Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.03.2015 13:51 | PR články

Oáza pokoja priamo vo vašej kúpeľni!

Skúste si spomenúť, kedy ste si naposledy dopriali a v pokoji vychutnali voňavý kúpeľ so sviečkami, vonnými olejmi a pohárikom vína?

Je to smutné, ale realita je väčšinou taká, že kúpeľňa väčšiny z nás sa príliš nepodobá miestu, kde by sme mohli príjemne vychutnávať chvíľky relaxácie. Skôr býva zariadená účelne - sprcha alebo vaňa, umývadlo, pračka a nejaká tá skrinka. Chýba vám oáza pokoja a pohody, ktorú by vaša kúpeľňa mohla a mala mať? Vytvorte si ju vďaka kika!

Prvým kritériom pre výber vhodného nábytku by mala byť veľkosť miestnosti. Do kúpeľne v panelovom dome sa často nevojde viac ako kôš na bielizeň a skrinka s umývadlom. Malý priestor nemôžeme zastavať nábytkom a nevhodnými doplnkami. Dôležitá je vzdušnosť. Robustný nábytok a hlboké skrinky kúpeľňu „zabetónujú“. Pokiaľ máte k dispozícii väčší priestor, môžete popustiť uzdu svojej fantázii. Vo veľkej kúpeľni si môžete dopriať komfort dvojitého umývadla a úložný priestor pod umývadlom vymeniť za bočné skrinky v rôznych veľkostiach. Sortiment kika je široký, ponúka kúpeľňový nábytok ako menších rozmerov pre malé priestory, tak i kvalitný nábytok do väčších reprezentatívnych kúpeľní.

Aký materiál zvoliť pre kúpeľňový nábytok?

Predstavte si krásnu kúpeľňu, vytvorenú podľa vašich prianí a predstáv. Dnešná ponuka kúpeľňového nábytku je naozaj široká, od retro štýlu, cez klasický až po moderný štýl jednoduchých línií. Dôležitú rolu zohráva materiál, z ktorého je nábytok vyrobený, a to najmä kvôli vlhkosti a vode, s ktorou prichádza do kontaktu. Nevhodný materiál sa môže pri kontakte s vodou začať chovať tak, ako by sme si určite nepriali – môže sa lepiť či hrdzavieť. Korpusy skríň sú najčastejšie vyrobené z drevotrieskovej laminátovej dosky, predné diely sú buď z dosky MDF, ktorá je ďalej upravovaná lakovaním či dyhovaním, alebo sú sklenené či vo vysokom lesku. Ďalší materiál, ktorého sa v kúpeľni nemusíme báť, je sklo v kombinácii s drevotrieskou alebo umelým kameňom. Po špeciálnej povrchovej úprave proti vlhkosti je okrem masívu do kúpeľne vhodný taktiež ratan alebo iné exotické dreviny.

Dôležitú funkciu má v kúpeľni osvetlenie. Potrebujeme ako priame svetlo, ktoré nám pomôže napríklad dobre si oholiť tvár, namaľovať sa, tak i nepriame svetlo, ktoré neoslňuje a slúži k relaxácii. Riešením je viac zdrojov. Obľúbené sú malé LED svietidlá, ktoré výborne osvetlia problematické miesta a dajú sa zabudovať i do samotného nábytku, takže príjemne podsvietia napríklad poličku.

Navštívte obchodné domy kika nechajte si našimi odborníkmi ukázať možnosti ako si zariadiť vašu kúpeľňu snov a využite akciu až -40 % na kúpeľne a predsiene! Táto akcia trvá od 9.3. – 12.3.2015 – viac na www.kika.sk.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!
(ilustračné foto)
Polícia obvinila piatich tínedžerov: Príde vám nevoľno, čo chystali!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Pokus o falšovanie výsledku amerických volieb: Trump ako spolusprisahanec?!
Už 8. júna rozhodneme o tom, kto sa prekrúžkuje až do Bruselu.
Kto je jasný favorit v eurovoľbách?! Prieskum ukázal, ktorá strana by mala hrať prvé husle
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Vzťahy USA a Číny sú napäté: Americký minister povedal to, na čo všetci čakali
Biely dom (ilustračná fotografia).
Odhlasovali zrušenie zákona, ktorý bol prijatý pred 160 rokmi! Prekvapí vás, čoho sa týka
Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajinci, ktorých sa týka branná povinnosť, majú problém: Nové pravidlá
Eva Mišíková spomína na vyšetrovanie Černáka.
Foto
Exprokurátorka Mišíková o Černákovi: Akú má šancu na slobodu?! Aha, čo vylúčila
Otec Lucky - primátor Ľuboš Tomko je prezidentke nesmierne vďačný za podporu.
Foto
Pietna spomienka na zrazené dievčatá: Dojemné slová otca po strate milovanej Lucky († 17) vám zovrú srdce
Brat postrelenej kadetky Mišky preskočil plot Mikulca.
Foto
Brat postrelenej Mišky preskočil plot Mikulca: Sila, aký trest dostal! Tvrdé slová advokáta
Starostlivosť sa začína už v nemocnici, tam sa však nekončí... Trvá tisíc dní.
Pôrodné babice nahrádzali mamu už 500 deťom: Svoju pomoc sa chystajú rozšíriť!
Tom Cruise so svojou dcérou Suri nemá dobrý vzťah.
Foto
Katastrofálny vzťah Cruisa s dcérou: Tom pre ňu neexistuje! TOTO pretrhlo už všetky väzby