Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Boss Černák sa rozzúril: Za všetko môže rozhodnutie jeho frajerky!

Všetko nasvedčuje tomu, že Monika Křivová (26), veľká láska Mikuláša Černáka (48) odsúdeného na doživotie, našla nový domov v Banskej Bystrici.

Tomu, že sa usadila v meste, kde v minulosti rozsieval strach a vládol bos bosov pevnou rukou, nasvedčuje fakt, že jej auto už niekoľko týždňov parkuje pred jedným z miestnych rodinných domov. Okrem toho sa tu sexi blondínka pustila aj do podnikania. Podľa zdroja Nového Času by najradšej zabudla na Bratislavu, kde predtým žila. Nebude to mať však také jednoduché. Jej milovanému sa nový životný štýl Moniky nepozdáva. Prečo s tým ma Miki problém?

Otvoriť galériu
Redaktorom Nového Času sa podarilo v Banskej Bystrici nájsť miesto, kde neprehliadnuteľná Monika býva. „Jej auto parkuje rovno pred rodinným domom, alebo v bočnej uličke už asi dva mesiace. Von takmer nevychádza a ak áno, tak len na pár hodín,“ dozvedeli sme sa. Paradoxom je, že zrekonšturuovaný dom v časti Uhlisko sa nachádza len niekoľko desiatok metrov od erotického salónu Rómeo, ktorý v minulosti vlastnil Mikuláš Černák, a teraz ho vedie jeho exmanželka Iveta.

Otvoriť galériu

Služby na zavolanie

Zdá sa, že tá je do vytvárania nového domova exmanželovej blonďavej priateľky v Banskej Bystrici zatiahnutá viac, akoby si priala. Na internete sa totiž objavili Monikine ponuky na predlžovanie vlasov, kde je uvedená adresa Mičinska cesta 24, čo je oficiálne sídlo erotického salónu Rómeo. Nakoniec však podnikavá Monika poskytuje svoje služby priamo v centre mesta v jednom z množstva kaderníctiev, ktoré však nevlastní. Funguje „na zavolanie“. V praxi to znamená, že príde len v momente, keď si s ňou žena, ktorá má záujem o predĺženie vlasov, dohodne stretnutie.

 

Ohrozená?

„Na Banskú Bystricu si veľmi zvykla a páči sa jej tu. Má pocit, že je tak väčšou súčasťou Mikiho života. Hlavne je blízko k jeho mame, s ktorou si dobre rozumie a trávi s ňou veľa času,“ tvrdí náš zdroj s tým, že Černákovi sa jej úplné usadenie v meste veľmi nepáči. „Začal vypovedať k vraždám a povedal, že sa hanbí za svoju temnú minulosť. To však môže mať aj vážne následky a veľa nebezpečných ľudí kvôli tomu znervóznelo. Preto sa bojí o Moniku a nechce, aby bývala len na jednom mieste,“ dodal s tým, že jeho láska bude v ďalších mesiacoch preto znova jazdiť medzi Bratislavou a Bystricou. „Veľmi sa jej to nepáči, ale povedal to Miki, tak to rešpektuje. Aj v Bratislave spustí v najbližšom čase biznis s predlžovaním vlasov,“ dodal nakoniec.

Otvoriť galériu

Príbeh šokujúcej lásky

Keď sa Monika rozhodla prvýkrát napísať obávanému Mikulášovi Černákovi do väznice v Ilave, mala iba osemnásť rokov a mafiánsky bos bol pre ňu hviezdou. Kvôli nemu sa dokonca rozišla s predchádzajúcim priateľom. Čakala a dúfala, že jej odpíše. Ich vzťah sa prevalil na verejnosť po tom, ako to zaľúbená blondína oznámila celému svetu cez sociálnu sieť, na ktorú dala aj viacero fotiek svojho milého či jeho romantické vyznania priamo z basy.

Tiež sa pochválila, že čierne BMW, na ktorom jazdí aj v súčasnosti, dostala od neho k 25. narodeninám. Pri návštevách dokonca hovorili o svadbe. Černáka prišla Monika podporiť niekoľkokrát aj na súd, raz dokonca aj v spoločnosti Černákovej matky. V pojednávacej miestnosti si zaľúbenci vymieňali nežné pohľady a úsmevy. Neskôr na sociálnu sieť napísala: „Moja láska dnes bojovala ako tiger.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


V okrese Liptovský Mikuláš potvrdili výskyt tuberkulózy. (ilustračná foto)
Chronický kašeľ ako nový štandard: Lekári trúbia na poplach! Čo sa to deje?
Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Slovenská a ukrajinská vláda sa stretli za jedným stolom: Počas rokovania padali jasné návrhy
Český premiér Petr Fiala.
Slováci vyzbierali pre Ukrajinu poriadny balík: Čo bude s peniazmi? Český premiér má riešenie
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu