Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.03.2015 10:15 | Správy | Politika

Ficovu novú pravú ruku Máriu vzrušuje hryzkanie: Sex som mala už v šestnástich!

Úrad vlády musí riešiť poriadne pikantný škandál! Po boku premiéra Roberta Fica (50) sa totiž najnovšie na verejnosti objavuje krásna brunetka Mária Trošková (27). 

Mária Trošková je finalistka súťaže krásy z roku 2007. Kým teraz pôsobí v kostýmčekoch ako nenápadná sivá myška, pred niekoľkými rokmi neváhala ukázať národu svoje obnažené telo. Pred objektívmi fotografov časopisu či kalendára pre pánov v lascívnych pózach pretŕčala nahé prsia. Prečo si ju jeden z troch najvyšších ústavných činiteľov vybral do úzkeho tímu svojich spolupracovníkov?

Na novú posilu vo svojom tíme je predseda vlády zrejme pyšný. V aute ju vozí na pracovné mítingy so svojimi podriadenými - za dva pracovné dni ju stihol ukázať už na dvoch stretnutiach s ministrami. V pondelok si ju mohol prvýkrát obzrieť šéf rezortu obrany Martin Glváč a včera sa už z jej prítomnosti tešil vedúci školstva Juraj Draxler.

 

Mladá Mária Trošková však o svojej novej funkcii po boku najsilnejšieho muža Slovenska zatiaľ mlčí. „K 1. marcu 2015 boli v Kancelárii predsedu vlády SR obsadené dve voľné miesta. Na pozíciu riaditeľa kancelárie nastúpil Roman Šípoš a Mária Trošková pracuje ako radový zamestnanec Kancelárie predsedu vlády. Obaja sú v dočasnej štátnej službe,“ uviedli z tlačového odboru premiéra. Na otázku, čím Fica očarila natoľko, že ju vzal do úzkeho kruhu spolupracovníkov, sa z úradu nevyjadrili. Známa nie je ani výška jej platu, keďže nie je riadiacou pracovníčkou.

Chválila sa silikónmi

 

Trošková sa prvýkrát na verejnosti ukázala v roku 2007, keď súťažila o titul kráľovnej krásy. O tri roky neskôr nafotila odvážne fotografie v dráždivých pózach do kalendára pre súkromnú firmu na výrobu traktorov. Na šteklivých snímkach sa ukázala vedľa známych slovenských playmate Evy Cifrovej či Jany Minárikovej.

V otvorenom rozhovore pre pánsky magazín sa netajila ani silikónovými prsami. Včera sa však už vyštudovaná manažérka pozornosti skôr vyhýbala. Úrad nekomentoval ani akty.

 

Ako Berlusconi

Politický analytik Ján Baránek si myslí, že Ficovi jej minulosť príliš neprekáža. „Napriek tomu nejaká diskrétnosť u politika by mala byť väčšia a pokiaľ o tom vie, tak mladá pani by sa mala menej ukazovať. Vyvoláva to zbytočné otázky, keď sa mladá žena, ktorá sa predvádzala pred objektívmi nahá, zrazu ukazuje po jeho boku. To je taký štýl Berlusconiho,“ myslí si.

Protokolistka Mária Holubová taktiež nemá pre Ficov výber veľké pochopenie. „Je to debakel slovenskej politickej scény. Na takom mieste by mali v jej životopise svietiť iné veci, a nie to, že nafotila nahé fotky. Je to veľmi lacné gesto. Nechcem ju podceňovať, ale nemôže byť na fotkách s obnaženými prsami a zastávať takúto funkciu, pokiaľ chce na sebe profesijne pracovať,“ tvrdí odborníčka.

 

Kým nová premiérova asistentka zaryto mlčí, v rozhovore pre pánsky časopis Brejk bola o niečo zhovorčivejšia. V máji 2009 prezradla, že má rada, keď sa s ňou chlap hrá a obhryzkáva jej ušká...

Odkiaľ si?

- Z Púchova.

Čo je to pekný muž?

- Srdce naznačí, musí preskočiť iskra. Mal by byť dobrý a milý. A musí ma priťahovať.

Kedy sa začalo okolo teba iskriť?

- Mohla som mať nejakých 14. Bol to sedemročný vzťah. Prvý sexuálny zážitok som prežila ako šestnásťročná. Už je to dávno... a spomienky nič extra.

Dnes si „to“ už vychutnávaš?

- Samozrejme, žena rastie skúsenosťami... Ja však nie som na nejaké plytké a prelietavé vzťahy. Mala som vlastne len štyroch mužov. Sex na jednu noc mi nehrozí, ani keby som mala tri promile.

Predstava pekného večera?

- Som romantická. Vidím príjemnú večeru pri sviečkach, no potom sa, ako to povedať, rozprávame pri kozube...

A z kozuba sa iskrí...

- Veru iskrí... sladká hudba hrá a my sa milujeme. Najlepšie na kožušinách.

Teraz už si na koni, keď máš novučičké prsia?

- Keď sa má žena zle cítiť, prečo by nešla na zákrok? Áno, silikóny som si dala urobiť kvôli sebe. Mám teraz toľko sebavedomia, že až!

Viem sa zabezpečiť... Rozmeníš nám to na drobné?

- Nesmrdí mi žiadna práca. Začala som trocha podnikať. Máme v rodnom meste malý rodinný podnik, ale nechcem to špecifikovať.

Čo si myslíš, že je na tebe najkrajšie?

Muži vravia, že pery. Tuším, čo si pri pohľade na ne predstavujú.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Poľský premiér Donald Tusk
Tusk: Poľsko musí zlepšiť protivzdušnú obranu, aby bolo bezpečné ako Izrael
Ilustračné foto
Dvaja manželia kruto zabili svoje ženy: Ľudia povstali, toto nebudeme tolerovať!
Na snímke predseda Súdnej rady SR Ján Mazák.
Opozícia opäť spustila kritiku: Nepáči sa im odvolanie Mazáka z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Princ Harry s manželkou Meghan
Foto
Bývalá sekretárka po rokoch prelomila mlčanie: Takáto je Meghan naozaj! A nie je to príjemné...
Český premiér Petr Fiala počas návštevy USA.
Český premiér Fiala pred návštevou Kongresu: Poviem, čo je pre Ukrajinu kľúčové
Foto
Niekdajší zakončovateľ Slovana kriticky na margo klubu: Juniorka? Odpad!
Marek Eštok
Upokojenie situácie musí prísť čím skôr: Štátny tajomník rezortu diplomacie podporil jednotnú rekciu Únie
Lawn crystals water green
Mrazy budú opäť úradovať: Na chladné počasie sa pripravte najmä v týchto častiach Slovenska
Protest pred úradom vlády.
Foto
Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí: Protestovať prišli proti zásahom do kultúry či životného prostredia
stará veštica
Desivá predpoveď Baby Vangy o osude Európy: Slová, ktoré naháňajú strach!
Žlto-modrý kostým od návrhárky Catherine Walker
Foto
Módne kúsky Diany († 36) idú do dražby: Astronomické ceny! V tejto róbe sa stretla s významným monarchom
Talianska premiérka Giorgia Meloniová
Talianska premiérka sa bude súdiť s profesorom, žiada vysoké odškodné: Aha, čo o nej vyslovil!