Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.01.2015 09:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kmotríkovú prenasleduje ctiteľ: Čo chcel duševne chorý muž vyjadriť zvláštnymi darčekmi?!

Choré správanie Igora M. (48), ktorý už tretí rok prenasleduje Adrianu Kmotríkovú (44), neušlo pozornosti odborníkov. Čo vyviedol teraz?

Maniak z Partizánskeho nevie podľa známej sexuologičky Danice Caisovej (62) odhadnúť svoje činy, a tak volanie o pomoc zúfalej hviezdy televízie JOJ je určite na mieste. Moderátorka sa so svojou nočnou morou naposledy stretla zoči-voči v stredu, keď ju neodbytný ctiteľ pred jej domom vystrašil s orchideou a plyšovým levom. Čo chcel duševne chorý muž vyjadriť týmito darčekmi?

 

Moderátorka Adriana Kmotríková sa stále nemôže zbaviť muža, ktorý je jej už takmer tri roky za chrbtom! Partizánčan Igor M., ktorému diagnostikovali schizofréniu a nepríčetnosť, vystrašenú Adrianu čakáva v prítmí a v naštartovanom aute na parkovisku pred televíziou, obťažuje jej susedov a dokonca sa dobýja do jej domu.

Túto nepríjemnosť v stredu opäť riešila polícia, ktorá duševne chorého muža odtrhla od brány Adrianinej vily. „Správanie muža asi zapadá do rámca jeho duševnej choroby, ktorý si neuvedomuje, čo je reálne a čo nie je. Nedokáže to rozlíšiť. Ťažko povedať, či je nebezpečný,“ uviedla psychiatrička a sexuologička Danica Caisová, podľa ktorej sú Kmotríkovej obavy reálne, pretože nikdy nemôže vedieť, ako chorý muž zareaguje.

Detinské darčeky

Maniak si moderátorkinu priazeň vynucoval plyšiakom a orchideou. „Levík je infantilný darček pre ženu, ktorú chce muž zaujať. V poriadku by to bolo, ak by to niekto dal svojej milej ako darček na Valentína, a tým by naznačil, že je jeho milučké mačiatko,“ uviedla Danica Caisová, ktorej slová potvrdzuje aj realita spred Adrianinho domu.

Keď sa policajti muža pýtali, prečo Kmotríkovú prenasleduje, ako dôvod im mal uviesť, že je „zlatučká“. Caisová tvrdí, že črepníkové kvety sú zvláštnym podarúnkom. „Orchidea v črepníku by mohla byť vhodným darom, ak by to bola nejaká drahá rastlina,“ zhodnotila Caisová. „Neprajem mu nič zlé, ale veľmi sa toho človeka bojím. Chcem, aby mu konečne pomohli a vyliečili ho,“ želá si nešťastná Kmotríková.

Muž je obvinený z nebezpečného prenasledovania

Moderátorkin prenasledovateľ je stále pod dohľadom polície. Podľa informácií Nového Času podrobili muži zákona opakovanému výsluchu nielen jeho, ale aj Kmotríkovú a SBS službu z Jojky. „Prijali sme trestné oznámenie vo veci podozrenia z prečinu nebezpečného prenasledovania. Z dôvodu podozrenia zo spáchania uvedeného prečinu policajti v stredu na mieste zaistili 48-ročného muža. Po vykonaní potrebných úkonov poverený príslušník PZ 48-ročnému Igorovi M. vzniesol obvinenie z prečinu nebezpečného prenasledovania. V súčasnosti poverený príslušník PZ spracováva procesné úkony, ktorých cieľom je vzatie obvineného do vyšetrovacej väzby,“ povedala policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?