Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.04.2015 13:00 | Správy | Zahraničné správy

Žena sa vedome vydala za pedofila: Neuveríte, ako chce pred ním ochrániť svoje dcéry!

Mal povesť ťažkého recidivistu, napriek tomu si ho vzala. To, ako pred pedofilným manželom chráni svoje dospievajúce dcéry, je však prinajmenšom absurdné.

Žena z Devonu sa za muža, ktorý si v minulosti odsedel niekoľko rokov za mrežami pre pedofíliu, vydala pred pár rokmi. Spôsob, akým ich však chce pred ublížením zo strany nevlastného otca chrániť, je absolútne zarážajúci. Každý večer totiž dievčatá zamkne do izby, pričom im v nej nechá detskú vysielačku. V prípade potreby sa tak dievčatá môžu dostať von len za pomoci matky, ktorá im izbu odomkne. Nepochopiteľná je však skutočnosť, že úrady i sociálka tento spôsob považujú za postačujúci a žene doposiaľ deti neodobrali.

Z celej situácie je najviac znepokojená stará mama dievčat. Do nepríčetnosti ju vytáča nielen ignorancia vlastnej dcéry, ktorá si niekdajšieho sexuálneho devianta vzala, ale tiež ignorácia sociálnych úradov, ktorá nažívanie rodiny považuje za štandardné. "Som nahnevaná, že tomuto chlapovi dovolili pohybovať sa po dome, kde žijú moje vnučky. Ostatní členovia rodiny majú taktiež pocit, že ich obavy sú odignorované. Zdá sa, že moje vnučky sú izolované, žijúc v obrovskom riziku. Sociálne úrady ma nechcú počúvať," prezradila rozhorčená stará mama dvoch sotva 13-ročných školáčok.

Zdroje z blízkeho okolia sa rozčuľujú predovšetkým nad povrchným prístupom matky, ktorá napriek tomu, že je upovedomená o hrozivej minulosti svojho bývalého muža, paradoxne chráni viac jeho, ako svoje dcéry. "Ako ho, preboha, môže zastaviť nejaký alarm, pokiaľ sa ich naozaj rozhodne zneužiť? Každý, kto sa na tejto ohavnosti podieľa, by sa mal hanbiť," tvrdia rodinní známi. Matka je však skalopevne presvedčená, že situáciu v dome má pod kontrolou. Navyše, argumentuje tvrdením, že pokiaľ by sa jej muž chcel dostať v noci k dievčatám do izby, musel by najskôr v spálni prejsť cez jej stranu postele, na čo by sa zobudila.

 

Matka mala v počiatkoch vzťahu problémy s úradmi, dokonca jej hrozilo, že deti skončia v opatere u príbuzných. Uplynulú jeseň sa však po poslednej kontrole ich názor zmenil. Matka totiž dala na radu charitatívnej organizácie, ktorá sa venuje obetiam sexuálneho násilia a do izby svojich dcér nainštalovala detské vysielačky s alarmom. Sociálka usúdila, že táto ochrana maloletých detí je postačujúca. Dievčatá tak naďalej zdieľajú domácnosť s pedofilným otčimom a matkou, ktorá sa k ich ochrane postavila príliš laxne. Odborníci preto bijú na poplach a upozorňujú, že žiadnemu rodičovi na svete by nemala partnerská láska stať za to, aby trpeli tí najnevinnejší - deti.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Caution
Slovensko trápi chlad a zrážky: Neďaleko Bratislavy SNEŽÍ! Niekde napadne aj 10 centimetrov, platia VÝSTRAHY
Ilustračné foto
Na výstavbu a opravu športovísk chcú takmer 80 miliónov eur
knife crime
Odporný čin v Čechách: Mladík znásilnil a pobodal iba 15-ročné dievča! Nasledoval ďalší horor
(ilustračné foto).
Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady: Mazák a Majerník to odmietajú! Aha, čo povedali
V období jarnej zeleniny je už jednoduché nájsť čerstvé zdroje zdravia.
Bojujete s jarnou únavou? Telo po zime treba posilniť: 8 zložiek, ktoré vám naštartujú organizmus
Diváci ho poznajú ako nekompromisného kuchára z relácie Na nože.
Foto
Roky driny sa Martinovi Novákovi vyplatili: Vyšvihlo šéfkuchára ocenenie až na prvé miesto?
Hovorca Kremľa Dmitrij Peskov vľavo a vpravo ruský prezident Vladimir Putin.
Rusko sa pripravuje na americkú pomoc pre Ukrajinu: Tvrdšie útoky! Peskov neváhal potvrdiť, čo chystajú
Touto fotkou s priateľom Martinom oznámila Benčičová, že je v druhom stave.
Foto
Tenistka Benčičová oznámila radostnú správu: Som mama!
Polícia hľadá svedkov nehody, pri ktorej sa zranila 72-ročná chodkyňa.
Foto
Vodička v Banskej Bystrici zrazila chodkyňu: Skončila v nemocnici! Polícia prosí verejnosť o pomoc
Ilustračné foto
Nové detaily o podvodnej stránke, ktorá sa vydávala za zbierku pre Ukrajinu: Sila, čo prezradila polícia
(ilustračné foto)
Festival sa zmenil na nočnú moru: Stovky nakazených! Vypuknutie epidémie?
(ilustračné foto)
Z lietadla plného ľudí sa odrazu začalo dymiť! Takto to dopadlo