Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.03.2015 19:03 | Šport | Hokej

Hokejové play-off v Bratislave bude: Hráčov do boja ženie misska!

Slovensko je krajina, ktorá sa môže pýšiť jednými z najkrajších žien na celom svete.

Krásne dievčatá môžete stretnúť asi naozaj kdekoľvek a takmer stále. Výber tých najkrajších nás o tom každoročne presvedčí aj počas finále súťaže MISS Slovensko, ktoré sa tento rok uskutoční 24. apríla. Jednou z krások, ktorú v tento večer uvidíme je aj finalistka s číslom 8 Simona Leskovská.

Dvadsaťtriročná študentka fakulty masmédií nám prezradila, že miluje šport a s veľkou vervou podporuje aj bratislavský vysokoškolský tím v EUHL Paneuropa Kings.

"Som veľkou fanúšičkou športu, najmä hokeja a futbalu. Na dievča je to možno trošku neobvyklé, no mňa to veľmi baví. Dokonca sa v budúcnosti vidím ako športová redaktorka alebo moderátorka."

"Paneuropa Kings sú veľmi úspešným tímom a v EUHL robia našej škole výborné meno. V minulom ročníku sa stali vicemajstrami a momentálne sú najlepším slovenským tímom po základnej časti. Bohužiaľ nie vždy stíham ísť sa pozrieť na zápasy na štadión, ale vždy si aspoň pozriem výsledok na internete. Dúfam, že to chlapci dotiahnu až do finále a počas play off, ktoré ako viem začína už o pár dní, im budem držať palce.“

Spojenie hokejisti a krásne ženy dáva zmysel už odjakživa. Chalani z Paneuropy nešetrili komplimentami, keď sa sympatická Simona rozhodla nafotiť s hráčmi zopár fotiek. Priznáva však, že z celého tímu ju paradoxne najviac zaujala žena - brankárka Zuzana Tomčíková.

"Z tímu ma najviac zaujala žena, brankárka Zuzka Tomčíková, ktorá v roku 2010 reprezentovala Slovensko na zimných olympijskych hrách vo Vancouri. Ked´ sa žena rozhodne hrať hokej, je to obdivuhodné. Ak sa však rozhodne hrať s mužským tímom, postaviť sa do brány a čeliť tvrdým strelám od mužských kolegov, to je naozaj neuveriteľné a Zuzka je jasným príkladom toho, že nič nie je nemožné."

Play off v Bratislave bude!

Hráči tímu UK Praha sa stali víťazmi základnej časti Európskej univerzitnej hokejovej ligy (EUHL) v sezóne 2014/2015. Mužstvo z hlavného mesta ČR a druhé družstvo tabuľky deväťčlennej súťaže Paneuropa Kings sa kvalifikovali priamo do semifinále play-off. Celky na 3. až 6. mieste budú bojovať vo štvrťfinále hranom na jedno víťazstvo - UMB Banská Bystrica si zmeria sily s UTB HT Zlín, HK Slávia STU Bratislava vyzve Gladiators Trenčín. Pre ďalšie tri tímy (Academics Plzeň, Diplomats Bratislava a UHT Dukes Graz) sa aktuálny ročník skončil. 

Najproduktívnejším hráčom aj najlepším strelcom v základnej časti bol Petr Hučko z UK Praha, ktorý v 15 dueloch nazbieral 37 bodov za 16 gólov a 21 asistencií. Najtrestanejším hráčom bol so 79 minútami Peter Jurenka z mužstva Gladiators Trenčín. Hodnotenie fair-play tímov vyhral rakúsky Graz. 

V bránke sa v aktuálnom ročníku EUHL predstavili aj dve ženy, Zuzana Tomčíková odchytala za družstvo Paneuropa Kings Bratislava 182:56 min, Karolína Šimůnková za Academics Plzeň 118:55 min.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



stará veštica
Desivá predpoveď Baby Vangy o osude Európy: Slová, ktoré naháňajú strach!
Žlto-modrý kostým od návrhárky Catherine Walker
Foto
Módne kúsky Diany († 36) idú do dražby: Astronomické ceny! V tejto róbe sa stretla s významným monarchom
Talianska premiérka Giorgia Meloniová
Talianska premiérka sa bude súdiť s profesorom, žiada vysoké odškodné: Aha, čo o nej vyslovil!
Do lavíc zasadnú aj obvinení poslanci či spolupracovník ŠTB.
Rokovanie skončilo diskusiou o financiách pre samosprávy: Kedy príde nový zákon do platnosti?
Hasiči zasahujú počas požiaru historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň.
Požiar budovy burzy v Kodani je pod kontrolou: Starobylú budovu postavia nanovo
Investment theme stockmarket and finance business analysis stockmarket with digital tablet
Nemecká a francúzska ekonomika budú rásť pomalšie, ako sa očakávalo: Odhad rastu eurozóny je zrušený
Mliečna cesta ukrýva ešte mnoho tajomstiev (ilustračné foto).
Astronómom sa podaril veľký objav v Mliečnej ceste: Takéto niečo sa podarí raz za život
(ilustr. foto)
Neuveriteľný nález v Lešti z obdobia II. svetovej vojny: Čo s nimi teraz bude?!
Ilustračné foto.
Trpíte bolesťou chrbta? Môže ísť o VÁŽNE ochorenie! Kedy treba okamžite vyhľadať POMOC
Ilustračné foto
Ukrajina zverejnila počet nezvestných: To číslo trhá srdce! Smutné slová Kyjeva
Zarážajúci moment zo Španielska: Fanúšik požiadal hráča o dres, ten si vypýtal peniaze!
Americká vlajka a čínska vlajka (ilustračná fotografia).
Veľký krok medzi USA a Čínou: Stalo sa to po vyše roku! Ako dopadol rozhovor ministrov?