v podpazuší, hlava a čelo ako by na vás niekto vylial vedro s vodou a podať niekomu ruku? Takmer nemožné! Dôsledky tejto choroby na životnú pohodu a sebavedomie postihnutého jedinca sú fatálne. Potíte sa viac ako je zdravé a nič Vám nepomáha? Rozhodne čítajte ďalej!

Nadmerné potenie je choroba

Áno, je to tak. Nadmerné potenie je choroba postihujúca potné žľazy na najrôznejších častiach tela. Najčastejšie sa prejavuje na hlave, v podpazuší, chodidlách, dlaniach a intímnych partiách postihnutého jedinca. Neviete, či touto chorobou, ktorú lekári nazývajú hyperhidróza trpíte? Stačí Vám len myšlienka alebo najmenšia stresová situácia a cítite, ako nad svojím potením strácate kontrolu? Prebúdzate sa v suchu, ale do pár minút ste prepotení skrz na skrz? Potíte sa bez akejkoľvek vonkajšej príčiny a pri normálnej alebo nízkej okolitej teplote? Potom trpíte hyperhidrózou!

Zbavte sa potenia hlavy, podpazuší, nôh, rúk a ďalších častí tela >>

Otvoriť galériu

Ako z toho von

Existuje hneď niekoľko spôsobov. Ktoré môžeme rozdeliť podľa ceny a účinnosti. Botulotoxínové injekcie sa používajú na odstránenie nadmerného potenia už pekných pár rokov. Ich nevýhodou je však VEĽMI vysoká cena a to, že v niektorých prípadoch vôbec neúčinkujú. Predtým sa tiež vykonávala operácia zvaná hrudná sympatektómia, tá však má toľko možných vedľajších účinkov, že ju s pokojným svedomím nemožno odporučiť nikomu. V poslednej dobe sa však stále viac dostáva do popredia prístroj, nazvaný Electro Antiperspirant, s ktorým sa dá zbaviť nadmerného potenia takmer kdekoľvek na tele a hlavne v pohodlí vlastného domova. Čo potvrdzujú tisíce spokojných klientov aj samotní lekári.

Viac informácií o Electro Antiperspirante

Otvoriť galériu

Čo je Electro Antiperspirant

Electro Antiperspirant je v súčasnosti absolútne jediným prostriedkom na svete, ktorý počas náročného klinického testovania pomohol všetkým pacientom, ktorí trpeli nadmerným potením. Táto účinnosť bola dosiahnutá vďaka použitiu výrazne vylepšenej technológie s názvom iontoforéza, vďaka ktorej dokáže odstrániť nadmerné potenie rýchlo, bezpečne, na VEĽMI dlhú dobu a v podstate na ktorejkoľvek časti tela vrátane hlavy, podpazušia, nohách alebo rukách. Ak teda nadmerné potenie obťažuje aj Váš život, Electro Antiperspirant vyzerá ako ideálne riešenie.

Electro Antiperspirant a názory lekárov >>

Názor užívateľa Electro Antiperspirantu

"Prístroj mám doma niečo cez 2 týždne, tak je čas na zhodnotenie. Už po 4 použitiach sa dostavili výsledky, ktoré sú neuveriteľné - úplne suché ruky, žiadne potenie, žiadne nepríjemnosti pri podávaní ruky, žiadne mokré papiere pri podpisovaní, suchý volant pri riadení... Za akýchkoľvek okolností, či už pracovných, stresových, ruky sú stále suché, bez náznaku kvapky potu. Dokonca som si prvýkrát v živote nakrémoval ruky. Prístroj vrelo odporúčam, kto vie čo je to žiť s hyperhidrózou, určite nebude ľutovať tejto investície... Ďakujem výrobcovi tohto prístroja!" (Hightech Development s.r.o., pozn. red.)

Objednať Electro Antiperspirant vrátane záruky vrátenia peňazí a dopravy zadarmo >>

Otvoriť galériu

100% úspešnosť alebo peniaze späť

Aj napriek tomu, že je Electro Antiperspirant preukázateľne tým celosvetovo najlepším prostriedkom na odstránenie nadmerného potenia kdekoľvek na tele je naň poskytovaná záruka vrátenia peňazí. Ak Vám Electro Antiperspirant nebude akokoľvek vyhovovať jednoducho ho vrátite a dostanete svoje peniaze späť. Nič neriskujete a jediné čo môžete získať je pocit, že nadmerné potenie už nikdy nezničí ani jednu z Vašich výnimočných životných situácií. Electro Antiperspirant vrátane záruky vrátenia peňazí, dopravy až domov do druhého dňa zadarmo a vyškolenej podpory, ktorá Vám vždy ochotne poradí si môžete objednať na nižšie uvedenej internetovej adrese:

Objednať Electro Antiperspirant vrátane záruky vrátenia peňazí a dopravy zadarmo >>

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Bionická včela je takmer ako živá.
Foto
Žiadne sci-fi, ale skutočnosť: Bionická včela sa možno raz ocitne aj v armáde
(ilustračné foto)
Unikol spravodlivosti? Zomrel prominentný právnik († 71): Figuroval v škandále svetových rozmerov
Hailey a Justin sa stanú rodičmi.
Veľká novinka v živote Justina Biebera: Po tomto sa jeho život radikálne zmení!
Ulice švédskeho mesta Malmö zaplavili stovky demonštrantov. Dôvodom bola súťaž Eurovízia.
Tisíce ľudí vyšli do ulíc v Malmö: Všetko kvôli jednej speváčke v Eurovízii
Foto
Do slovenského kádra už nikto nepribudne: TOTO je naša finálna súpiska na MS v Česku!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Je to tu, Trump priznal, čo by zrušil po nástupe do funkcie: Biden bude peniť od zlosti
(ilustračné foto)
Hrozivá nehoda v blízkosti Senice: Auto sa zrazilo s motocyklom! Na ceste vyhasol ľudský život
(ilustračné foto).
Tragédia počas splavu: Muž († 57) vypadol z kajaku, lekári mu už nevedeli pomôcť
Foto
Tréner Craig Ramsay vníma Slafkovského ako lídra: Z Juraja sme nadšení
Cena projektu sa pritom odhaduje na stovku miliárd dolárov.
Foto
Hanba na tri zimy! Postavili most, ktorý nikam nevedie: Šialené, koľko peňazí naň minuli
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu
USA pohrozili Izraelu, odkaz Netanjahua je jasný: Ostaneme v boji sami, ak budeme musieť!
Izzy problémy s menštruáciou značne komplikujú život.
Foto
Menštruácia jej robí zo života PEKLO: Lekári si nevedia rady! Jej slová zabolia aj vás