Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.04.2015 10:05 | Prominenti | Domáci Prominenti

Finalistky Miss Slovensko 2015 zmenené na nepoznanie: Krásky á la Destiny‘s child či Spice Girls!

Každé dievča má vo svojej mladosti vzor, ktorý obdivuje a chce sa mu podobať.

Najčastejšie ide o spevácke hviezdy, pretože ich vzhľad býva inšpiráciou v dospievaní mladých dám. Výnimkou nie je ani finálová dvanástka MISS SLOVENSKO 2015. My sme preto missky, ktoré už 24. apríla zabojujú o korunku krásy, premenili na ikony z najznámejších svetových dievčenských skupín.

1. Aký bol váš detský
 alebo tínedžerský spevácky vzor?

2. Rovnako ako slávna osobnosť, aj miss musí
vedieť zaujať. V čom sa podľa vás líšite 
od ostatných dievčat?

3. 
Čo by ste boli ochotné urobiť,
aby ste získali korunku krásy?

Destiny‘s child

Č. 9. Barbora Fakundinyová

1. Prestriedala som mnoho hudobných skupín a štýlov, no najviac mi v pamäti utkvela skupina Pussycat Dolls, ktorá bola pre mňa absolútnym vzorom. Dievčatá krásne spievali, tancovali a ešte aj výborne vyzerali. Veľmi rada som sa zatvárala v izbe a hrala sa, že som jednou z nich. (smiech)

2. Neviem posúdiť, či je to práve výnimočné, no som veľmi vďačná za svoj pohybový talent, ktorý budem môcť predviesť práve vo finále.

3. Asi by som všetkým dievčatám narezala opätky na topánkach, aby všetky po jednej popadali. (smiech)

Otvoriť galériu
Finalistky Miss ako Destiny‘s Child.
Zdroj: Andrea Jacenková, Nový Čas víkend
Č. 8 Simona Leskovská

1. Zaujímavosťou je, že ako malá som mala veľmi rada práve skupinu Destiny‘s child a Beyoncé mám rada aj dodnes. Doma som tancovala pred zrkadlom na hity od známych umelcov s ovládačom od televízora v ruke. (smiech)

2. Ak by ste ma stretli v bežný deň, myslím, že by ste neprehliadli moj úsmev a zuby. V súťaži musí čeliť môj úsmev naozaj rôznym prirovnaniam, že svieti aj v tme, alebo ho prirovnávajú k známym žuvačkám. Nuž a potom sa neusmievajte!

3. Zabehla by som maratón. Je symbolom prekonania samého seba a nádeje dobehnúť až do konca! A cesta za titulom Miss Slovensko je podobná ako maratón, je to beh na dlhú trať, každý zúčastnený je víťazom a v cieli si poviete, že to naozaj stálo za to.

 

Otvoriť galériu
Destiny‘s Child
Zdroj: anc
Č. 4 Nicole Naelová

1. Mojím speváckym idolom v detstve bola Britney Spears. Ale to už bolo veľmi dávno, ešte keď bola na vrchole svojej kariéry. Samozrejme, mala som jej plagáty a zbierala som všetko, na čom bola jej fotka.

2. Miss Slovensko by mala mať podľa mňa silnú osobnosť a vyžarovanie. Mojou výhodou oproti iným finalistkám by mohlo byť aj to, že vďaka štúdiu jazykov hovorím plynule po anglicky aj po nemecky, čo je pre missku tiež dôležité.

3. Vzala by som korunku tesne pred vyhlásením Miss a pripevnila si ju na hlavu tak, aby sa nedala dať dole. Potom by už museli vyhlásiť mňa. (smiech)

Spice Girls

Otvoriť galériu
Finalistky Miss ako členky Spice Girls.
Zdroj: Andrea Jacenková, Nový Čas víkend

1. V detstve som nemala vyslovene obľúbený spevácky vzor, ale páčil sa mi Freddie Mercury a Michael Jackson. Mrzí ma, že som nestihla ich koncert.

2. Mám zmysel pre umenie. Od detstva som mala k nemu vzťah. Umenie ma fascinovalo natoľko, že som sa ho rozhodla študovať na strednej aj vysokej škole.

3. Síce som veľmi súťaživý typ, ale vždy hrám fair-play.

Č. 5 Bronislava Gregušová

1. Nemala som spevacký vzor, vždy som počúvala to, čo moja sestra. Vzhľadom na to, že ona bola staršia, tak sme počúvali napríklad aj Spice Girls, hoci som mala vtedy osem. Pamätám si však, že okrem CD som mala aj tričko s ich potlačou alebo dezodorant. (smiech)

2. Iná ako ostatné som asi tým, že píšem knihu. Baví ma to, viem sa pri tom úplne uvoľniť a odreagovať.

3. Viete, aká je najlepšia diéta? Všetkým dievčatám urobiť koláčiky. Čím tučnejšie budú vyzerať ony, tým chudšie budem vyzerať ja. Posledný predfinálový týždeň asi strávim pri sporáku. (smiech)

Otvoriť galériu
Spice Girls
Zdroj: anc
Č. 12 Laura Hajdušíková

1. Mojím detským speváckym vzorom bola Avril Lavigne, ktorej som sa veľmi chcela podobať, a to hlavne zovňajškom. Raz to dokonca dospelo až do toho, že som si vlasy fixkami zafarbila doružova.

2. Výnimočná na mne je moja stále pozitívna nálada a energia, ktorú mi len tak niečo nepokazí a rada ju prenášam aj na druhých.

3. Bola by som schopná prepchávať ich sladkosťami a tiež by mi nerobilo problém poschovávať im šaty počas finálového večera. (smiech)

Č. 2 Petra Denková

1. Na dverách do detskej izby som mala práve plagát skupiny Spice girls, ale tá, ktorá sa mi páčila najviac, nebola Mel C, ktorú som na fotení stvárnila ja, ale Emma, vďaka ktorej som dlho chcela byť blondínou. Neskôr to však bola Avril, Eminem, Beyoncé. Avril Lavigne bola tou, ktorá zmenila môj šatník na pankový.  

2. Určite sú na mne výnimočné moje neštandardne husté vlasy, ale aj moje mandľové oči, vďaka ktorým sa často stretávam s otázku, či nemám korene v Ázii.

3. Podpílila by som všetkým opätky. (smiech) Ale nie, na Slovensku nie je taký trend, ako môžu ľudia vidieť v amerických filmoch, napríklad žuvačky vo vlasoch alebo prehaňadlá.

Č. 7 Júlia Lengvarská

1. Shakira. Tancovala som pred telkou na Whenever wherever a snažila sa ju napodobniť – spev, všetky točky z klipu a hlavne opasok so strapcami som musela mať. (smiech)

2. Ako sa hovorí v jednom z mojich obľúbených citátov: Človek, ktorý ide v dave a robí tie isté veci ako ostatní, tak dôjde iba na tie isté miesta a uvidí iba to isté ako všetci. Preto sa snažím ísť svojou cestou, byť sama sebou, získavať rozličné zážitky a skúsenosti, byť veselým a energickým človekom s úsmevom a nadhľadom, ku ktorému by stále radi prišli po radu a ktorý by im vedel pomôcť.

3. Pripravila by som im čaj zo Sennae folium (sennový list), ktorý pôsobí laxatívne. (smiech)

Pussycat Dolls

Č. 11 Barbora Bakošová

1. Keď som bola malá, mala som veľmi veľa speváckych vzorov, asi aj pre môj rozmanitý hudobný vkus. Mala som celú stenu v detskej izbe polepenú plagátmi z časopisov. Nakoniec medzi nimi zvíťazila Beyoncé.

2. Myslím si, že sa odlišujem tým, ako veľa som toho stihla do svojich 19 rokov. Už odmalička sa venujem umeleckým aktivitám ako tanec, spev, hra na flaute, gitare a klavíri. S tanečnou skupinou som ešte v detskej kategórii po súťažiach precestovala veľa slovenských i európskych miest.

3. Usporiadala by som sútaž v jedení hotdogov, ktorú by som s mojím apetítom určite vyhrala, a ľudia by mali dôkaz, že aj missky jedia. (smiech)

Otvoriť galériu
Missky v štýle Pussycat Dolls
Zdroj: Andrea Jacenková, Nový Čas víkend
Č. 10 Adriana Hodossyová

1. Do dnešného dňa nemám vyhranený hudobný štýl ani obľúbeného interpreta. Počúvala som všetko od Metallicy po latino. Tým, že som vyrastala s bratmi a tí mali radi rap, jediným plagátom, ktorý zdobí moju izbu ešte dnes, je portrét Tupaca Shakura.

2. Som spontánna a veľmi otvorená. Doma mám prezývku „rodinný šašo“. Dokážem ľuďom okolo seba vyčarovať úsmev a úprimne ich rozosmiať.

3. Bola by som ochotná zúčastniť sa tradičného otvorenia sezóny bratislavských otužilcov v Dunaji. (smiech)

Č. 1 Lujza Straková

1. Speváckym vzorom počas môjho detstva bola speváčka Fergie zo skupiny The Black Eyed Peas. Veľmi sa mi na nej páčila vyžarujúca ženskosť, krásny hlas. Samozrejme, že pokusy o podobný vizuál boli... no boli neúspešné. (smiech)

2. Výrazná som tým, že skoro vždy vyčnievam z davu, pretože som vysoká. Nie vždy je to pre mňa výhodou, lebo niekedy sa na mňa ľudia pozerajú ako na Avatara. Hlavne, keď si pri svojej výške obujem topánky s vysokými podpätkami. Preto bolo pre mňa ťažšie nájsť si partnera, ktorý bude približne vysoký ako ja.

3. Dokázala by som sa zriecť domácej slaniny, klobásy a hlavne maminých koláčov. No pre moje spolusúťažiace by som každý deň piekla iný domáci koláč, lebo čím viac by priberali, tým chudšie by som vyzerala. (smiech)

Otvoriť galériu
Pussycat Dolls
Zdroj: anc
Č. 3 Kristína Roháčeková

1. V detstve som mala veľmi rada speváčku Avril Lavigne alebo ešte len začínajúcu Beyoncé Knowles. Avril sa mi páčila svojou nespútanosťou a pri Beyoncé som už asi vtedy vycítila, že z nej bude niečo veľké. V mojej intuícii som sa nemýlila a práve dnes je mojou najobľúbenejšou speváčkou.

2. Ako malá som mala možnosť naučiť sa našej slovenskej tradícii, a to paličkovanej čipke. Vďaka nej viem vyrobiť rôzne zaujímavé dekorácie, obrázky, a práve v tomto remesle vidím uplatnenie aj v módnej tvorbe.

3. Nič výnimočné a určite nič zákerné. Život nie je len o súťaži krásy, aj keď ja osobne sa modelingu v určitých podobách venujem už od detstva. Korunka Miss je ocenenie za prirodzenú krásu, ktorú neovplyvníme a zároveň za tvrdú prácu na sebe, ktorú často nie je vidieť. Myslím si, že všetky dievčatá, ktoré sme vo finále, toto chápeme a sme jeden tím. Ktorákoľvek z nás titul získa, budem rada.

Zvoľte si Miss Čas.sk 2015!

Hlasovať môžete TU. Kliknite na fotografiu favoritky a následne odovzdajte svoj hlas. Hlasovať je možné do posledných minút priameho prenosu finále, ktoré sa uskutoční 24. apríla. Hlasovaním môžete vyhrať luxusný pobyt v Chateau Földváry.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?