Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.03.2015 09:35 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Toto myslí vážne?! Vojtek prezradil, prečo opustil ženu mesiac pred pôrodom: Tá osudná veta ju zložila na kolená!

Herec Roman Vojtek (42) opustil manželku Terezu (34) len pár týždňov pred pôrodom. Exkluzívne pre denník Blesk sa pokúsil svoj čin vysvetliť.

Sám tvrdí, že sa nechce obhajovať, pretože chápe, že odísť od tehotnej manželky je trestuhodné. Tereza bola s obľúbeným českým hercom desať rokov, vychovávali spoločne dcérku Editku (4). Po bolestivom rozchode sa tehotná žena zrútila, musela ísť na infúzie a ešte stále je na antidepresívach.

,,Chápem, že pri pohľade z vonka je moje konanie úplne neakceptovateľné, hnusné a neospravedlniteľné. Naprosto rozumiem svojej žene, ako sa cíti, alebo si to aspoň myslím. To, čo sa stalo, nebolo plánované. Nečakal som rozhodne na vhodný okamih, ktorý teda ani nenastal. Alebo že by som čakal na to, aby dieťa bolo natoľko vyvinuté, aby som ho už nemohol ohroziť," tvrdí Vojtek. ,,V to ráno, keď sa to stalo, som nemal ani tušenia, že sa to môže stať. Nemal som to v pláne."

Za svoj čin si herec sype popol na hlavu. ,,Chápem, že moja žena je na tom tak, ako je. Ona absolútne nič netušila. Keď som sa jej snažil svoje pocity pred nejakým časom vysvetliť, tak som to asi neurobil dosť dôrazne alebo som to urobil zle. Alebo len nebola snaha z jednej či druhej strany," zamýšľa sa. ,,Ja už som určité pocity riešil niekoľko mesiacov. Už sme sa o tom bavili. Terezka mala správny pocit, že sa so mnou niečo deje. Že napríklad nemala toľko pozornosti, koľko by tehotná partnerka mala mať. Snažil som sa jej vysvetliť, že je to môj problém, ktorý v sebe riešim a neviem si s ním rady. Že ho vlastne ani riešiť neviem."

 

Herec nechcel, aby žena o tom vedela a snažil sa situáciu vyriešiť sám. Problémom bolo, že v budúcnosť vzťahu prestával veriť. ,,Dospeli sme do bodu, kedy som proste povedal niečo, čo som v sebe dusil celý čas. Neplánoval som, že to urobím ráno alebo večer. Bola to sekunda, kedy mi to preblesklo hlavou a ja som jej to povedal," zveril sa Vojtek. A čo bola veta, ktorá jeho ženu položila na kolená? ,,Že nie som šťastný a hľadám niečo iné, než som si myslel, že mám," priznal Blesku herec.

Vojtek svoje rozhodnutie o rozchode stále odkladal. ,,Bol to proste šok - pre moju rodinu, Terezinu rodinu, našich priateľov. Nedával som totiž na sebe poznať, že som vnútorne nešťastný, ale už dlhší čas som sa trápil, pretože môj vnútorný pohľad na partnerstvo sa strašne vzdialil od toho, čo žijem. Celý čas som sa upokojoval, všetko bude v poriadku, až dostaviam dom, až naplánujeme druhé dieťa a budeme kompletne celá rodina, až bude všetko fungovať a budem konečne šťastný. A nebude mi už na vzťahu vnútorne prekážať to, čo mi vadilo," povedal Vojtek. S Terezou tvoril pár desať rokov, ako priznáva, posledné dva roky už mal o partnerstve pochybnosti. ,,My sme s Terezkou úplne odlišní. To by nemuselo samozrejme prekážať, v mnohých veciach to bolo vlastne lepšie. Dala môjmu životu poriadok a zmysel. Všetko zorganizovala tak, ako by som to nikdy nedokázal. Starala sa skvele o rodinu, o mňa... Ale ja hľadám niečo iné. Strašne ma to mrzí...." kajá sa herec.

Vojtek musel tiež čeliť otázke, prečo s rozchodom nepočkal aspoň do pôrodu. ,,Ako už som povedal, nebolo to plánované. Všetci sa ma pýtajú, prečo som to urobil v tú najnevhodnejšiu chvíľu. Ale kedy je tá pravá chvíľa? Mesiac po pôrode? Rok alebo dva roky? Alebo až keď deti budú mať pätnásť a povedia mi, že to vedeli, že sme spolu len kvôli nim?" pýta sa. ,,Zostal by som, pretože by som nemal silu odísť, ale odišiel by som za rok alebo dva. Vnútorne by som sa trápil." Svoje rozhodnutie sa však ospravedlniť nesnaží. ,,Nečakám, že to niekto pochopí, pretože opustiť manželku v ôsmom mesiaci tehotenstva je taká sila, že môžem hovoriť čokoľvek, aj tak budem za hajzla," uzatvára.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


V Bratislave došlo na priechode pre chodcov k zrážke auta a dievčaťa
Desivá zrážka! Auto zrazilo na prechode mladé dievča: Chodkyňa skončila v nemocnici
Deti sa na školskú dochádzku najlepšie pripravia už v škôlke.
Zápisy do prvých ročníkov ZŠ sú už za rohom: Čo všetko by mali vedieť budúci prváčikovia?
Vo štvrtom kole sa so šou Let's Dance rozlúčila Hana Gregorová.
Foto
Veľkolepý NÁVRAT do Let’s Dance: Do porotcovského kresla zasadne KRÁĽ parketu!
Robo stratil peňaženku, v ktorej mal peniaze a prívesok.
Váš Tip
Robo stratil peňaženku, v ktorej mal vzácny prívesok: Neuveríte, ako sa k nemu dostal späť!
V telerozhlase už čoskoro neostane ani kameň na kameni.
SNS tlačí na generálneho riaditeľa RTVS: Strana požaduje vyjadrenie k obvineniam! Ako to naozaj je?
Že mu nebolo hanby spraviť niečo také (ilustračné foto)
Kriminálka rieši ohavný prípad: Muž mal zneužiť len 11-ročné dievčatá! OHAVNÉ detaily
(ilustračné foto)
Poľskí vojaci posilnia bezpečnosť: Teroristický útok v Moskve sa nesmie zopakovať!
(ilustračné foto).
Sledujte, kde sa umiestnilo Slovensko v cene benzínu! V rebríčku sme predbehli aj...
Foto
Legendy o forme Slafkovského: Ak príde na MS, tak to bude...
Woman hands checking her breast
Temné štatistiky: Čoraz viac mladých žien trpí rakovinou prsníka! Prognózy do ďalších rokov sú šokujúce
(ilustračné foto)
Cyklóna nečakane zmenila smer: O život prišlo najmenej 11 ľudí! Obrovská sila napáchala nezvratné škody
Foto
Hašek tvrdo atakuje slovenskú vládu a hráčov v KHL: Poriadna nálož!