Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.05.2015 08:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Aneta Sedlmair Parišková: Prvý rozhovor o kríze v manželstve s Markom

Začína sa ďalšia farmárska šou o láske. Moderátorka Aneta Parišková sa pri nakrúcaní Farmár hľadá ženu stretáva s osamelými a sympatickými chlapmi.

Ako to prežíva, keďže je už mesiace bez kanadského manžela Marka Sedlmaira (35)? Aká vážna je kríza v ich vzťahu vysvitlo z niektorých Anetiných odpovedí...

Váš manžel je už niekoľko mesiacov v Kanade, preč je dlhšie, ako zvykol bývať v minulosti. Je tá kríza medzi vami vážna?

Je to veľmi citlivá téma, ktorú nechcem riešiť cez médiá.

 

Mark povedal, že rozhodnutie o spoločnej budúcnosti necháva na vás. Prekvapilo vás, že také niečo žiada od vás, akoby na vzťah neboli dvaja?

Nehnevajte sa, ale vyjadrenia môjho manžela nechcem verejne komentovať.

Otvoriť galériu
Ako deti znášajú jeho neprítomnosť? Máte troch chlapcov a pre tých je mužský vzor dôležitý...

Pre všetky deti, dievčatá aj chlapcov, je dôležité mať mamku aj ocka, ženský aj mužský vzor. Tak by to malo byť. Život však nie je ideálny a prináša kadečo. Samozrejme, že chlapcom Mark chýba. Kým nie je teraz s nimi, zameriavajú sa na iných mužov – milovaného dedka a môjho brata Adama. Ale, samozrejme, otec je otec.

Vy ste úspešná žena nielen v televízii, ale aj vo vlastnom biznise – máte súkromnú škôlku. Okrem toho máte ďalšie aktivity, tri deti na starosti... Nie ste pre mužov, ktorí chcú byť predsa tými vodcami, až priveľmi silná a činorodá?

Pre niektoré typy mužov to určite problém je. Ale, našťastie, muži sú rôzni. A nájdu sa aj silní muži, ktorí to, naopak, oceňujú a vážia si takéto typy žien. Navyše ja nepotrebujem byť vodca. Ale aktívna a činorodá, to jednoducho odjakživa som. Vždy som chcela niečo v živote dosiahnuť, pracovať na sebe a žiť z peňazí, ktoré si zarobím. Predstava „dobre sa vydať“ a žiť z peňazí manžela mi bola vždy „proti srsti“. Nie som skrátka ten typ, mala by som problém so sebaúctou.

Otvoriť galériu
Práve sa spúšťa ďalšia séria šou Farmár hľadá ženu, a tá je o láske. Keď tak za tie roky sledujete farmárske príbehy, z ktorých niektoré boli aj citlivé, na čo ste prišli?

Len sa mi potvrdilo to staré známe, že všetci túžime po láske. A potvrdilo sa mi to aj teraz pri nakrúcaní prvej časti novej série Farmár hľadá ženu. Každý z farmárov, ktorých som navštívila, je iný, ale všetci potrebujú niekoho milovať a byť milovaní.

Je pre vás sledovanie tých romantických príbehov v súčasnej situácii zložitejšie?

Všetkým ľuďom úprimne prajem lásku, rada vidím zamilované páry, teším sa, keď sa niekomu láska podarí. Veď láska nás všetkých robí lepšími. Keď som počas nakrúcania hovorila s farmármi o láske a o ich vysnívanej žene, všetkým sa zrazu roznežneli oči a bolo vidieť, ako veľmi im chýba žena, ktorú by mohli milovať. Myslím, že každý jeden z farmárov, s ktorými som sa stretla, má čím osloviť potenciálnu partnerku.

Otvoriť galériu
Ktorý vás očaril? Nemali ste niekedy chuť „zdrapnúť“ nejakého šarmantného farmára, ktorý sa na svet možno nepozerá zložitým pohľadom mestského človeka?

Napríklad 30-ročný Peťo z Poľany ma fascinoval tým, aký je šikovný. Popri starostlivosti o obrovské pozemky a zvieratá si všetko dokáže zorganizovať tak, aby mal čas napríklad aj na šport. Venuje sa najmä hokeju a horskej cyklistike. „Kovboj“ Peťo z Veľkej Fatry sa venuje koňom, ale je aj veľmi podnikavý a vtipný. To má spoločné aj s koníčkarom Tonkom, ktorý je aj manuálne veľmi zručný, aj veľmi inteligentný. Do voza aj do koča je Maroš z Nízkych Tatier. Obdivuhodný mladý muž, ktorý ovláda nielen práce na farme, ale bez problémov sa nahodí do obleku a rieši ekonomiku. Usmievavý Marián od Lučenca je fešák, ktorý nielen veľa pracuje, ale aj rád tancuje... Ale keďže ja manžela mám, nikoho si „nezdrapnem“. To nechám na osamelé ženy, ktoré túžia po láske.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Polícia zadržala vnuka obete krátko po čine. Podľa susedov nejde o žiadne neviniatko.
Krvavý kúpeľ v Dlhej nad Váhom: Zabil Marek dedka Ernesta († 67) valčekom na cesto?!
Zviera skrýval pod sakom a počas prejavu ho pustil do rokovacej sály.
Najprv prevážal guľovnicu, teraz vypúšťa holubicu mieru v europarlamente: Odborníci reagujú na Radačovského
8:48 hod. Zakrátko vyšiel a veľmi mu nebolo do reči.
Foto
Na súd s Černákom prišla aj jeho krásna priateľka Monika: Mikuláš povedal len 2 strohé slová
V koncerne VW pracoval niekoľko rokov v rámci rôznych značiek.
Foto
Jozef Kubáň prerazil vo svete automobilového dizajnu: Čínske fára bude navrhovať Slovák!
Zamestnanci RTVS protestovali v čiernom oblečení.
Nový zákon Šimkovičovej vyvoláva vášne: Zamestnanci RTVS protestovali v čiernom
Gukeš D sa počas Turnaja kandidátov snažil zachovať si chladnú hlavu.
Mladý Ind môže prepísať históriu šachu: Prefíkaná taktika ho dostala až k vrcholu!
Elle sa živí ako morská víla.
Foto
Kráľovský plat sexi morskej víly: Za jej služby sú ochotní zaplatiť astronomické sumy
Americký prezident Joe Biden
Dobré správy pre Pásmo Gazy, Američania začali s výstavbou móla: Humanitárna pomoc by mala byť dostupnejšia
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Stoltenberg to už nevydržal a povedal to bez okolkov: Tvrdá kritika Číny
Ilustračné foto
Opitý turista vystrájal na ceste, zachytilo ho auto: Zaujímavé, čo mu malo zachrániť život
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin plánuje dôležitú návštevu: To, kam sa chystá, veľa napovie o budúcnosti Ruska
Český hokejový tréner Vladimír Růžička.
Foto
Bývalý tréner Slovana Bratislava má nové angažmán: Neuveríte, koho povedie Růžička!