Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.04.2015 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Dramatické premeny hviezd: FOTKY, na ktoré by celebrity radšej zabudli!

V súčasnosti patria k hviezdam televíznej obrazovky a ich dokonalé tváre sú divákom notoricky známe.

Snímky z dávnej minulosti však svedčia o  tom, že nie vždy boli upravení a atraktívni ako dnes. Niektorí dozrievajú a menia sa prirodzeným spôsobom, iným pomohli šikovné ruky plastických chirurgov a rady prvotriednych vizážistov.

Zlatica Puškárová (37)

Otvoriť galériu
Zlatica Puškárová (37) patrí k stabilným tváram televízie. Začínala ako redaktorka s krátkym účesom, tmavým obočím a medzierkou medzi zubami. Postupne sa stala hviezdou a prešla výraznou zmenou imidžu. Zlaté ako meno má aj nadpojené vlasy, prešla školou líčenia a navštívila dentistu, ktorý jej zuby doviedol do dokonalosti. Zlatica tak pôsobí veľmi jemne.

Gabika Dzuriková (42)

Otvoriť galériu
Gabika Dzuriková
Zdroj: anc
Kto je táto ryšavá divožienka? No predsa Gabika Dzuriková (42). Prirodzene vlnité vlasy si kedysi farbila načerveno a nepoužívala takmer žiadny mejkap. Momentálne je populárna herečka brunetka, tmavšie má aj obočie a začala sa vkusne maľovať. S  líčením to však nepreháňa a žiadne botoxové zákroky na jej tvári nevidno.

 

Paľo Habera (52)

Otvoriť galériu
Paľo Habera
Zdroj: anc
Tento škaredozubý mladík so zvláštnym účesom nie je nik iný ako sám veľký Paľo Habera (52). Vtedy by ste zaňho nedali ani päť korún. Dnes má po svojom boku jednu z  najkrajších žien sveta a on sám je hviezdou prvej veľkosti. Nosí účes, ktorý mu pristane, oblieka sa do mladíckych outfitov a hlavne zuby – tie má ako hollywoodska star.

Maťo Ďurinda (53)

Otvoriť galériu
Maťo Ďurinda
Zdroj: anc
Vždy za ním šalelo množstvo žien. Na koncertoch Tublatanky sa to v prvých radoch hemžilo tými najkrajšími dievčatami len kvôli Maťovi Ďurindovi (53). Vždy si udržiaval kondičku, nikdy výrazne nepribral a do dnešného dňa mu zostal chlapčenský výraz. Len vlasy postupom času stmavli a nechal si ich narásť po plecia.

Sisa Lelkes-Sklovska (49)

Otvoriť galériu
Vylepšené poprsie, najnovšie módne vychytávky, dramatický mejkap a šialené účesy, to je dnes Sisa Lelkes-Sklovska (49). Pred rokmi to bola obyčajná žena, ktorá o móde nemala ani páru. Vlasy nosila zopnuté do jednoduchého chvosta, líčila sa veľmi jemne a drahé šperky nepoznala. Stačila jej bižutéria.

Vilo Rozboril (48)

Otvoriť galériu
Vilo Rozboril
Zdroj: anc
Vilo Rozboril (48) začínal ako výrazne štíhle „ucho“ s iskrou v oku. Vlasy si dal výrečný moderátor časom zostrihať úplne nakrátko a pribudlo mu tiež zopár kíl aj vrások. Inak sa v podstate ani nezmenil. Musíme skonštatovať, že starne s gráciou a  stále je miláčikom žien.

Ivana Christová (44)

Otvoriť galériu
Ivana Christová
Zdroj: anc
Najkrajšia žena bývalého Československa, Miss 1989 Ivana Christová (44) bola podľa mnohých ľudí doposiaľ tou najkrajšou misskou. Nezabudlo sa na ňu, tak ako na mnohé jej kolegyne. Zdravotné ťažkosti aj nešťastie v láske sa podpísali pod jej dnešnú postavu. Ivana podľa našich odhadov pribrala asi 30 kíl. Musíme však povedať, že tvár má vtedajšia modelka stále rovnako dokonalú.

Marianna Ďurianová (38)

Otvoriť galériu
Niekdajšia hviezda prvej veľkosti Marianna Ďurianová (38) pred pár rokmi vstúpila na obrazovky – podobne ako jej kolegyne – s okrúhlou tváričkou. Každodenné vysielanie v televízii ju zrejme donútilo strážiť si jedálny lístok, a tak čas pracuje v jej prospech. Vyzerá mladistvo, na jej tvári nepoznať žiadne invazívne zásahy a nadpojené vlasy jej dievčenskosť ešte umocňujú.

Martina Šimkovičová (43)

Otvoriť galériu
Bucľatá tvárička, kratšie, postupne zostrihané tmavé vlasy a hrubá kontúrka okolo pier. Tak svoju kariéru v televízii štartovala moderátorka Martina Šimkovičová  (43). Postupne si nechala narásť dlhé vlasy, stala sa z nej blondínka, menšie oči si navykla zvýrazniť dymovým líčením a k jemnej kráse jej tiež pomohlo zhodiť pár kilogramov.

Zuzana Vačková (46)

Otvoriť galériu
Zuzana Vačková
Zdroj: anc
Tak toto je teda poriadna zmena! Husté tmavé vlasy, ofina siahajúca až do očí, výrazný rúž a dievčenská bucľatosť. Stále neviete, kto je táto tínedžerka? Poznáte ju ako Alicu z Paneláka. Zuzana Vačková (46) rokmi prešla výraznou zmenou. Dnes je z nej nežná blondínka, ktorá má vďaka cvičeniu perfektnú postavu a vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým.

Zora Czoborová (48)

Otvoriť galériu
Zora Czoborová
Zdroj: anc
Fitneska Zora Czoborová (48) prešla asi najväčšou zmenou imidžu. Priznala, že kým sa stala uznávanou fitnes­kou, vážila takmer 90 kíl. V časoch svojej najväčšej športovej slávy mala ostré črty tváre, väčší nos a tmavé vlasy. K  dokonalému vzhľadu jej pomohol plastický chirurg, ktorý jej zmenšil nos a zväčšil prsia. Zjemnili ju aj o niekoľko odtieňov svetlejšie vlasy.

Aneta Parišková (41)

Otvoriť galériu
Aneta Parišková
Zdroj: anc
Z východu prišla do Bratislavy aj táto dievčina s plnými líčkami. Dnes by ste na fotke len ťažko spoznali moderátorku jojkárskeho spravodajstva Anetu Pariškovú (41). S  týmto imidžom by sa hodila do šou Farmár hľadá ženu, nie však ako moderátorka, ale ako jedna z bojovníčok o srdce rúčeho mládenca. Anete prospelo, že schudla, nechala si narásť dlhé vlasy a dala si upraviť a vybieliť chrup.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


David bol naštvaný na celý svet. Chcel zomrieť a zanechať čo najviac bolesti...
Trpel strelec z Prahy David († 24) duševnou poruchou? Čo vyšetrovatelia prezradili o motíve činu
Slovenský windsurfista Robert Kubín.
Fantastická správa pre Slovensko: V tomto športe budeme mať na OH zastúpenie po 16 rokoch!
Na snímke minister financií SR Ladislav Kamenický (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Rezort financií má farmárom poskytnúť návratnú finančnú výpomoc: Musia splniť podmienky
Donald Trump.
Trumpovi ide o veľa: Najvyšší súd rozhoduje o jeho osude! Verdikt môže mať ďalekosiahle dôsledky
Vodička nafúkala takmer 3 promile.
Kamošky sa stretli za mrežami: Policajti takú KURIOZITU už dlho nezažili
Pre doktora si kolegovia pripravili nádherné prekvapenie
Záchranári sa po 32 rokoch lúčili s kolegom Liborom: Obrovské PREKVAPENIE, nezmohol sa na slovo
Ilustračné foto
Taliansko sa búri: Ostro odsúdilo trest smrti pre iránskeho rappera!
Hanychová krátko po pôrode milionára opustila.
Spor medzi Hanychovou a Soukupom sa vyostruje: Keď TOTO urobíš, vytrhnem ti... Drsné VYHÁŽKY!
Pilot dal vyskúšať svojim deťom riadenie. (Ilustračné foto)
Smrteľný pád lietadla po príšernej chybe pilota: Nechal riadiť deti? Desivé POSLEDNÉ slová a detaily tragédie!
Ilustračné foto
Čína si predvolala na koberček nemeckú veľvyslankyňu: Pozrite sa, ako na to zareagovala
ilustračné foto
Rusko pení: Tvrdí, že zaútočí na Poľsko! Prezradilo, kedy by k tomu mohlo dôjsť
Príspevok na zvýšenú splátku úveru na bývanie je stanovený na 75 % zo zvýšenia mesačnej splátky, maximálne v sume 150 eur
Zadlžení Slováci špekulujú s hypotékami: Dianie okolo úverov mnohých prekvapí