Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.01.2015 00:45 | Správy | Domáce správy

Martinovi a Zuzke sa ich veľký sen už nesplní: Plánovali budúcnosť, no smrť bola rýchlejšia!

Tešil sa zo života, ale postihol ho krutý osud! Martin († 27) sa minulý piatok ráno vracal z nočnej, keď neďaleko vrátnice autopriemyselného parku v Lozorne (okr. Malacky) skolaboval.

Privolaní záchranári mu napriek veľkej snahe nedokázali pomôcť. Jeho smrť je o to bolestivejšia, že so svojou láskou Zuzkou (19) sa chceli o dva týždne presťahovať do spoločného bývania. Tragická udalosť zmarila všetky ich sny. V areáli podniku Inteva za Martina horia sviečky. Kolegovia sú z jeho náhlej smrti v šoku. Martin len pár dní pred smrťou napísal svojej priateľke, ako veľmi sa teší zo života. „Pre mňa si taká princeznička, lebo mi dávaš pocit princa,“ napísal jej. Krutý osud to však zariadil inak, zomrel, keď sa vracal z práce za svojou láskou.

 

Už počas služby sa sťažoval, že sa necíti dobre. „Známi, ktorí tam robili, povedali, že bol kvôli tomu aj za majstrom. Lenže v takýchto prípadoch nám povedia, že sme v robote a musíme si to odrobiť. My vás nepustíme, lebo nemáme ľudí,“ povedala pre Nový Čas zamestnankyňa spoločnosti Inteva, ktorá si neželá byť menovaná. Podľa viacerých bývalých i terajších zamestnancov sú podmienky vo firme ťažké. „Nútia nás do nadčasov a odopierajú nám voľná. Dvíham aj 45-kilové predmety. Naháňajú nás fyzicky a doslova nás deptajú. Potom tu ľudia odpadávajú,“ pokračuje zamestnankyňa.

Svoje o situácii vo firme vie aj Martinova priateľka Zuzka, ktorá tam tiež pracuje. Podľa informácií Nového Času už dala výpoveď, zo smrti svojej lásky je zdrvená. „O dva týždne sme sa mali sťahovať do spoločného a o pár minút sa všetko zmenilo. Veď ešte ráno si mi dal pusu, že sa ideš vyspať a potom budeme spolu,“ píše na svojom facebooku.

Skontaktovať sa so spoločnosťou Inteva, ktorá vyrába okná pre automobily, sa Novému Času ani po niekoľkých pokusoch nepodarilo. Podľa recepčného priemyselného parku medzi zamestnávateľmi zavládlo ticho a nikto z nich nechce o prípade hovoriť. Prípadom sa zaoberá aj polícia. „Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff. Nový Čas kontaktoval aj Inšpektorát práce, do uzávierky novín sa však nevyjadril.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto)
Inšpekcia zobrala súkromníkovi 3 tigrov! Znepokojivé, čo je za tým
Ministerka kultúry Martina Šimkovičová.
Šimkovičová o detailoch STVR: Čo deklaruje nový názov a takto vznikne rada!
Zuzana Vačková ukázala svojho chlapa.
Foto
TRAPAS ako hrom: Vačkovej nového chlapa si ľudia mýlila s jej OTCOM! Naozaj sa podobajú?
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Pri zmene RTVS skončí aj šéf Machaj: Premiér tvrdí, že návrh schválil i prakticky bez pripomienok
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Rozbili česko-ukrajinský gang! Narobil obrovské škody: Neuveriteľné zárobky
V okrese Veľký Krtíš vyhlásil v piatok 1. septembra 2023 okresný úrad mimoriadnu situáciu pre nárast neregulárnej migrácie.
Samosprávam preplatia výdavky za cudzincov: Pôjde o sumu takmer 100-tisíc eur
Business people shaking hands in the office. Photo of one cheerful businessman and one happy businesswoman handshaking across the table.
Obzeráte sa po novej práci? Na tomto mieste v Bratislave to môžete skúsiť!
Lykožrút trápi oblasť už dlhší čas.
Mimoriadna situácia na Horehroní: Nevyzerá to priaznivo! Znepokojivé správy o lykožrútoch
Demonštranti pochodujú k prezidentskému palácu počas protestu proti úsporným opatreniam vlády pod vedením prezidenta Javiera Mileiho.
Krajina je na nohách: Masové demonštrácie proti vláde! Čo sa to tam deje?
Do lavíc zasadnú aj obvinení poslanci či spolupracovník ŠTB.
Fond na podporu kultúry národnostných menšín: Príspevok by sa mal zvýšiť
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Vláda sa bude venovať členstvu Slovenska v EÚ: Premiér objasnil, o čo ide
(ilustračné foto)
Mierite na hokejové MS do Ostravy? Dobre čítajte! Organizátori majú dôležité informácie