Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.04.2015 12:03 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Správa, ktorú fanúšikovia Upírskych denníkov asi nerozdýchajú: Jedna z hlavných hviezd v seriáli končí!

Obrovské sklamanie pre fanúšikov! Hoci vysielanie šiestej série je v plnom prúde a prípravy na nakrúcanie tej siedmej už vrcholia, jedna z najdôležitejších postáv sa v nej neobjaví.

Seriál totiž opúšťa bulharsko-kanadská herečka Nina Dobrev (26). Rodáčka zo Sofie to oznámila prostredníctvom Instagramu, kde zverejnila fotografiu z rozlúčkovej párty.

"Strávila som nádherný víkend pri jazere Lanier v Georgii s mojou rodinou z Upírskych denníkov - hereckým obsadením a štábom. Chcem byť prvá, kto vám povie, že to nebola iba obyčajná oslava, ale rozlúčková párty. Vždy som vedela, že chcem, aby bol Elenin príbeh šesťsezónnym dobrodružstvom a tých šesť rokov bolo pre mňa najúžasnejším obdobím môjho života. Bola som človekom, upírkou, dvojníčkou, šialenou nesmrteľnou, dvojníčkou, ktorá predstierala, že je človek, človekom, ktorý predstieral, že je niekto iný. Uniesli ma, zabili, priviedli ma späť k životu, mučili, prekliali, ukradli mi telo, bola som mŕtva i nemŕtva a omnoho viac sa toho ešte udeje do májového finále šiestej série," napísala Nina. "Pozývam vás, aby ste sa spolu so mnou vydali na jazdu, ktorá je oslavou života Eleny Gilbert, a pripravili sa povedať zbohom jej a celej mojej pracovnej rodine, pretože začínam novú kapitolu života," doplnila.

Tvorkyňa Upírskych denníkov Julie Plec na margo odchodu seriálovej Eleny povedala: "Povedať zbohom Nine je horkosladké i krásne. Po viac ako šiestich rokoch spolupráce sa herci a štáb Upírskych denníkov zblížili viac, ako by bol ktokoľvek z nás čakal. Nina sa nevie dočkať, kedy sa bude môcť pustiť do nových vecí, oddýchnuť si a cestovať po svete a my všetci ju v tom podporujeme. Nina i štyristo hrdiniek, ktoré stvárňovala, nám však budú chýbať." Okrem Niny Dobrev seriál opúšťa aj predstaviteľ Tylera Lockwooda, Michael Trevino (30), ktorého uvoľnili pre prácu na pilote The Kingmakers. 

 

Nina Dobrev stvárnila v Upírskych denníkoch (2009) okrem spomínanej Eleny Gilbert aj upírku Katherine Pierce. Ukázala sa napríklad aj v snímkach Chloe (2009), Charlieho malé tajomstvá (2012) alebo Falošní poliši (2014). Zviditeľnila sa tiež trojročným vzťahom s kolegom z Upírskych denníkov Ianom Somerhalderom, no predvlani sa rozišli. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Cyklistické preteky Okolo Slovenska si vyžiadajú dopravné obmedzenia.
Vodiči pozor! Tomuto úseku sa vyhnite: Budú sa tu konať cyklistické preteky
Počet palestínskych obetí vojny v Pásme Gazy od 7. októbra prekročil 30.000.
Tragický postup Izraela: V Pásme si vyžiadal desiatky obetí a zranených
Foto
Golonka o spore so Šťastným: Vyhral som súd, doteraz sa neospravedlnil
V Indii platí výstraha: Teplo si už vyžiadalo viaceré obete!
Iránska držiteľka Nobelovej ceny za mier Narges Mohammadíová.
Laureátka Nobelovej ceny sa postaví pred súd: Obvinená je z propagandy?
(ilustračné foto).
Vírus vtáčej chrípky sa potvrdil v zaľudnenej metropole: Ako znížiť hroziace RIZIKO?
Pavol Regenda skóroval tri sekundy pred koncom prvej tretiny.
Foto
Francúzsko - Slovensko ONLINE: Sledujte zápas MS v hokeji
Foto
Známe tváre prišli podporiť Slovákov na MS: Dorazil exfarmár alebo syn futbalovej legendy
42-ročná Yaya DeCloud sa narodila 14. decembra 1981.
Foto
Vodca sekty unášal a znásilňoval ľudí: Neuveriteľné, čo po tom všetkom povedala jeho dcéra
V Ostrej Lúke sa konali veľkolepé oslavy: Uctili si Štúrovu životnú lásku!
Slovenský herec Štefan Kvietik.
Dojatý Štefan Kvietik počas oslavy 90-ky: Každý deň končí s PROSBOU, ktorú Slovensko potrebuje
(ilustračné foto).
Žena začala rodiť v lietadle: Konanie mladého lekára pripisujú ľudia k zázraku!