Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.02.2015 19:30 | Šport | Kuriozity

Pamätáte na Haklovej sexi scénku z auta? Nie je jediná, ktorá sa vyprsila v zákrute!

Pamätáte na Haklovej sexi scénku z auta? Nie je jediná, ktorá sa vyprsila v zákrute!
Vyzerá to tak, že do motorizmu preniká nový trend.

Prestíž automobilov sa už nebude určovať len podľa výkonu, spolahlivosti, dojazdu a koní pod kapotou. Najnovším ukazovateľom kvality bude počet gombíkov na košeli, ktoré sa podarí spolujazdkyni počas jazdy rozopnúť. V nasledujúcom teste dostala zabrať Toyota Supra. Upozorňujeme, že auto bolo natoľko úspešné, ze video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov! 

Tip pre pretekára Maťa Homolu!

Tím okolo slovenského závodníka prišiel so zaujímavou súťažou. Hlavnou výhrou je niekoľko kôl na sedadle spolujazdca v súťažnom vozidle 20-ročného automobilového pretekára Mateja Homolu na autodróme Slovakiaring pri Orechovej Potôni. Redakcia športového oddelenia webu cas.sk dúfa, že víťazom sa stane žena a môžme čakať video podobné tomu, ktoré sme zverejnili o pár riadkov vyššie.

 

"Od účastníkov celoslovenskej súťaže chceme, aby urobili dizajn, v ktorom bude dominovať slovenský motív. Aby na prvý pohľad bolo každému jasné, že za volantom toho súťažného vozidla sedí jazdec zo Slovenska. Podmienkou je tiež dodržať klubové farby tejto automobilky, teda čiernu, červenú, striebornú a oranžovú," pripomenul Jaroslav Homola.

Čo za to?

Okrem jazdy na Slovaringu získa viťaz(ka) taktiež reklamné predmety od firmy Homola Motorsport plus víkendové požičanie identického auta, v ktorom bude Matej Homola v roku 2015 súťažiť, s plnou nádržou. To je prémia pre autora víťazného dizajnu pre úplne nové vozidlo Seat Leon Cup Racer.

Bratislavčan Matej Homola, ktorý je dvojnásobným vicemajstrom Európy v tomto seriáli (2013, 2014), sa práve v týchto dňoch chystá na tretiu sezónu bojov o majstra starého kontinentu v tejto prestížnej okruhovej automobilovej súťaži. Homolovci sa pre túto voľbu (zostať tretiu sezónu v ETCC, pozn.) rozhodli v závere minulého roka, keď so značkou Seat podpísali ročnú zmluvu o vzájomnej spolupráci.

Stalo sa tak tesne po neúspešnej snahe dostať prvého Slováka do kolotoča svetoznámej série FIA WTCC (World Touring Car Championship). Snaha o etablovanie 20-ročného Mateja Homolu v tejto spoločnosti špičkových automobilových jazdcov stroskotala na nenaplnení náročných finančných podmienok, ktoré sú zviazané s pôsobením slovenského reprezentanta v pretekoch WTCC.

"Pozícia pilota tímu v seriáli WTCC má hodnotu jeden milión eur. Nám sa vďaka zaangažovania mnohých partnerov podarilo na tento odvážny projekt získať sedemdesiatpäť percent spomínanej sumy. Viac sme nedokázali, pretože celý proces bolo potrebné ukončiť v priebehu dvoch mesiacov, čo bolo v našich podmienkach nerealizovateľné," vysvetľoval manažér Jaroslav Homola a doplnil: "Dostali sa k nám informácie, že predstavitelia štátnych orgánov sa vyjadrili v tom duchu, že účasť Slováka v niektorom tíme seriálu WTCC je v štátnom záujme Slovenska. Angažovanie Slováka v podujatiach seriálu WTCC je vraj vážnou celospoločenskou objednávkou. Aj tieto správy nás motivovali osloviť ďalších partnerov a vyvinúť dosť veľkú snahu, aby sme sa pokúsili naplniť tieto ambície. Žiaľ, nevyšlo nám to, lebo pri obsadzovaní pozícií ďalších jazdcov v tímoch WTCC každá značka sledovala predovšetkým svoje ekonomické ciele a plnila svoju obchodnú stratégiu."

Bývalý automobilový jazdec a súčasný manažér svojho úspešného syna na ilustráciu tohto tvrdenia uviedol jeden z príbehov, ktorý v procese angažovania Mateja Homolu do služieb tímu WTCC zástupcovia Homola Motorsport v závere minulého roka zažili. "Rozbehli sme rokovania s tímom slávnej francúzskej značky, v ktorom sa angažoval aj mnohonásobný majster sveta v rely Sebastien Loeb. Hoci všetko bolo zo začiatku na dobrej ceste, v konečnom dôsledku Francúzi dali prednosť pretekárovi z Číny a ešte jednému zástupcovi inej ázijskej krajiny, pretože táto značka sa chce v blízkej budúcnosti presadiť práve na čínskych a ázijských trhoch. Malý slovenský trh je pre nich nezaujímavý. Tým pádom nemajú záujem ani o slovenského jazdca, nech je akokoľvek talentovaný a perspektívny," objasnil manažér Homola obchodnú stránku obsadzovania ponúkaných miest v jednotlivých tímov svetoznámych automobilových značiek. Aj po tejto skúsenosti sa Homola a spol. rozhodli spojiť sily s firmou Seat, ktorá im na novú sezónu ponúkla rýchle a dynamické auto s výkonom 330 koní. "Výkony Mateja Homolu sledujeme už dlhšie obdobie. Vieme, že je to mladý jazdec a víťazný typ športovca. Preto sme sa s Homolovcami dohodli na ročnej zmluve s ročnou opciou. Chceme im pomôcť, aby Matej v priebehu tretej sezóny v seriáli ETCC vybojoval titul majstra Európy. Ak túto poctu prinesie na Slovensko, budeme radi, že sme ho v tomto úsilí všemožne podporovali," zdôraznil riaditeľ slovenskej pobočky tejto automobilky Matej Macháček.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Originálne tvarovaná karoséria s dvojfarebným lakom priťahuje pozornosť.
Foto
Mazda MX-30 R-EV: Haniť či chváliť? Takto v skutočnosti funguje!
Francúzsky prezident Emmanuel Macron.
Pozvú Putina na summit G20 do Brazílie? Macron pripustil aj túto možnosť
(ilustračné foto).
Autobus sa zrútil z mosta a začal horieť: Zomrelo 45 ľudí, prežilo len osemročné dieťa!
Ryunosuke Omori brutálne vypol svojho súpera!
Takúto rýchlosť ste ešte nevideli: Japonský bojovník brutálnym KO ohúril celý svet!
Záchranári zasahujú po útoku ruskej armády v meste Odesa na juhu Ukrajiny.
Ukrajina vo veľkom buduje obranu: Tisícky protitankových bariér v Odeskej oblasti
Silný náraz usmrtil dôchodcu.
Predsviatočný večer v znamení tragédie: Vodič zrazil starčeka († 76) na bicykli
Maia Kennedy
Foto
Britka má rovnakú diagnózu ako Kate: Viem, čím si musí princezná prechádzať
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Juraj Blanár
Do NATO sme vstúpili pred dvomi dekádami: Blanár zaujal k veci jasný postoj
Jozef Bíreš, minister pôdohospodárstva
Ďalšia zmena na vysokom poste: Exminister pôdohospodárstva príde o túto funkciu
high winds in a dust storm at a campground destroying a tent
Pred slnečným víkendom nám zafúka vietor: Pozrite sa, akú rýchlosť dosiahne
Depressed woman sitting on a chair in dark room at home. Lonly , sad, emotion concept.
Žena si kúpila DNA test, nasledovalo hrozivé zistenie: Život sa jej rozpadol na márne kúsky
Pápež František počas návštevy rímskej väznice Rebibbia.
Pápež umyl nohy väzenkyniam v rímskej väznici: Niektoré to nezvládli a rozplakali sa