Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.02.2015 16:40 | Šport | Tenis

Murrayovi nepomohla ani vulgárna priateľka so zvráteným zmyslom pre humor: Kráľ sa vrátil na trón!

Ohlasy médií na víťazstvo srbského tenistu Novaka Djokoviča 7:6 (5), 6:7 (4), 6:3, 6:0 nad Britom Andym Murraym vo finále dvojhry mužov na Australian Open v Melbourne.

Blic (Srb.): "Kráľ sa vrátil na trón. Ukázal, aká veľká bola jeho túžba dobyť späť stratenú korunu na Australian Open. Na celom svete niet väčšieho od Novaka Djokoviča. A v Melbourne už vôbec nie, triumfoval tam piaty raz."

Mondo (Srb): "Legenda: Djokovič si piaty raz podmanil Austráliu. Napísal novú kapitolu tenisovej histórie. Dokázal to, čo sa pred ním nikomu nepodarilo počas 47 rokov trvania Open Ery."

B92 (Srb.): "Novak piaty raz na melbournskom vrchole! Napriek zlému výkonu v semifinále proti Wawrinkovi a bez ohľadu na to, že mal o deň menej na oddych, bol v stave predviesť mimoriadny výkon proti vyburcovanému Murraymu."

 

Sportske (Srb.): "Kde ste, teraz, 'experti'? Mudrlanti dostali adekvátnu odpoveď. Novak Djokovič umlčal skepsu, ktorá panovala pred finále, a potvrdil, že je NAJLEPŠÍ! Bravo, Nole!"

Večerne novosti (Srb.): "Dlho to bol veľký boj, ale najlepší tenista sveta zlomil v treťom sete Murrayho odpor a vo štvrtom ho deklasoval."

ATP (USA): "Djokovič na Australian Open tvorí históriu. Už je len o jeden miestny titul za Royom Emersonom, skvelým šampiónom z rokov 1961 a 1963 - 1967. Celkovo ôsmym grandslamovým triumfom sa dotiahol k Andremu Agassimu, Jimmymu Connorsovi, Ivanovi Lendlovi, Fredovi Perrymu a Kenovi Rosewallovi."

Tennis.com (USA): "Po dvoch vyčerpávajúcich a strhujúcich tajbrejkových setoch Novak Djokovič postupne zmarginalizoval Murrayho."

Daily Mail (V. Brit.): "Andy Murray mal svoje šance, ale napokon ho Novak Djokovič ubojoval a vykopol zo zápasu. Brit prehral aj svoje štvrté finále na Australian Open. Srbský rival sa zrejme pohrával so súperovou koncentráciou, keď občas dával najavo, že je fyzicky dolu, ale potom sa zázračne pozviechal a strhol víťazstvo na svoju stranu."

BBC (V. Brit.): "Murray bol vo svojom prvom grandslamovom finále od predvlaňajšieho wimbledonského triumfu a neskoršej operácie chrbta. Škót sa v pondelok vráti do Top 4 renkingu."

Sporting Life (V. Brit.): "Djokovič, čarodejník z Oz. Murray už má na konte šesť prehier v grandslamových finále."

L'Equipe (Fr.): "Djokovič je v Austrálii ako doma. Prvé dva sety finále trvali 2:32 h, potom sa Murray zlomil, keď nevyužil brejkbal za stavu 3:3 v treťom."

Marca (Šp.): "Murray sa dostával súperovi na korienok, ale napokon vyfučal. Hráčom typu Rafaela Nadala či Novaka Djokoviča neslobodno dopriať druhý dych."

iDnes.cz(ČR): "Djokovič dorazil Murrayho kanárom. V prvých dvoch setoch to bol obrovský boj, ale napokon stále platí, že Brit ešte nedokázal Srba zdolať na Australian Open."

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej